![]() |
Imam jedan problem. Pocelo je da mi se desava, da tasteri oko ekrana i ekran ne rade, a sve ostalo radi i posle nekog vremena sami prorade. Da li je neko.imao taj problem i sta to moze da bude?
Postovano sa mobilnog uređaja |
Kao prvo moram da znas da je Pa3x76 neverovatno osetljiv na los napon i ako je slab napon ili los on nece da radi kako treba a meni se desavalo da je napon tako slab da ni korektor ne moze da ga podigne i onda mi se ne cuju boje iz Ram memorije ili se cuju sa brdo efekata i slicno!Pokusaj negde da nadjes na internetu onaj prvi OS koji je izasao 1.00 i instaliraj njega i resurse pa onda ucitaj novi jer ti se verovatno pojavio neki bag!Ja sam imao softverki kvar i bila mi je klaviajtura u servisu 15-tak dana i rekli su mi da tako mogu da otklonim 90% smetnji koje se jave kao sto je bilo da mi klavijatura ledi
|
zamena
kaj nas se prodava za 2800eur
|
Koji model 61 ili 76?ima u srbiji po 2.800€ novi 61 dirka!neznam koliko se krecu 76 na van prodavnica?
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
@Marko7
Sviram manju-61, ali pretpostavljam da je isto. Danas je normalno radila, videcu da li ce da se ponovi, pa da uradim kako si rekao. Nadam se da nece. Hvala i pozdrav. |
jas go zemav za 3100e pred 6-7 meseci pa3xpro76
|
Ja ga kupio prije 5 dana platio ga kesom 5800km sa svim dodatcima!! Klavijatura je Mrak vrh tehnike ne spavam nocima sano istrazujem!
;) |
Bravo ado, koliko ja racunam, to je ispod 3000eura!
Nisi mi jasan, kazes sa svim dodacima. Da li si mislio na fabricke zvucnike, pedalu ili.. Postovano sa mobilnog uređaja |
Molio bi nekog tko posjeduje pa3x jednu uslugu, imam king korg set za pa3x , a ja ga nemogu upisati u svoju klavijaturu. Pa ako bi netko htio uciniti uslugu, da upise set u klavijaturu i izvuce nekoliko semplova u KMP formatu..
|
Ma to bar nije tesko uraditi, ako je zapelo za tim semplovima izvadit ce vec sta trebas iz tog seta!!
|
Nije teško, ali onom ko ima pa3....
|
Upravo tako jer je Taj set kompresovan.....I prvo treba da se odkompresuju pojedinacno semplovi da bi mogao da se odradi export multisemplova!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
Ja imam taj king korg set i stavio sam u moj pa3x bezveze set neznam samo ko moze takav set da stavi za skidanje.Cista bruka
|
@korgic druže jesi li ti slušao Matiju(KingKorg) i kako njegov set zvuči u svirci?
Osim toga daj okači snimak svog seta da čujemo kako treba da zvuči Pa3 a da nije "čista bruka"!? :rolleyes: |
Da skratimo odmah pricu,svako vrednuje jednu vrstu zvuka I to sto mu se nesvidja matijin set,je njegovo pravo.....menu se naprimer jako svidja njegov set I licno Sam ga slusao kod njega u stanu I odusevio Sam se,Ali jednom mom prijatelju isto bezveze zvuci,a kune se u **** set,dok menu Taj set nezvuci nikako......kazem stvar ukusa I netreba se puno opterecivati jet se o ukusima neraspravlja!;)
Nećemo sad ponovo da pravimo glasanje kako kome zvuči koji set....
|
Samo se nadam da ce Korg u novom OS -u ispraviti stvari ,pa da prilikom exporta multisemplova automatski radi dekompresiju svih semplova potrebnih za export. Ovako sada je patnja... Mada,ko ima pa3 ne obraca paznju na te stvari,jer ovako standardno vuce MS prilikom ucitavanja iz user programa :)
Sent from TT |
kako taj king korg set radi, jel dobar ili ne? i jel ima kakvi problema sa ucitavanjem..
|
Kod mog prijatelja radi odlicno,nema nikakvih problema sa ucitavanjem.....
Pa3X Update
Available from June 2012.
|
A i novi Style Works free for Korg i Wave extrator su u najavi i plus video tutorijal ;)
|
Dali moze sempl u Kmp formatu u pa3x??
|
Naravno da moze.....on je univerzalan format za korgove masine.....
Stigao pa3x !
Evo da se samo pohvalim, od jucer sam vlasnik novog pa3x !
Moram napomenuti da sam u totalno banani, jer za vikend imam gažu a kljava potpuno prazna. Ako ima dobrih ljudi pa da malo u kratko pomognu kako ubaciti ritmove i eventualno semplove da odradim vikend ! Hvala svima unaprijed ! |
Čestitke, bgm se i imaš čime pohvaliti :)
|
Moram koju sliku stavit da ljudi ne misle da foliram.
Sama izrada kljave je fantastična, Nije ona jeftina plastika itd. |
Pozdrav!
Jedna drugar ima problem sa Pa3x, nece da se upali, stoji standbay svjetli crveno i nemoze ga pokrenuti. Klavijatura se ne pali.. Sto moze biti problem.. |
I ja imam problem . Prije 3 dana sam kupio novi Pa3x i čuje mi se nekakvo dumljenje klavijature na razglas. Nisam imao mira dok nisam otkrio da kad smanjim slajder od bubnja ili drum, to dumljenje nestaje. Zna li itko što bi moglo biti ?
I još nešto, zanima me na koliko imate pojačane sve slajdere ? Jer meni je problem ako su svi slajderi negdje na polovici onda mi desna ruka svira dva puta glasnije od pratnje, a ako su svi laderi na full onda mi je set koji imam ok. znači da ništa nije pre glasno . |
Citat:
|
Konacno stigao i moj Pa3X 76......:)
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
sa srecom :)
|
I ja sam od skoro ponosni vlasnik pa3x,moram priznati da sam zadovoljan sa dosta stvari ali naravno ima ona svojih nedostataka kao i svaki aranzer,inace,pre nje sam imao tyros3,pa reko da uporedim sa korgom
|
Evo jedno pitanje, skoro sam presao sa pa80 na pa3x i moram da priznam da nije bas lak taj prelazak :) skoro sam sve provalio na njemu, ima jos neke sitnice koje treba da savladam jedna je kako treba da snizim ili povecam oktavu pojedinacno, recimo na bass, strings i tako to??????
|
MENU-MIXER-TUNING
Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
|
....
Ma drug ga provalio nema sta. Ti tranzit nista jos neznas....=)):lol: Nemozes da zamislis u sta je on provalio...:lol:
|
Citat:
|
Nadam se da neće biti oko 30-og jula :/
|
Ne znam kako da tumacim ovo odlaganje : ili imaju problema sa OS-om ,ili samo zele da dobro sve istestiraju da budu sigurni kada budu pustili update... Nije mi problem da sacekam i avgust,bolje dobar update nego brzi update ;)
|
Vec je skoro prosao jul a ni glasa od novog OS ;) Izgleda da imaju velikih problema ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org