![]() |
1 Privitaka
ja bih voleo da imam ovakav radni prostor:lol:(mala sala)
|
Hehehehe toooo brale i ja se drzim samo kreveta i ostalog sto uz to ide:)
|
ja bas ne znam kako da stavim slike ovdje na ovu temu, ali svakako ima u albumu sto sam sada uploadirao slike, pa pogledajte, znam da nije nesto i ne moze se usporediti sa vama koji imate naravno mnogo bolje instrumente i razglas i sve.... al eto, i mi manji da se malo pohvalimo ;) :) svako dobro svima!
|
Cestitam Makso, smekerski kao i uvek. ;)
@Nesaband: Kolega, zamolio bih vas da ne stavljate slike moje spavace sobe na forum. Hvala. =)) Salim se malo, ne zamerite. :) Nema sta, super nam je ova tema. Uvek me oraspolozi. :) |
=)) blago tebi brate,misli soba ti je strava,ja ne bih izjazio iz nje,samo bih komponovao u njoj:lol:
|
Eeee da znate samo ko je sve tu komponovao sa mnom... =))
|
@Neso
A gde su ti instrumenti u sobu ?? :D Ili bolje "instrumentke" :lol: @mirandes Sta ti fali, nisi ti uopce los .... ima i gorih, nemas razloga da se bunis ;) |
@Acekorg: znas onaj vic za muju kad je otvorio javnu kucu i hvalio se hasi?
Hasa ga pita?a koliko imas prostitutki koje rade za tebe? Muja mu odgovori:E moj haso,za sad radim sam,kriza je=))!!!!! tako i ja mastam da otvorim javnu kucu:lol: ali ja ne bih naplacivao nista pa bi brzo bankrotirao |
Vicevi u drugu temu...tamo gdje pripadaju a ne ovdje,pa da moram da zakljucavam temu=))Salim se nemoj da me sada moderatori napadnu:DJbg nisam ja bas taki kao sto izgledam...Pooz
|
dobro rece zeljko ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org