![]() |
I to je izvodivo ali ... kažu neki da je latencija velika. Za reverb, echo bi možda prošlo ali ostale stvari baš i ne. Tako govore oni koji su probali.
|
Nasao sam video jedan na youtube, jel moze neko da mi potvrdi jel ova ekipa radi na nekom mikseru iz xr serije?
https://youtu.be/UZJy-oK6VhU |
Koliko se može vidjeti na snimku, sviraju na Behringer X32 Producer. (2,53sec)
S obzirom da je video naknadno montiran, vjerojatno je i audio snimak dorađivan pa je pitanje što je još utjeclao na konačni sound kojeg čuješ na videu. |
I bilo je previse dobro da bibilo istinito😀😀
|
Sve to ovisi ... Poslušaj snimku sa XR18, u Thomannu je trenutno 420 eura. Isto tako odlično, i kada bih radio usporedbu na prvu, teško bi vidio/čuo razliku između X32 koji je duplo skuplji.
|
Ja radim na xr 18 i turbosound iq15.Ja sam prezadovoljan .Jedina mana je router jer kad radim gde je mnogo wifi signala svi se kače na njega pa zna iskočit .Uzeo sam 5ghz router i malo se pomučio da upogonim.A zvuk dynacordašima se dopada kad se naviknu.Može jako puno ali mora da se uči kako pravilno koristiti
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk |
Ako sakriješ da se veza ne vidi onda si riješio uljeze koji se pokušavaju konektati.
|
Ma kontao sam i to a po stranim forjmima svi ubacuju router
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk |
Jaooo ljudi stavljate me na muke... I ja sam dynacordas ali nisam bas ovisan o dynacord proizvodima... Meni za klavijaturu je u biti svejedno ali se bojim da mi pevaci ne prave problem...
|
Prijatelju ja baratam tehnikom odlično.Ovisi s kim radim...Harmonikaš folira tokom štimanja sa razvlačenjem i potenciometrom pa posle padne u sevdah pa razvlači kl budala ...pevač koji ne zna šta bi to jsste problem namestit.I to naročito kad se nema vremena za detaljisanje a prostor problematičan.Ali zato imam svirki bez mikrofonije celu noć glasno poprilično.A sub frekvencije vrlo lako doteram do "masnog"tona a da nema bruma.Kupio sam za android aplik.za mkkser ima feedback rta i auto eq pa ako ne stignem pustim njega i on poubija u prvom naletu mikrofonkju
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk Dodato: Ja sam je platio skoro duplo više kad ke izašla i za te pare nema digitalije tako dobre.A o kutijama je posebna priča Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org