YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Fajlasi , grrrrrrr (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25712)

tranzit 05.08.2013 02:45

Predpostavljam da si odgovarao Neletu !!!

Citat:

Originalno postovano od sale_band (Post 250440)
... nisam od onih koji tvrdoglavo brane rečeno čak i kad nisu u pravu...

To sam zaista vec imao prilike da primjetim kod tebe i moram priznati da si me vrlo prijatno iznenadio takvim stavom. Spadas u one (vrste vec u procesu izumiranja) koji umiju da slusaju sagovornika, sto je u danasnje vrijeme vrlo rijetka ali utoliko vise, pozitivna karakterna crta licnosti. Upravo radi toga sam uvjeren, da bar ti mozes uvijek naci nacina da efektno zavrsis diskusiju koja je krenula krivim putem. Po tom pitanju bih kolegu Caspera i tebe mogao da izdvojim kao najpozitivnije primjere na ovom forumu.

zeljko 05.08.2013 06:20

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 250435)
Jasni su mi argumenti, svih "stranaka u predizbornoj kampanji", ama zaista nema potrebe za tolikim tenzijama radi sitnica. Kako je krenulo, necemo moci da dovedemo do kraja nijednu ubogu temu. Jeste da je podforum "Svastara" ama ima tema i svoju "temu", a mi ocas posla odlutamo. Izgleda da nam ovo sunce debelo udara u glavu.

E zato ja svaki dan idem na kupanje ovdje na jedno jezero.Ponesem sto,stolice,deku, gumeni camac i suncobran:lol:malo se kupam,malo hladim grlo itd;)Evo odo i danas.Vec sam u 8:00 tamo.Prvo doruckujem pa na camac dok sunce ne pocne jace da grije a onda se bacam u vodu obrckam se malo i bjez u hladovinu:lol:

Pivkaru odcepljam tek oko 13:00 hehe

tranzit 05.08.2013 08:42

Imas i ti problema moj Zeljko... =))=))=))=))

nesaband 05.08.2013 08:54

Au ala vi odoste daleko od teme.na kraju necu ni znati ukojoj sam temi.:lol:

Clan 22 pravilnika foruma kaze:"Pišite jezikom koji će svi razumeti

Mi ćemo ga ovde definisati kao Balkanski,..... "

Pročitajte više na: YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum - Pravilnik i FAQ http://www.yu-midi.org/forum/faq.php#ixzz2b4hiR5vi
YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare

Ja se drzim toga.

sale_band 05.08.2013 13:30

Nemoras da objasnjavas ono sto je svima jasno, tj. da ides linijom slabijeg otpora.

Ja smatram da je jezik osnova necijeg identiteta i nije stvar za sprdanje, sto potvrdjuje ova gore recenica iz pravilnika o kojoj sam sve rekao u mom prethodnom postu i mislim da je jasno k'o dan, ako malo obratis paznju na napisano.
Svestan sam i toga da skrecem sa teme, ali, neke bitne stvari ne mogu da pustim da prodju "neprimecene".

Sto se tice pravilnika, on je tu da bi obezbedio "ugodan boravak" forumasima a ovaj "clan zakona" meni to ne omogucava jer ne zelim da jezik kojim govorim nazivam neprikladnim imenima.

@Tranzit

Hvala na "pohvali", ni ja za tebe ne bih nista drugacije rekao!
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od nele1 (Post 250438)
tranzit kakvi su nam politicari na balkanu,dobar nam je jos ovaj narod,jos nije skroz prolupao.

Nemoj da mesas politiku u ovo... Politika je posebna nauka i o tome nebi trebao svako (ne mislim na tebe vec uopsteno, da ne bude zabune) da iskazuje svoje misljenje ukoliko nije dobro potkovan poznavanjem prirode i drustva...

yamahapassion 05.08.2013 14:35

Sale bre, opusti se... sta se cimas po ovoj vrucini. ne mora da bude sve strogi PS, nismo u armiji. Pisi kako hoces i koji ti jezik najvise odgovara, pa ako hoces i australijski, siguran sam da ce vecina ljudi ovde razumeti.

sale_band 05.08.2013 14:57

Ne mora ali je pozeljno ;)

Vaxter 05.08.2013 16:19

Za sve ove godine nisam video niti jednu ovakvu temu koja je izašla na dobro...

@ЂолеПФК
Mlad si i naučićeš jednoga dana.
Mogu ti samo reći jedno.
Već godinama sam više Dj nego muzičar.
Da bi postao dobar Dj, zaista dobar, a ne neki debil koji klikće play po softveru i drnda miksetu dok ne umre, potrebno je jednako vežbe i rada kao i da bi se postalo dobar muzičar.
Već sam pisao sve ovo nekome ko je zapenio isto tako kao ti.
Dok sam radio ozbiljnije žurke sa sobom sam nosio čak i master klavijaturu kako bih mogao lakše da odradim neke stvari.
Dešavalo se čak i da sviram gitaru uz stvar koju miksam, i to uživo.
Kada radiš remix pesme moraš da poseduješ znanje bar jednog prosečnog tonca, aranžera, kompozitora i naravno muzičara.

Problem u svemu ovome je što se kao i među muzičarima pojavilo previše ljudi koji sebe nazivaju Dj-em ili kako već, a to svakako nisu.

sale_band 05.08.2013 17:34

Nije ni dobro da bas sve izadje na dobro.... :)

Vaxter 05.08.2013 17:38

Biće da si u pravu...

Trenutno vrijeme na Forumu 09:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org