![]() |
Do tobogana je 100%....;)
|
@tesla
ma zasad se samo spustam na toboganima i zajebavam vas matorce ;) |
ma dolazi u obzir i desanka šakić se računa za tebe ;)
|
uh, moje i desankine zgode :D ne znam smijem li
|
@ Dell
Zasto ne bi mogao...ti napishi za pocetak "u ruci...desnoj"...itd...;)...pa onda krenes malo u razradu situacije...:lol: |
kad se konzultiram s doticnom onda cu mozda pisat, ali to je nezgodno posta ta gospodja treba i da vam napise tu poruku najcudnijih mjesta, a stidljiva je ;)
|
Dell,i to je neko iskustvo....i jedan savet....uvek koristi nesto za podmazivanje!
|
samo ti nju poljubi posle seksa i dozvolice ti da napises sve!
|
@ Milanche
Pored podmazivanja si zaboravio da mu pomenes da ga ne baca mnogo levo-desno...moze vrat da iscashi...:lol: |
evo nekako sam je privolio i kaze da joj je najcudnije bilo u skoli na satu :D jos u osnovnoj, da vas cujem, jeste li vi na satovima u skoli :D ?
|
Uvek =))
|
A sto se tobogana tice lepo sam napisao da je bilo prolece,znaci tobogan nije u funkciji,bez vode tako da se nismo bas spustali i nije bilo dece u redu =)) =))
|
Posto nije bilo vode,onda je neko odrao guzu........:D
Ja mislim da si ti Svrakane dzentlmen.......:D |
E moj Milance cika Nesa je uvek spreman za nepredvidive situacije,posto je bilo prolece imao sam gornji deo trenerke cist pamuk Woolmark kvalitet tako da je guza ostala u istom izdanju.
|
=P~ Woolmark......=))=))=))
|
U polju kukuruza kod Platiceva:D
|
Citat:
Msm...hocu reci...mozda nije bila sveze depilirana...:lol:=)) |
=)) =)) =)),ma nije na Brazilku je bila,al sad jebem ga ne znam vise
|
Citat:
@svrakan Druze da to nije bilo mozda marke "Lee Cooper"....a ne Woolmark....;) Inace u BiH su svojevremeno,kao podmetac za lezeci stav u prirodi,bile nenadmasne deke marke "Vitex" Visoko....griju brate dragi....;) |
Sejo druze jesi ti skontao sta sam ja napisao i skim? :D
|
Oprosti Dell majstore....Nisam "studiozno" procitao tvoj post,pa sam krivo
shvatio. U svakom slucaju,bitno je da ti imas iskustva jos iz osnovne skole-pa makar to bilo i cisto "manuelno"....;) Strpljivo samo.... Pozdrav, |
;) samo opushteno sejo legendo
|
u stali...untra ona,ja i jos dve krave koje su bile nemi posmatraci...
|
U vojsci smo,moj drugar i ja kresali dve ribe u Renou 4.Ala je bilo tesno,pisijada od seksa.
|
e jefto care svaka čast ovo je najčudnije mesto za sex rendžo ....=))=))=))
|
Citat:
*Ups, ja sam malo mlad za ovakve teme...=))* |
u podrumu
|
khm...
hehe; također u podrumu, na dvosistemcu jednom, 250W, SoundTech...
Bilo je to davno... |
..A recimo u susednom apartmanu preko terase,...dok komsije nisu bile tu? Jeli to fensi? Ps...nas je bio zauzet....
|
@miditone
Evo nesto posmatram Vase postove,kojim ste nas zaista izdasno zasuli u toku dana. Koliko me pamcenje sluzi,jos niko nije ovakvu seriju napisao. I to gotovo sve iz erotika-sex podforuma. Izgleda da Vam to ide od ruke.!!!! |
A evo kolegi i jedna pesma u to ime,pa nek nam je zdravo samo :)
|
korg18
moj prvi sex bio je u bacvi,tamo gdje stoji voda,e tu sam ga imao,bolje ista nego nista.....hh.......
|
i tebi isto? :D
Doduše bio je prvi i najčudniji. postajem konzerva. |
Ja jos cekam svoj prvi sex! Nevin sam...
|
U sinobusu :D mislim nije bilo nesto, al opet :)
|
korg18
e skoro sam imao sex ,koji mi je bio cudan, bio sam kraj jedne sume,na jednoj travi sam lezao koja je cudna sav sam izboden nije mi bilo ni do ceg ,necu vise dugo imat sex,zasitio sam seee ohladilo mi je to .
|
U garadskom bazenu punom ljudi u sred bela dana,u podrumu na promaji,u hodniku u stambenoj zgradi pored 4-voro vrata,u livadi,kukuruznjaku,u kolima u sred bela dana u centru grada,sumi...
|
Uhhhhh budi malo nudistam=))
|
U moru :)
|
U krevetu,i to francuski lezaj,ja i tadasnja devojka pokrivceni cebetom,i dobija ga z guza sa strane,e sad to je sasvim normalno i obicno,ali fora je u tome sto je njena keva sedela na cosku tog kreveta i kao svi zajedno gledamo Usurpadoru-Zlobnicu,tada veoma popularnu Spansku seriju,ovo bi se pre moglo staviti u najvecu i najhrabriju stvar sto sam uradio u zivotu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org