![]() |
"Crne kose" a Sladja plava :D
Gde si ovo svirao, na splav li je? ili pogled kroz prozor me vara? |
to je restoran na uscu save u dunav,zove se Jahting klub.dobro si video da je na vodi.
Sladja Sladja Plava Plava al dole Garava=)) kad nije obrijana:lol: |
Jel si uzeo tel od Maje?? Nije ona za narodnjake..al je zato sva "vrckava",a to je ono sto vole ljudi!Nego ...primetio sam da svaki put kad sviras sve su neke ribe oko tebe,pa cak i one polovnjace koje lepo izgledaju,a ti bre teska flegma!! sto nisam na tvom mestu,al bi letelo perje!! :D
ah da.....lepo ti radi roland! |
@simkeres :ne znas ti mene,ja sam povucen decko,miran stidljiv,mene je tesko osvojiti,nisam ja lak muskarac=))
evo jos malo Sladje ,devojaka i polovnjaca:lol: |
@nesaband
Posto vidim da znate postavljati svoje video snimke u manjem formatu, zamolio bih vas da ubuduce tako i postavljate,da bi vam tema bila urednija i preglednija,i da ne mora neko drugi to raditi. Nikome nije nesto narocito tesko,ali posto znate kako se to radi,neka vam ne bude mrsko. Dakle ne kopirajte EMBED,nego idite sa [media].......... I samo kratak osvrt na ove postavljene snimke,u smislu pjevacica. Mislim da Maja Nikolic,koja je inace vrlo kvalitetan vokal,ovdje nekako ispada suvisna,jer joj ovaj zanr muzike ne odgovara nikako. Ona je za jazz,blues i pop ali u narodnjacima izgubljena. Ove druge pjevacice bih uvijek radije slusao,jer u svom glasu imaju kafanski smek,bez obzira na njihove kvalitete. Ostalo je sve OK,koliko se vidi po licima gostiju-veseli i zadovoljni.... Pozdrav, |
@sejox
hvala na lepom komentaru.Sto se tice Maje dobro si je procenio. Ja Maju znam dosta dugo,vise od 10 godina. Ona je sjajan pevac koji pokusava sada da bude nesto sto nije. Ocigledno je da je besparica naterala takve pevace da se oprobaju u folk muzici ili kako se ovo sto se danas snima zove gde se uopste ne snalaze posto to nije njihov fah. da ne sirim pricu o Maji i ostalim farmerima. sto se tice postavljanja demo snimaka mislim da cu ubuduce manje gresaka praviti pri postavljanju na forum. nije mi bilo jasno zasto se kad postavim demo pojavi veliki format kad kopiram embed. jos jednom hvala na lepom komentaru. |
Kad se kopira Embed sa youtube,pojavi se i veci format slike.
A kada idete sa [media]....itd,onda se dobije ovaj manji,ljepsi i uredniji za temu. Inace nisam znao da Maja pokusava sa folkom....nisam nesto optimista da bi mogla u tome i uspjeti....ali ko zna.... Pozdrav, |
aj da probam jos jedan snimak da stavim pa da proverim da li sam sve dobro odradio.
mislim da sam ukapirao=)) pozdrav |
Nekako mi Maja najvise odgovara od ovih pevacica,mada i Sladja moze da posluzi za prezivljavanje sa ovim svojim "Erbegovima" ukoliko splav pocne da tone!:lol:
|
@Boban 010:vidim ja da ti volis malecke zene:lol: ali Mira je Mira.
evo i jednog muslog glasa da ne kazete da stavljam samo pevke ovde=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org