![]() |
Trebalo bi da ima u pdf- u kad se skine OS fajl ;-)
Sent from S3 |
Postavili su na stranicu poseban PDF koji opisuje nadogradnju.
|
Je li instalirao ko i sta se desava jer nemam sint pored sebe jbg :)
|
Ne bi trebalo sumnjati u nadogradnju koju su napravili u Korgu. Ipak, da sam ja vlasnik PA3x ne bih ga instalirao, pogotovo ako ne postoje problemi u funkcioniranju klavijature. Treba pričekati koji tjedan i čut će se reakcije korisnika sa stranih foruma.
|
Hahah ,toliko kukanja kad ce novi OS ,pa kad ce i na kraju mnogi nemaju mood -a da ga instaliraju... Za koji minut pravim backup svoga seta i svega bitnog u klavijaturi ,pa instaliram bez trunke cekanja! ;) i naravno,javljam utiske ;)
|
|
Dobro su se sjetili :lol:
|
Nikola, čemu smijeh? Zadnja nadogradnja za Audyu je bila prije dvije godine, a potrebna je "ko ozeblom sunce".B-)
Drugo je Dell, on se sada lako može smješit kad je upiknuo T3. :-) |
Ovo je strasno i bezobrazno... Zbog ljudi kakvi su trebalo bi shodno tome sta pise u profilu koji instrument user sa foruma svira da ima pristup samo tom delu... Ako sviras ketrona-rolanda-yamahu ne moras da smaras nas sto sviramo korga, i obrnuto... Ljudima je postalo dosadno i svako zalazi svuda i lupa sta mu se nocas snilo... Jeste ovo forum i diskusija, ali ovo je indirektno podhebavanje ...ako vam se ne svidja pa3x ,pustite nas vlasnike da diskutujemo i da konstruktivno razmenjumemo misljenja ... Izasao je novi OS, link je covek postavio jos na prosloj strani... Dajte da pricamo o tome ima li boljitka a ne da minira temu zadovoljni korisnik ketrona ... i harmonikasi,svirajte harmoniku ,nema glava da vas boli od ritmova,semplova i operativnih sistema... i to ne vazi samo za ovu temu ,nego za mnoge koje pratim,ovaj post ide i u "Sta vam smeta na forumu" ,cisto da bude "on record" ;)
|
@casper To nije bio smeh iz zlobe nego iz radosti,ako nisi razumeo!!! Ne kapiram tvoj komentar uopste i za tvoju svirao sam pa3x pre ovoga pa sam ga i ja cekao!!! A update KETRONA imam ja iako nije zvanicno izasao na sajtu i on je OS42c,pa se raspitaj da li postoji ili ne!! pozdrav
Dodato: @vex Ne bih zeleo da me sada neko opominje da sam of topic,ali jedno pitanje moram da postavim!!! Jel ja kao bivsi imalac te klavijature ne smem ni da se radujem niti da se pojavljujem ovde?!?! I Izvinjavam se sto sam postavio link ponovo nisam stigao da procitam od euforije i hteo sam sto pre da ga podelim sa vama!! |
Kupio sam pa3x, stize za par dana... Nadam se da nisam pogresio ;)
|
Nikola ,nije se moj komentar odnosio konkretno samo na tebe,ovo sto sam iskomentarisao je generalna pojava ,samo je sad eskalirala ,pa sam napisao sta mi je na dusi ... Naravno da ti niko ne brani da se radujes ,jbg,text nije ziva rec,vidis da su te i Dell i Casper shvatili isto kao i ja ... Izvini ako si se osetio lose zbog mog komentara.
LM. Da se vratim na temu: Prevesu na srpski sta je novo u novom OS-u (po onome sto pise u PDF-u ) : Ispravljeni bug-ovi: - brzi start-up klavijature u slucaju kada ima vise semplova -master transpose radi i u Chord Sequencer - mode -u -- ako sam dobro skapirao,sredili su bug da mozemo sada da snimamo na neki style STS koji vucemo iz songbook-a Novi ritmovi : Cool Pop Dj Disco Mix Spanish Remix ChaCha Remix Western Remix Clean Rock Stadium Ballad Rolling Rock Magic Rock Johnny Rock Rock the Clock Rock Shuffle Limbo Bamba Afro-Cuban Jazz Ragtime Burt's Bounce Weird Movie Easy Funk Soul Ballad Amy Obsession Drum'n Boogaloo My Rimshot Smooth LatinJazz nove performanse: Road Piano Harmonica 2 DNC Harmonica 3 DNC JazzGuitar 2 DNC Violin DNC Archi & Orch. V. Soprano Choir Jazz Cornet DNC Jazz Cornet 1 FX Jazz Cornet 2 FX Muted Trp FX Miles Trp FX JazzTrumpet2 DN Jazz Trbn. 2 DNC Smooth Band RX Sax & Brass V. MorphAttackBras Jazz Sax 2 DNC Tenor Sax 2 DNC Tenor Sax 3 DNC Alto Sax DNC SoftLatinSax DNC Soprano Sax DNC Tenor Sax 4 DNC Jazz Baritone RX Jazz Tenor RX Super Sax Sect.2 Clarinet 2 DNC Clarinet 3 DNC Clarinets & RX Jazz Flute 2 DNC Aerosonic Bengione Dreaming Coil My Sequencer Pisco Pad Chiff Touch Pad Step Sequence Space Trailer Far memories novi sound: Road Piano Bank: Accordion Harmonica 2 DNC Harmonica 3 DNC Bank: Guitar Jazz Gtr 2 DNC Violin DNC Archi & Orch. V Soprano Choir Bright Bank: Trumpet & Trbn JazzTrumpet2 DNC JazzTrumpet3 DNC Jazz Trb.3 DNC JazzCornet 2 DNC Bank: Sax Jazz Tenor RX Jazz Sax 3 DNC Tenor Sax 2 DNC Tenor Sax 3 DNC Tenor Sax 4 DNC Soprano Sax DNC Alto Sax 2 DNC SoftLatinSax DNC JazzBaritone DNC Real Sax Ens. RX Breath & Key RX Bank: Woodwind Clarinet 2 Clarinet 3 DNC Jazz Flute 2 DNC Bank: Synth Pad Far Memories Atmoschoir Pad Step Sequencer Space Trailer Chiff Touch Pad Jurassic Pad Dronas Pad Aerosonic My Sequencer Tension Scene Bengione Pisco Pad Dreaming Coil Bank: Synth Lead Cycle Seq. Cycle Seq. |
Ucitao i sve radi ok!Sad ne mogu da se setim nekih sitnica koje sam primecivao vremenom i zatrebaju mi po jednom u godinu dana ali ono sto je igralo po zivcima je reseno i stabilnije radi klavijatura!Nema onih zakucavanja sekundarnih i slicno nego sve funkcionise kako treba!Sto se novih ritmova tice svidajju mi se dva tri komada a konkretno Cool pop i odma ima namenu za novu od Lexingtona Uvredi me,Magic rock itd . . . boje su odlicne tako da cu veceras da ispitujem stvari polako!Jedino nisam gledao da li su radili neke nove presete na vokalistu jer sam odma ucitao svoj global jbg . . . Ako neko nesto vidi neka javlja :)
|
pa3x
Ljudi imam pa3x , ali nemam sredjen vocalist pa tko ima molim vas da mi posaljete :) , hvala unapred !
|
Ovako, ne mogu da kazem koliko novi OS radi stabilno posle samo par sati koriscenja ,ali mogu da primetim sledece stvari:
- export kompresovanih semplova sada normalno radi (konacno su ovo sredili) - nema vise laga kada se prvi put pritisnu padovi nakom paljenja -pucketali su mi neki kompresovani semplovi koji se na kraju sempla vrte u loop,sada se i to vise ne desava meni mnogo bitna stvar : sa OS-om 1.11 mi se klav. palila za skoro 4 minuta, sada sam merio ,pali se za 1 minut i 25 sekundi, sto je veeeliki napredak (a imam u klavijaturi oko 170-180 MB semplova) Sto se tice novih stilova i boja sam se razocarao,nista posebno,par stilova nesto vrede (sto je Marko spomenuo) ,ostalo za babe i dede ,za rock 60 ih i 70 ih... Odradjeni su fino duvaci ,a novi padovi su smesni, upotrebljivi za filmsku muziku i zvucne efekte :\ To je onako ,na prvu,a na dalje cemo videti u hodu ;) Pozz. |
Nema sta,sad za sad radi stabilno i nema onog kocenja o kojem smo pricali pa su svi koristili razno razne cake a mislim i da je to inzinjerima bila najteza stavka jbg :)
|
O yesssss.......meni je inace klavijatura radila dobro i pre ovog OS-a jer sam je prethodno zalio pivom...ali sad miislim da treba da radi jos bolje.....Jos nisam probao OS...zaboravio sam strujni kabal za klav.u kafani....sutra odo po njega...:D
|
pozz.moje zapazanje da brze se pali(load)a i samo otvaranje stylova da je brze.prije nisam imao bas nikakvih problema pa i neznam ima li kakvi poboljsanja..
Postovano sa mobilnog uređaja |
Konacno! ... Pisite impresije ...
|
Primecen jedan bug koji su bili ispravili sa prvim updateom a sada sa novim ga opet vratili :)) Npr u toku svirke sledecu pesmu hocu da radim iz favorite banke i izaberem Favorite Bank i podesim Favorite5 page3 da bih to posle prebacio jednostavno kada pozovem Favorite banku on me baca gde sam namestio i izadjem na exit!Ako nekim slucajem stisnem bilo sta iz Style Select-a znaci ne moram da menjam ritam nego samo da pritisnem dugmic i kad se vratim ponovo na Favorite banku on me vraca FAVORITE1 i Page 1 . . . Jbg usporava rad kad svira uzivo jer moram posle da stisnem jos dva tri puta displej dok prebacim ritam . . .
|
Citat:
|
ja otkad sam kupio pa3 nisam nista dirao niti mi se pojavio neki bag :) da čuknem u drvo :)
|
Miki ne moze kod tebe da nema bagova a kod nas da ima?To je siti OS svima samo sto neko izvlaci sve iz klaviajture a neko i neko poznaje sve tajne i uvek otkriva nesto novo a neko ne nego ostaje na isto ;)
|
Citat:
|
Uh, najdraze mi je ovo sa 7:53 su spustili na 1:53 dizanje sistema, a iskoristeno mi je 95% memorije ... Inace ako smijem primjetiti, sve radi dosta brze.
Dodato: Citat:
Ako izaberes recimo FAV banku 7 stranicu 3, vratis se pomocu exit-a, prebacis na neki drugi STS, ponovo odes na favotite, baci te na FAV banku 1, stranica 1... Ne znam kako kod tebe Vex vraca na zanju postavku? |
Kod mene vraca na zadnju postavku,kao sto sam i opisao. Za klavijaturom sam trenutno i probao sam to vise puta ,tako mi je radio OS 1.11 ,tako sad i 1.50 . Jel ste vas dvojica odradili FACTORY RESTORE posle update sistema?
|
E vidis ja nsiam mislio na STS nego na Style select a to je bilo koji dugmic od ritmova,znaci bilo koja banka :) Jer ja na primer uzmem ritam iz Style Banke Rock npr i odem da pripremim za neku od sledecih pesama recimo Favorite 7 stranica 3 u toj favorite banci i ako u medjuvremenu pritisnem bilo koju drugu banku ritmova bez obzira da li menjam ili ne kad ponovo pritisnem Favorite dugmic on me vraca n Favorite1-Strana1 . . . Nadas se da ste me razumeli!To je isto bilo i na prvom Os 1.00 sako sto je bilo ako pritisnes bilo sta ona ti daje prvu stranu jbg i posle su ispravili ali vidis sada ima se u ovoj verziji potkrala greska :) Evo probaj ovo pa ces da vidis o cemu se radi ;)
|
Sad razumem, probacu, nisam za klavijaturom... Ako je tako sreca sto ne koristim mnogo fabricka mesta, 3 banke za sada...
Sent from S3 |
Ja sam sve uradio, naravno i factory restore, ali isto se ponasa kao sto je bilo u OS 1.0. Mislim da su to zaboravili i da cemo brzo cekat OS 1.51 :-(
|
Pozdrav!
Meni se dogadjaju pomalo cudne stvari sa novim o.s,dok sa starim nisam imao vecih problema sem sto po nekad zaledi na nekoliko sekundi ali i je bilo retko,sada sa novim mi je par puta zaledio za par sati kako radim i jednom mi je poceo sam da prebacuje boje kako otvorim bilo koju performans banku on izabere neku boju i pozove je ,kada sam ugasio kl.vratilo se u normalu,moracu da ga testiram duze vreme da vidim dali ce da pravi jos neke greske ,ako bude pravio bice problem.Ne znam dali je neko imao ovakav problem sa novim o.s? |
E ispravljeno je skroo sve :) Evo sad sa svadbe i zadovoljan sam :)) Pre se gubio tempo otcekira kad se stisne na dnu displeja na osnovnoj strani bilo sta(volume,ensemble,mic . . .) a sada ostaje cekiran bilo sta da radis dok ga naravno ti ne otcekiras sam sto je vrlo dobroooooooooooooooooo :) Kada se izabere tekst sa Hd ili Usb ostaje na displeju sve dok ne izaberes drugi ili dok ne izaberes nesto novo iz soongbook-a bez obzira koliko se menjali ritmovi i ostalo sto je isto vrlo dobroooooooooooooooooooooo :) Ima tako jos sitnica vrlo zanimljivih koje su sredjene i vrlo sa zadovoljan ;)
|
Ja sam ga testirao sinoc na svirci radi super sve je ok. Pozdrav
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk |
Da li moze USB HD da se koristi na PA3x umesto USB Flash kartice???
|
Moze,Ali zasto bi to radio?imas sasvim dovoljno mesta I na HD a isto tako na neki veci flash tipa 16 GB....samo bi sebi stvarao dodatni teret za transport!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Pa3x 61 nema HD valjda a tek treba da ga dobijem za koji dan...
Imam 600GB USB HD koji mi je radio sa PA800 pa zato pitam... Hvala!! |
Samo ne znam sta ce ti 600gb za klavijaturu????Ja na Hd-u imam zauzeto 2Gb i od toga mi je 1,7Gb muzika koju pustim na svadbama i tegama tog tipa pre svirke i svoj set i 1mb tekstova!Sto se mene tice Hd disk mi nista nije potreban a ni veca USB memorija od 4 Gb . . .
|
Netreba meni 600 GB za klavijaturu ali imam toliki disk :)
Samo me zanimalo dali ce da radi ili ne... |
I da radis sa matricama jedan flash ti zavrsi posao....mada ok matori nemoj pogresno da me shvatis nije da te kritikujem nego gledam po sebi da sto manje opreme nosim sa sobom....;)
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
PA ako ti je to externi USB HDD ,bocni ga spolja na USB pa ces videti dal radi ili ne ;) Trebalo bi da radi ako se napaja samo iz USB-a, a ako koristi i neki adapter za struju ,onda nema smisla ;)
|
Mare konkretno mislim da mi nije nijednom zakucala niti zaledila i to...a najvise sto mi se svidja u novom OS-u je da se ne odčekira tempo prilikom promene ritma...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org