![]() |
Mario super slika i prava bina jbt.Da mi se jednom bar u zivotu popet i kao ono ja pravi pjevac ili muzicar:lol:i mene slusaju djevojke i masu mojim natpisom auuuuuu,pa neka poslije bidne sta bidne heheh...Pozz i samo tako nastavi te
|
Gega pozdrav , mutna je zato sto me sliko jedan sto se trese kad malo popije , hahaha .Ta gornja kljava nije tyros , uh kamoli srece vec psr1500 a dole tr .Kod mene kontra gore aranzer a dole solo klavijatura zasto ? Posto ja sviram i srpsku i rumunsku muziku u bendu , rumuni iskljucivo sviraju bas kontru , pa kad sa srpske pesme predjem na neku rumunsku , samo druga banka i eto boje za bas kontru a i polozaj mi odgovara .Inace mogu da kazem da kad radim sa aranzerom , vucem bas i kontru iz TR sa midi kablom , zvuci ekstra . hvala
|
**
Nisam znao da i ta klavijatura ima zelena svetla :(
Gagane....pa nismo svi bili u mogucnosti da vidimo snimak sa svadbe....jel moze to naknadno da se zvirne?? Da...i skoro zaboravih.....cestitam i sve najbolje:) |
Pozdavljam te druze , hvala na cestitanju , a sto se tice snimka cim mi stigne cd postavicu ga na you tube .
|
1 Privitaka
Evo jedna slika od sinoc :)
|
Ljep ki upisan (upisan sa s) :D
Btw mnogo kao ogreban deluje ovaj Tyros sa strane ? :confused: Il da nije mozda neka zastitna folija ? |
sprava <3
|
Citat:
|
Lep, k'o na slici! :D
@Ace Najlon druze, pa je odsjaj od blica :) @Dell I ti ces uskoro da se slikas sa trojkom ;) |
A je l' si to i ti jedan od onih sto oblace klavijaturu u kondom, hahahahaha...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org