![]() |
6 Privitaka
Evo par slika sa naseg zadnjeg posla-19-tog juna u hotelu Maestral-Przno-Crna Gora,radili smo ispomoc u rasveti firmi "PG SOUND",a main sound system je kao sto se vidi jbl ver-tec i srx basovi...Svirali si Severina i Zeljko Joksimovic,ja sam onako usput mixao predgrupu i utisci su mi sjajni(Sateliti su aktivni-dupli 12")...:)
|
ovo sa proslave godišnjice slovenačke firme,što drže Maestral :)
p.s. jesi li bio na zakuski uveče,švedski "stolovi" i to? :) |
Jeo,pio,pario oci na izvodjacima(zenskim),malo radio i na kraju pokisao kao pacov i posto je jedan motor za kocku otkazao peo se merdevinama na 4 metra visine da skidam platno i svetlo.Znaci potpuni provod!;)A i da nezaboravim karnevalske plesacice sa pernatom garderobom!
|
Citat:
Ja koristim JBL EON 515 vec 6 meseci i prezadovoljan sam zvukom, licno sam zadovoljan kako rade na zivu svirku i na matricama. Elegantne su,lake i pouzdane.Zaista se nisam pokajao sto sam ih uzeo. |
Sinisa hvala sto si postavio ove slike, vrlo me interesuje JBL SRX Serija zvucnika. Imao sam sansu da slusam Jedan uzivo bend (strani) koji je imao 4 SRX 728 Duple Basove i 2. SRX725 kutije. Nisam nikad u zivotu bolju razglas cuo. Jes da je jedna SRX725 Kutija skoro $2000 i cjeli razglas bi iziso izmedju 10-12 hiljada dolara sa pojacalima i solidnom miksetom. Da li je jedno Crown XTI 4000 pojacalo dovoljno za svaki zvucnik?
Pozdrav i hvala unaprijed. |
Zaboravi XTi seriju. Vidim u Americi si, nabavi sebi ili ITech ili QSC pojacala.
Isto tako i Crest Pro200 serija je odlicna. Imas svega toga polovnog tamo na tone. Jednostavno XTi nije se bas serija dobro pokazala. Pogotovo na basevima. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org