![]() |
joooooj postavio je neko znaci opet, bio je i prije ali izbrisao neko, vrh video :D
|
|
|
=))
Sto me ovaj Vaxterov post podseca na jedan ritam iz downloada!!! |
Sacuvaj me dragi boze, ovo je najjaci klip ikada na youtube!!!
|
Mislio sam da je "Crna Mamba" savršenstvno na estradi a onda se pojavio ON!!!
Lejdiz end džentlmen predstavljam Vam Ekrema Jevrića!!! A evo i mali prevju ovog albuma |
u *ebote.... vidi ovo budale, pa senny dodje ko operna pjevacica za ovoga, ja sam stvarno bez teksta, jeli se meni cini ili on pokusava da imitira kvaku? Zvuci ko magarac kad ga kolju.
Malo kulturniji rijecnik!!!! |
....
Katastrsno! :lol:=)) Samo me zanima ko li ga slusa uzivo?
Sta li mu je u glavi....:-O:confused: |
Ovo mu je sigurno doktor prepisao kao terapiju...pevaj,pevaj,pevaj...:lol:
|
Dajte ljudi,uozbiljite se......jak je album....pesme su vrh!=))=))=))
|
Uzivo peva jos bolje...:-"
|
Roki brate, rekao mu dr. Nedeljkovic raaaaaadna terapijaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
|
....
Jos mu daju i kintu na snimcima.:lol:
Prokleti, proleti bii%-(iili svi koji rastave naaa%-(aaas.....=))=)) Odlicno samo tako nastavi. |
|
:lol::lol::lol: |
Suva krtina...ovakve su za pos'o zakon :lol:
|
Ma,ovo je sve ko lutka.Mlako pivo,prasnjavo pecenje koje krcka pod zubima i ova Bucka......=))Avantura.
|
...pod nogama se travica josh zeleni...lepota...:lol:=))
A pored barake salon automobila...od "pezejca' do Lade "Specijalke"...nema sta nema :lol: |
kais joj je ja mislim ko ekvator :D
|
ljudi,vi nemate maste uopste.Pa ja bi je namazao na hleb,samo prvo bi morao da je istopim.UH kako je masna!!!!=))=)).A sta mislite kako li je tek dole cupava!!!:lol::lol::lol:
|
@burli
brate, de iskopase onu "estradu" =)) jevrica? al bez zahebancije! melodije mi se svidjaju ozbiljno! al ko sto rece drug boki - peva katastrasno! barem da ostane covek u taktu - al ni to ... steta - lepi aranzmani :-O ko ubedio ovog jadnika da ume da peva?? a za onu "slabu zenu" ... komentari su vam luuuudi ... puko sam od smeha ko konj! |
@nesaband, ona kad dodje kod ginekologa mora da pr'ne za orijentaciju a :lol:
|
Ma mala je ko PUCE,vidi kako igra,ma super uh,prava vasarska pevka.odavno nisam video tako nesto.
|
|
a ovaj Ekrem Jevric on je iz Plava moj sugradjanin, mi smo svi ovakvi
hehehe:lol: |
drug neso ti si legenda ... =))
sto reko noca meni kad smo bili u ribnjaku "e sekula, pametan si za celo selo" ... |
Samo da znate da za Ekremom vlada prava pomama na globalnoj mreži, pominjaćete me kada on jednog dana napuni Arenu...;)
|
Da nije Ekrem Jevric ranije pevao u orkestru karizma a sada se uspesno bavi solo karijerom? :confused:
|
|
Kak'a je, k'o bubamara, samo zuta!:lol:
|
mogli smo da je nazovemo "pufnica" :D
|
Ovo je zena mog sna..Ne trba mi krevet..mogu na njoj da spavam mekse nego na duseku a i pjevala bih mi:confused:
|
Mislite na bubu zlaticu? :) Mislim da im je pokupila sve pare sto su imali.
|
ma zena peva pa rastura (astale i goste) =))
sto je vise gledam, sve vise razumem bata nesu :lol: a onako kao spevacica nije bash tolko losha, culi smo svi loshije od nje, to mora da priznajete ... jedino bi reko da joj fali tehnika za disanje, a ona bi trebala da ima pluca za 2 pevacice - gubi vazduh iz nekog mesta (?) pa treba da se dihtuje |
Sto rece jedan moj kolega "ko prepumpana mishelinka"!=))
|
@Grandia probaj da je zamislis kako ti P..i pa pocne da vata vazduh ko usisna grana.Sta mislis jel bi ti pokidala kozicu kad uvuce vazduh??hahahahhaah.Morate ljudi malo da mastate ko sundjer bob,bice vam lepssi zivot.Mada bi stvarno bilo posla da se savlada ovo meso.
|
....
Neznam koliko je smesno ali je svakako zanimljivo.
Dodato: |
zaboravio cigo kapu, a ovo majmunce je nesto prejebeno jako :lol: :lol: :lol:
|
Ufff al ga zakova konj...
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org