![]() |
e kod mene je problem sto nemam kome da dam da vozi jer su vec svima dozvole pod pecatom na tri meseca.sad kad imeni uzmu odo ja u kafanu peske da se oblocem i nazdrljekam ko covek=))=));)
|
eh udjoh ti ja u to nase kafance neko noc i kazem sta se ovdje moze dobiti na brzinu, a kelnerica meni kaze (ne secam al mislim da je bila plavkica)moze al samo Batinaaa. nemojta nervirati plavkicu jer vam se to moze lahko dogoditi he.
|
Interesting...Hajro....=))=))...Ali to nisam bila ja...
Opet si poceo da me sanjas?=)) |
|
ako nije problem ja bi jedan spricer :) i molim vas kazite muzici da mi otperjasi onu moju :) znaju oni koja je :)
|
Jbt-e,pa ovo jos radi!!!:confused:
|
eh jefto ... dobro pitanje a ti si poslovodja ovog kafica :lol:
jel moze da se udje? eto diplomac i belja vec usli a nisu nikoga pitali dal otvoreno =)) |
decko daj dva piva ovde...:D
eto i mene videh da su otvorena vrata pa reko da svratim kod kolega :D |
ciao cvelepa ...
a za koga 2 pive .. da neces valjda sam da ih popijes, a? :lol: mislim, nemo da se ljutis, ja sam tu da ti pomognem :D jefto: dobro sto cvelepa narucio pivo, meni ne ide jezik =))=))=)) |
cao cao grandia
pa za mene...al ajde sto sam dobar covek neka budu 4....dve za mene dve za tebe ...;) samo jos fali da nam neko zapeva na uvce a i jefto neka nam se pridruzi... PS: druze grandia zovem se cvele ne cvelepa :)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org