![]() |
Auuuu boli Nesu briga uziva dok mi radnici drndamo na poslu:lol:Inace fine slike a najbolja je ova predzadnja gdje ima iza tebe ona sisulja budi bog snama:DPozdrav za mog druga Nesu
|
@vunimrav
ima dosta ljudi mada je ova plaza malo dalje od glavnog stranda,sto se tice posla bice samo jedno rodjenje deteta ovde i mislim da ce to biti dovoljno.nisam mogao klavijaturu da ponesem i ovako su me jedva pustili da udjem u njihovu EU ko da sam gubav eto tako na nas gledaju obicne smrtnike. @zeljko uh nisam ni video da mi je u pozadini toples:"> izvinjavam se mljadjim clanovima foruma :lol: Dodato: hvala na lepim zeljama. |
Hahaha, Zeljko oko sokolovo. :lol:
Pa i ovaj doktor se dobro namestio da se slika pored doticnu gospodjicu, a mislis ga naivan =)) Postovano sa mobilnog uređaja |
bice jos slika uskoro ali me toples ;)
@Ace te sike sto ova teta pokazuje se kod nas zovu "postarske",znas ono,stavis pismo ispod sike a ono stoji ne pada.=)) |
Ja ih zovem balkoncici ili balkoni sve u zavisnosti od velicine=))=))
|
7 Privitaka
Evo i od mene nesto zanimljivo...
Nasa podzemna crkva u Coober Pedy, Juzna Australija... Vozio sam 10 sati do tamo... Svi zidovi i plafoni su u stvari zemlja, ikone su takodje uklesane u zemlji... Inace je rudarski gradic, kopa se opal... Ima i mene u nekom od rudnika :) Jedinstveno Fajl 5566 Fajl 5564Fajl 5565 Fajl 5567Fajl 5568Fajl 5569 Pustinja... Fajl 5570 |
1 Privitaka
Neki D mol i moja iskrivljena faca... :D
|
1 Privitaka
Evo,ovako sad izgleda moja svirka,malo sam se zasitio sounda aranžera.Pozz...
|
Svaka cast makso to i jest bolje u svakom slucaju da se tako svira..Mogu zamislit kako je zapjevat uz takvu pratnju uzivo..netreba mikrofon i efekti a super.Svako radi svoj posao milina za slusat..Pozz
|
Čini mi se da imaju mikrofone ,da je sve ozvučeno ...
Super izgleda makso ,super ideja . |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org