![]() |
Tako je, vanjski mixer obavezno. Za razliku u cijeni na samo jednom stupu kupiš ok mixer. Ne volim ove ugrađene mixere u kutije, trebaš pojačati mikrofon i onda šeći do boxa ...
Predpostavljam da planiraš uzeti jedan stup. Moram te lagano početi odgovarati od ove kupovine. :D |
Tako sam i ja zamislio,da mi mali mixer stoji na klavijaturi,ili nadohvat ruke.Haha,kreni sa odgovaranjem.
Poslano sa mog T08 koristeći Tapatalk |
Ma jednostavno je, rcf evox j8 ima jedan ulaz. Ne možeš "normalnim načinom" spojiti signal s mixera na jednu kutiju. Ako i kupiš dvije, nećeš ih nositi kad možeš 30 - 50 ljudi odraditi s jednom.
Eto, meni mi ovo bio dovoljan razlog, a navesti ću ti još jedan koji je po meni isto tako bitan. Ne kažem da kupiš MAUI ali to je jedina kutija po mom saznanju (ako nisam u pravu, ispravite me) koja ima odvojen volumen za bas kutiju. Vrlo korisna stvar. Netko će reči, pa imaš EQ na mixeru i tamo se to odradi taj balance. Nije to isto. Iz mog iskustva, a ovisno o prostoru, ovaj potenciometar je vrhunska stvar. Nego, jesi li uspio čuti Yamahin Stage K1? |
Nisam imao prilike čuti yamahu.Kako misliš normalnim načinom spojiti mixer?Mislim da se i na turbosoundu može regulirati bas posebno.Slažem se da je to vrlo korisno.
IP ima 3 EQ, nije to isto kao volumen koji kontrolira samo BAs kutiju.. (ispravak netočnog navoda, Turbosound IP ima podešavanje volumena za bas kutiju koji se nalazi u izborniku pod nazivom Bas Level, malo je "zakopano" pa sam previdio tu mogućnosti)
Imaš mixer s L i R MAIN OUT. Kako ćeš oba signala spojiti u jedan INPUT na EVOX J8? Može se kemijati sa adapterima na kablu ali to mi nekako nije simpatično. |
U biti lijeva i desna strana,tj.stereo bi trebalo ići na jedan stup?O tome nisam razmišljao.Mislim da jmix onda ima dva regularna ulaza,ako j8 nema.Jesam li dobro shvatio?
1 Privitaka
Nisam gledao JMix, možda on ima ali ovaj J8 ima jedan ulaz u obliku XLR-a i TRS-a.
U RCFu su nacrtali da se šalje jedna strana iz mixera. OK, to može funkcionirati zvučno ali što je recimo s pjevačkim efektom? Probaj na svom trenutnom razlgasu stišati potpuno jednu stranu i vidjet ćeš (čuti ćeš) o čemu govorim. JBL J8 nije baš toliko jeftina kutija da bi zanemario ovu stavku. Na ovakve "sitnice" ljudi ne obraćaju pažnju, a poslije se lupaju po glavi. Ista je stvar kada sam spomenuo stereo spajanje na Bose L1 sistemima i starim Tone Match mixerima. |
Jmix ima stereo ulaz za instrument tj dva ulaza L + R.
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3f83484f6b.jpg |
E jbajga,opet sam na raskrižju.
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org