![]() |
miroslav ilic-lazu da vreme leci sve i saban saulic-kad vreme ucini svoje
|
Obavezno Mali mrav, a ostalo ovisi o društvu i raspoloženju.
|
za mene je obavezno da kod kolega narucim "ostavi mi makar sina" od Sabana naravno uz baksis ;)!
|
Za mene je uvijek srcu draga od Sabana Saulica pjesma Omer i Merima mada je rijetko tko svira nisam jos naisao na muzicare da su mi je odsvirali obicno kazu moze li nesto drugo od Sabana tu ne znamo :(
|
Ja narucujem pesme Bog,dao Bog,i Cvetu koja me narocito pogadja i podseca na prvu veliku i nevernu ljubav.
|
Veseljak - Ana Bekuta i Kafanska pevacica :)
|
Tu su Ljuba Lukic - Ja sam ostavljen, Saban - Vidjas li mi staru ljubav, nema nista majko, Kralj boema. I od Mikija Gajica - bole usne moje. Ovo je ubistvo za mene, ubijaju ove pesme ....
|
Skoro mi na svirci naruci klinac od 17 godina pesmu "Moj behare", peva je Snezana Djurisic, kao da sam je ja narucio. Pesma je ubica, ali me iznenadio klinac... A iznenadila me i pevacica sto je znala da otpeva. Malo koja zna.
|
@caka012
"Moj behare" - mislis na staru sevdalinku.? Mnogo puta opjevana....a Snezana je jedna od mnogih;) |
Moj behare tebi mladost prodje... Svaka cast!
A nasa prava muzicarska, sto kaze kolega Caka012 "Kad umoran budem pao" |
A da,ima i pjesma "Moj behare,tebi jesen dodje........."
|
"Bio sam pijanac"- a ni sad nisam mnogo bolji
|
@Sejox
mislio sam na onu "moj behare ko li mi te bere..." peva je, izmedju ostalih i Snezana Djurisic. A dobra je i ta druga, peva je Mikica Antonic. |
ja volim pesme koje nisu toliko slusane ali ih i retko ko svira.ako je bend u bitanju(bubanj,gitara.....) esad plavi kosa smedja,slavisa vujic-ostale su suze.......,a ako je klavijatura u pitanju(aranzer)onda semsa-kako da ti pomognem,i violini moja vilo dzej.
|
obavezno "S namerom dodjoh u veliki grad"
|
Kafana je moja sudbina.....obavezno...
|
"Nikada se promjeniti necu.." :)
|
Šaban Šaulic-princ na konju belom......
|
kad se dotaknem po alkoholu hajdemo dalje moja tugo i nedam bolu
|
sudbina je moja u rukama njenim
Postovano sa mobilnog uređaja |
Oci jedne zene, jesen u mom sokaku i tajna od kvake
|
Angel Dimov - Ovo je prica o nama.
Verica Serifovic - Da tebe nema, sunce ne bi sjalo. |
Dzej - Nedelja i Vetrovi me lome.
|
Mislim da sam vec jednom rekao ali nema veze..Prva pjesma ako je narucujem je Ima jedna krcma u planini,a posle kako krene obavezno Sabanove,Tomine,Halidove pjesme itd.i nema puno veze koja je,jedino je vazno ako pjevac pjeva dobro a ako ne dzaba mu sve..jos mora bar jednu da odsvira besplatno :)Onda je polozijo za sledeci put kad opet dolazim zna sta da svira i pjeva dok ja sjedim i sljevam pive:lol:..Poooz
|
E i da zaboravio sam, Dobro vece muzikanti-miki gajic
|
djevojka iz grada-ilic
|
Enrique iglesias-hero obavezno u kafani narucujem eheheh....
|
ja narucujem obavezno pusti te je da zivi kraj mene od mitra, sta ce mi krivci isto mitar i od ferida avdica bilo je lepo i tebi i meni.
|
1.Ne klepeći nanulama - nedzad
2.Božanstvena ženo - Miroslav 3.A tebe nema - Zorica 4.S namerom dođoh u veliki grad - Šaban i jos neke koje mi sad ne padaju na pamet... :D |
Tebi, koja vecno cekas
usamljena noci duge tebi koja znas a cutis da sam pored neke druge Ali kad se zapijemo sa drustvo onda cisto makedonska pesma |
ja narucujem Skitnice od Marinka Rokvica, obavezno...:)
|
Prvo:Bend mora biti po mom ukusua prilicno sam 'strog"
Drugo;moram biti ja u 'fazonu' naravno sa drustvom. Blagu prednost dajem ciganima; - ej sudbino pusti me da zivim -daj mi majko drugi zivot -kad se ljubav u mrznju pretvori -Milance R kompletan -Ostala je pesma moja -Miki Gajic-bole usne i lazem sebe -Stani da se pozdravimo kao dobra dva drugara Eeee,onda ja pocinjem vec da pevam(naravno sve se placa);) Miroslav,Halidi,Kemo....sutradan glavobolja... |
Amadeus band-cija si nisi
Medeni m.-Ivana (OOOOBAVEZNO KAD SAM PIJAN MORA TO DA SE SVIRA) Dzej-radjaj sinove Lazu te baraba i vila :D standardne :D |
Cune Gojkovic- Zapevajte sve one pesme stare. Ovo je jedna od mnogih, ali mogu reci da mi je ova nekako najdraza.
|
mile kitic jasmina, jv uglavnom, a moze i ceca
|
Prosjak ljubavi-Kemal Malovčić
|
Samo pozitivne pesme dolaze u obzir:
Smej se smej-Miroslav Ilic,Jovana-Ritam Srrca,Lubenica-Dzej....... |
Nezna dal su neke od ovih vec recene, ali to su moji favoriti
sto se tice naridzbi, jo pogotovo kad se covek napije pravo :D - Idi idi nesanice - Iz te case svi su pili - Bolje biti pijan nego star i naravno jedna koja nesmje da fali: - Kraljica moga srca |
Siromah sam siromah sam od Tozovca, Pozno bih te medj 1000 zena od Sabana i Rasiri ruke o majko stara.....
|
ja narucujem sledece pesme:
kralj boema ne radjaj gresnike ne slusaj majko manastirska vrata sta ce ti pevacica imam ljubav ali kome da je dam i lutam |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org