![]() |
Primite obojica moje iskreno i duboko saucesce za pretrpljene muke =))=))=))=)) Uskoro ce ljudi poceti da traze od Dynacorda, novac za odstetu tj. nanosenje tjelesnih povreda.
|
Sve sto rekoste drugari,je ziva i tuzna istina o dynacordu,a da ne poverujes da je najskuplji u klasi powermixera, mada i nije neka konkurencija,ali ovaj prednjaci s cenom,a za sta? za jedno veliko nista od zvuka...sto ga vise slusam,sve vise mi se cini da ce ipak na tender...:mad:
|
Milan$ Ni klavijature bez Nord-a ni miksete od Dynacord-a :D Ti su mi najjaci "zamrce"(herc. izraz za zatamnjeno) eq k'o da iz bureta pjevaju a ne iz kutija, a o delay-u da ne pricam. Kad kazu test, mozes otic iz Mostara u Jablanicu na janjetinu i vratit se jos ce ostat ono st st st st st :D
|
Dobio samo 32 eura na lottu a pogodio 4 broja:(Neki dobiju i 60 eura a ja samo toliko.Kad god ja nesto dobijem,uvijek bas meni najmanje.Koje sam srece mislim i 6 pogodaka kad bi dobio ja bi opet najmanje dobio a treba i 4 broja pogodit i to nije lako.Nadam se da ce uskoro i 6.da pukne pa kupujem neku jahticu i odo na more.Napustam njemacku sad pa sad:lol:
A sto je najgore pogodio 4 broja a peti poredm umjesto 31 ja krizao 32 pff.Odmah sam morao sljustit jedno pivce da se smirim hehe Ponasao sam se kao onaj iz serije "Tjesna koza"kad je igrao sporsku prognozu:lol: |
Momci sa Dynacordom, moje iskreno žaljenje :( :lol:
Ne reče Milane koja je generacija Powermate-a (I, II, III), mada nije ni bitno, svaki je isti :lol: |
Citat:
|
:lol:Ma polako tek sam poceo od skora da igram Lotto i vec dobivam.Do sada sam po mom proracunu dobio ipak svoje pare Koje sam uplacivao nazad i to je nesto.Ja Imam neki osjecaj da ce uskoro da pukne 6.ako prije Toga ne dobijem rak pluca od pusenja pa me zezne a Imam kombinaciju koja mora sigurno izaci kad tad:lol:Svake subote popijem 6 piva i koji brojevi budu u cepu unutra te igram:lol:
|
Hahahahaha... ti si neponovljiv.
|
dynacord je prva serija,mada probao sam skoro i pm1000/2, da izvines isto sr***e,samo drugo pakovanje, malo cistiji zvuk,i za nijansu bolji efekti...sve u svemu-mnogo para za malo kvaliteta,,,
|
Dinacord je Dinacord,mozete vi da se zalite koliko hocete.Jos uvek mi se nije desilo da mi ton na bilo kom dinacordu bude los.Tek prica o tome da Dinacord ima lose efekte,e tu ste bas preterali.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org