![]() |
Zbog pica sam dva puta isao peske po tri meseca.Prvi put je bilo leto a drugi put je bila zima :( ali i dalje nemogu da odolim kad odem na svirku da nedrmnem 2,3,4.......8,9 lepog znojavog hladnog piva.Sto se vise popije bolje se svira :lol:
|
Kod mene zavisi o raspolozenju i okruzenju. Kao pjevac pretezno gledam da se ne zaljevam previse alkoholom. Najvise volim ako ima, sok od jabuke ili vodu bez mjehurica, i nista hladno, odnosno oznojene flase i case kod mene ne dolaze u obzir
|
Od previše akohola zaboravljam pjesme, zaboravim ritmove, ne sjetim se gdje je stajanje u pjesmi, ispadam iz ritma,..... al osječam se suuuupeeeer!!
|
Ali se zato gosti ne osecaju bas super a ?! :lol:
Muzika im ispada iz ritma. |
rakija sampanjac moze moze
|
daj meni, daj kafani... nesjecam se jos svirke bez alkoohoolaa :) cisto da se opustim malo... umjereno naravno :)
|
ne treba piti dok se svira. nemora da bude problema dok se svira, nego moze da dodje do problema kada treba kuci. cuvajte zdravlje i vozacku!
|
U pocetku na nastupima sam pio sokove(bio sam mlad), pa me je svako vece boleo stomak itd...
Shvativsi da to nije resenje, presao sam na pelinkovac, zatim na domacu rakijicu... Shvativsi da ni to nije resenje, na svirkama sam poceo piti pivo...pa kiselu vodu... Posto ni tu nisam video resenje, sada na svirci narucim jednu rakijicu, ili nesto kratko(ali samo jedno) i narucim veliku flasu obicne vode...TO JE ZA MENE RESENJE! |
Uhhhh taj Alkohol...Jedno vrijeme tokom nije bilo sanse da se napijem sta god da popijem. Racun mi je doso tek na kraju kad se trebaju instrumenti pakovat, tako sam dva zvucnika izgorio. Onda sam preso na umjereno i bilo ok ali ima ta jedna mala pokvarena granica izmedju biti dobar i mortus pjan. Sve do odprilike godinu dana kad sam preso tu granicu. Krstenje. Ti ljudi me zovu na svaku zabavu sto prave i tu sve userem. Nisam mogo stojat za klavijturama i na kraju se potucem i belaj napravim. Eh od tad drustvo moje vjerovali ili ne, ni kap alkohola ne pijem kad sviram.
|
Pijem rakiju, najcesce, ali se trudim da ne preteram (koliko je to moguce). To mi nekako najvise prija. Od piva se cesto ide u WC, a to nije bas dobro za svirku... :)
PozZ |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org