![]() |
samo da te pitam, il se meni cini il si se ti rodio sa klavijaturom, kako si to uspio, ja ne znam :D ;) p.s. ovo je komentar za ODLICNO! kako sviras covjece glava boli!
|
Alal ti brate!Drmas ga ko medved bukvu!
Veselooooooooo! |
Super Grandia!Svaka cast! ;)
|
@Grandia
Preslusao sam druze odmah cim si postavio ali nisam imao vremena da bacim neki komentar,odlicno ti je ovo,tim pre sto nije klavijatura.Ti bi za kratko vreme mogo da izvezbas neki repertoarcic i ladno da picis na tezgu onako u slobodno vreme,padne jos neka kinta cisto da odobrovoljis zenu!:lol: Pozdrav druze! |
@Boban010
=)) ma bate ima jos nacina da se odobrovolji zena. jel tako Grandia?:lol: |
Hej čovječe,kako mi je ovo promaklo,tek sad sam čuo..Svaka čast!!!Meni se čini da i ti voliš promjeniti klavijaturu,ili nešto drugo... :)) Pozdrav!
|
Ne mogu da opisem koliko mi fale grandijini snimci,jer dugo nista nije postavio,a i slabo navraca:(Nekako mi postaje forum sve tuzniji i tuzniji bez njega i njegove muzike...Nadam se da ce da se vrne za koje vrijeme nazad i da se druzimo kao prije:-??Puno lijepih pozdrava ti zelim druze grandija ovom prilikom i vracaj se sto prije
|
Bravo....svaka čast..
|
grandia, sklapaj nazad orgulje i ja hocu da te slusam :)
|
I dalje poslusam rado Grandijine snimke a njega nema pa nema:(Samo kad jednom izbije sa nove klavijature i iznenadi nas..Imam neki osjecaj
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org