![]() |
Predpostavljam da si odgovarao Neletu !!!
Citat:
|
Citat:
Pivkaru odcepljam tek oko 13:00 hehe |
Imas i ti problema moj Zeljko... =))=))=))=))
|
Au ala vi odoste daleko od teme.na kraju necu ni znati ukojoj sam temi.:lol:
Clan 22 pravilnika foruma kaze:"Pišite jezikom koji će svi razumeti Mi ćemo ga ovde definisati kao Balkanski,..... " Pročitajte više na: YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum - Pravilnik i FAQ http://www.yu-midi.org/forum/faq.php#ixzz2b4hiR5vi YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare Ja se drzim toga. |
Nemoras da objasnjavas ono sto je svima jasno, tj. da ides linijom slabijeg otpora.
Ja smatram da je jezik osnova necijeg identiteta i nije stvar za sprdanje, sto potvrdjuje ova gore recenica iz pravilnika o kojoj sam sve rekao u mom prethodnom postu i mislim da je jasno k'o dan, ako malo obratis paznju na napisano. Svestan sam i toga da skrecem sa teme, ali, neke bitne stvari ne mogu da pustim da prodju "neprimecene". Sto se tice pravilnika, on je tu da bi obezbedio "ugodan boravak" forumasima a ovaj "clan zakona" meni to ne omogucava jer ne zelim da jezik kojim govorim nazivam neprikladnim imenima. @Tranzit Hvala na "pohvali", ni ja za tebe ne bih nista drugacije rekao! Dodato: Citat:
|
Sale bre, opusti se... sta se cimas po ovoj vrucini. ne mora da bude sve strogi PS, nismo u armiji. Pisi kako hoces i koji ti jezik najvise odgovara, pa ako hoces i australijski, siguran sam da ce vecina ljudi ovde razumeti.
|
Ne mora ali je pozeljno ;)
|
Za sve ove godine nisam video niti jednu ovakvu temu koja je izašla na dobro...
@ЂолеПФК Mlad si i naučićeš jednoga dana. Mogu ti samo reći jedno. Već godinama sam više Dj nego muzičar. Da bi postao dobar Dj, zaista dobar, a ne neki debil koji klikće play po softveru i drnda miksetu dok ne umre, potrebno je jednako vežbe i rada kao i da bi se postalo dobar muzičar. Već sam pisao sve ovo nekome ko je zapenio isto tako kao ti. Dok sam radio ozbiljnije žurke sa sobom sam nosio čak i master klavijaturu kako bih mogao lakše da odradim neke stvari. Dešavalo se čak i da sviram gitaru uz stvar koju miksam, i to uživo. Kada radiš remix pesme moraš da poseduješ znanje bar jednog prosečnog tonca, aranžera, kompozitora i naravno muzičara. Problem u svemu ovome je što se kao i među muzičarima pojavilo previše ljudi koji sebe nazivaju Dj-em ili kako već, a to svakako nisu. |
Nije ni dobro da bas sve izadje na dobro.... :)
|
Biće da si u pravu...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org