![]() |
Stavljeno. sa 131 na 531HP Uzivaj La Brate!!! Hajd na MSN la konferencija!
|
Idemo Dalje
hajmo ljudi idemo dalje sa prodavanjem i dilanjem Operativnih sistema za ovce i crvene krave!!!!!!!
|
Pa gde si na MSN...ajde javi se...zvezdo,buduceg radio programa...:D
|
Uhhhhhhhh! Jebo te taj pauk isprepada me! Sve kontam sad ce izletit vamo a ja papucu drzim u ruci da ga roknem nebil ispoo! Trebo si ovce stavit bolje bi bilo!!!Sala mala! To je jos u toku TOP SECRET 007 La Ovca!!!! Cujemo se :-)!
|
Pozdrav svima
Veliki pozdrav za sve koji su sa svojim postovima ucestvovali na ovoj temi a i za sve ostale naravno.Evo da se nakon predugog:rolleyes:perioda i ja javim.Prelistao sam ovu temu i zakljucio sam da sam bio kratak ko Fidel Kastro:">,ali nadam se da niko nije zamjerio na tome.
Vidim da ova tema ima 5 zvjezdica,i to je vec nesto. Veliki pozdrav za mog jarana,rodjaka i poslovnog partnera:)>-La Alena.Rodjo vozdra,kako si mi,i kako nam je Mirsada.;)Gdje smo ono stali.Hocemo li nastavljati biznis,ili cemo ga bataliti,ili ide nesto novo.Vidim,covjece,ti si sada moderator,znaci nova funkcija-cestitam. Specijalan pozdrav za neuhvatljivog vozaca VW SHARAN-a,B-)mog velikog druga Almira(gdje li je on sad,to niko ziv nezna).Almire,Almire,hoces li se vise javiti:mad:.A hoce,legenda je to,ali kad ce,to se nezna.:) Pozdrav i svoj ostaloj raji,a oni znaju ko su. Sejo |
Sejo, familio partneru i sta ja znam prov pjan sam za ko letva sad sa plolja! sa mirsadom ide na boje al mi hladi! Almir je u bih imo je udes al mu je dobro! A mi idemo dalje! Kupio sam pa2xpro pa sam i od njega pomijesao par stvari! tako sada samo za mlade ovce dajem OS dakle stare mrcine nedolazi u obzir! i samo crveno crne krave!
pozdrav |
Alene cestitam
Alene druze,familijo,partneru.
Evo otvorih stranicu i vidim da yu-midi ima i radio,a kako procitah ti si glavna fora;)kao DJ.Znaci da si u novom biznisu a nista me ne obavjestavas.Cestitam ti druze na "novom radnom mjestu" i da bude dobar repertoar i raja zadovoljna.Trenutno je radio "offline" a neznam od kada ti pocinje radno vrijeme.Znaci li to da zamrzavamo aktivnosti kompanije La Sejo&La Alen GmbH? Posto sa Mirsadom ide dobro mora i muzika biti dobra. PS:Nadam se da nisi probo pustati "Garu...." na ovom radiju.:) Samo naprijed druze stari.... Pozdrav, Sejo |
gara ideli ide nema sa nasim biznisem nista a uskoro ide i radio za jedno pola sata
|
samo se vi zezajte a znateli sta se desava sa trzisnom ekonomijom :confused:
Momak, ajd malo pogledaj kad je ovaj topic zadnji puta bio aktualan. Mislim prošlo je 6 mjeseci ... |
ovo je najjaca tema ikad postavljena na ovom site-u.... umro od smijeha
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org