![]() |
:)bilo je to davne 1900. i neke godine :confused:
Secam se da je bila seljancica ali vec iskusna!!!! Ja sam imao valjda 16-17 godina a ona je bila malo starija od mene. Posle smo vezbali par godina da to usavrsimo posto je prvi put bilo jen dva tri,joj brate sta me snadje posto desanku pre toga nisam koristio nikad. Jos uvek se secam tog lepog prepodnevnog seksa u stanu kod njene tetke gde je zivela. sto je zanimljivo mi smo se kao zabavljali a nikad sem kad smo se seksali nismo nigde zajedno izasli:lol::lol: |
@nesaband
brate kako li se sad "drma",posto kad si ti imao 16g,ona je bila starija? :lol: |
=)) brate verovatno se dobro drma i dalje :lol:
Dodato: usao sam na ovu temu da je malo razdrmam i da vidim rade li to ljudi i dalje uzivo ili samo pustaju fajlove:lol: |
Neso,jesi siguran da drma i dalje.....s obzirom na datum proizvodnje.....????;)
|
nisam siguran ali mislim da drma jos uvek=))
e brate kad je to bilo,cak u proslom veku:lol: |
:d
sa 17 i bila je jako lepa...:P
|
Bilo je to davne 1996 :) pred kraj godine u decembru. Te godine sam jednom skakao a sledece malo redje jbg...:lol:
|
Citat:
Mi smo onda generacija, i ja sam 1998 bio 8 razred a u to vrijeme sam i prvi put skinuo mrak sa ociju. Kod male starci bili u austriji, a ona i sestra same u stanu, pa smo se rodjak i ja uvalili kod njih na par dana, bilo ludo i neyaboravno- |
Na 17 godina bilo je to na Odmor super je bio :D
|
javit cu vam za jedno 10-tak godina aBd :P valjda bude nesto
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org