![]() |
S obzirom na to kako se sviraju narodnjaci u Hrvatskoj ovo je i vise nego odlicno, samo su bubnjar i basista kao panjevi, pa daj neku sinkopu, malo duse :)
|
Citat:
|
Bas mi cudna ta prica oko vas u Srbiji 90-ih i tih sankcija.
Jedni govore, nije se imalo, stajalo se u redovima za kruh, jogurt, benzin, a drugi pricaju eeeee sta je para tad bilo :lol: :lol: :lol: |
Para ko blata... tad se na muziku najviše davalo... kad muzika spakuje keš u koferčinu, imali su za burek i jogurt. Kad neko naruči pesmu odma se šalje gitarista kod dilera da promeni u metalne marke, do kraja svirke bi mogo sve da zapališ na gomili =))=))=)) Ma ko će u mraku da gleda dal ima 9 ili 12 nula =))=))=))
|
Ali nije ni ovdje bilo puno drugacije, barem tako kazu ljudi koji imaju dvadesetak i vise godina staza. Kazu da je bilo para i para, a i puno posla, svuda se sviralo, i svuda su se pare uzimale, sad nigdje nista, sve stalno...
|
Ja sam poceo da tezgarim 94 i tad nije bilo ne znam ti koliko para. Al sam cuo da su prosecni muzicari osamdesetih za par svirki kupovali novog stojadina. :-):-):-).
|
Nadam se da ovo nije već nrko kačio.... https://www.youtube.com/watch?v=j57o...e_gdata_player
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока |
Na zalost jeste... bilo je ;)
|
|
HAHAHHAHAHAHH kojaa komedijaaa,ahahha,al jebi ti to,bitno da je on pivu zaradijo :D ahah
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org