![]() |
radni prostor 5 dana
1 Privitaka
od cetvrtka do pon.
|
Blackman opet ponavljam za ovakav nacin prezentacije ide ova tema
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...+izgleda+scena |
scena
ok
|
Citat:
dobra frulica ;) |
Bananura ili sta?
Fazon je u tome sto ja ovde nevidim da sam ista postavio.Vec sam par kolega obavjestio o ovom problemu pa bih zamolio nekoga od Administratora da mi kaze u cemu je problem.
Zasto nevidim svoje postove u temama. Jeli to bananuska ili koi vrag,pritom sam sasvim normalno prijavljen kao i uvek. Znam da ovo nije mjesto ovde ali pomagajte. |
@smt2
Ti si postavio slike u 10:22.Tvoj post je na 36 mestu u ovoj temi i vidljiv je! Ja tvoje postove vidim......jedino da nesto nije uredu sa tvojim nalogom..... Nisi banovan sigurno....:D |
smt svaka cast na opremi...ali brate kad ovo gledam muka mi je...
pa kako to sve pakujes i nosis na svirku, pa onda doma opet ponovo...jooooj Pa brate da ti pravo kazem i mene to mori kablovi i transport itd medjutim odkako sam tyrosa kupio imam srece pa pola od ovog sto vidis i nenosim. Sviram glavnom u zadnje vreme na mjestima gdje treba samo da se prikljucim sa t2 a u njemu imam bas sve sto mi treba tako da i nenosim nista drugo a nekad se zadesi pa kupi i postavljaj uzas, znam sta te muci.:-O |
|
ne vidim ni ja da je nesto smt postavio:confused:,a ni ovaj iznad mene ako je nesto postavio ja vidim samo tekst:confused:,verovatno je neku sliku pretpostavljam stavio cim je napisao "evo i od mene nesto",ali se ne vidi nista
|
Kolege , neznam kako da postavim slike ?????? ako mi moze neko pomoci , hvala puno
|
@ phaeton777
Prvo ides na POST REPLY pa scroluj malo na dole i vodeces opciju UPLOAD...klikni i otvorice ti se novi prozor,tu odaberi opciju BROWSE,odaberi sliku sa kompa,opet UPLOAD,kada zavrsi slobodno zatvori prozor i klikni na opciju ODGOVORI...to bi bilo to...nadam se da si me razumeo? Pozzz |
4 Privitaka
Evo i od mene .
|
Hvala rolandinjos na pomoci .
|
2 Privitaka
Posto ovo nije tema "koje klavijature posjedujemo" ni "hajde da se hvalimo" niti
"kakva je scena", ja cu se upisati reda radi,jer je tema "kutak ili cosak"....;) Samo ja u tom svom kutku provodim mozda i najmanje vremena....:( Ovdje mogu slobodno postaviti slike i momci koji imaju i najobicniji "Casio" djeciji, ako vole da se zezaju u tom svom "kutku".Sve ove mocne masine i oprema koje su do sada objavljene su plod mukotrpnog rada i odricanja pojedinaca,i meni je drago sto ljudi to imaju. A ja cu se samo upisati,tek onako da me ima,i gdje volim da boravim. |
@ Sejo
Kutak mali ali sladak...nego...ti tu imaš i pevača vidim? :lol: |
@rolandinjos
Ovaj "pjevac" (papagaj nimfa-Pasha) je u ovom kutku,onako malo za dekoraciju.Ima on svoj kutak.... Medjutim,iako je muski,mislim da je bolji pjevac od Karleuse....:) Evo jedan link,pa pogledaj njegove vokalne sposobnosti....;) PS: Muzicka podloga nije moj izbor....potrefilo se....;) Izvinjavam se na offtopic-u.Mislio sam postaviti samo link,ali pojavila se i slika. Ako smeta,slobodno uklonite. Pozdrav, |
=D>...Bravo za Pašu...i uzgred....u pravu si i ako se šališ...od Karleuše je mnogo bolji...:lol:
|
Paša je kralj kakva Karleuša nema pojma može slobodno kod Paše na časove ;)=))
|
Hehehe...lomi ga Pasha pravo! Treba postaviti jednu temu za sve one koji imaju kucne ljubimce,pa nek ubace i koju sliku!
|
Svaka čast za Pashu.Pozdrav!
|
Joj Pasha mi lici na pravog dzigerasa :p =))
Sejo bilo bi super kad bi ga semplovao :D |
ma pasha je kralj:)
|
1 Privitaka
Samo da se pohvalim da imam u svom radnom prostoru nov tepih...;)
|
E,tepih ti je do *aja.Gde si to nabavio?
|
:lol:
U Simpu...:lol:...salim se...dobio na poklon...;) |
5 Privitaka
Evo da i ja ubacim slike radnog prostora to je kod mene kuci a slikacu gde vezbam sa bendom
|
radni prostor
@matejas 87
More matejas...cool si sredio. Jeli to Yamaha MG 82cx mixetta? pozzzz |
Ma ne nije to je Behringer mx802a a velika je isto behringer 2802
|
Nije mi uspeo upload... pa ponovo
|
Lepo bogami, a i bogato :)pozdrav
|
momci svaka cast za slike!
ja necu jos inace cu biti baniran zbog katastrofalne slike =)) i tome sta se na nju nalazi ... smt: buraz ajd objasni nama sada kako ti sviras onu tarabuku iza stalaka ...:D nemoj da kazes da je lupas s nogama ... pozdrav svima |
Gega,brate,već sam jednom napisao u nekom postu:Stvarno si naoružan do jaja!Pozdrav!
|
1 Privitaka
Evo i mene :D
|
manija
@makso68
Jesam ,ali mislim da je kod mene to preslo u maniju:lol: Moram malo da se kontrolisem ili ce me zena poslati na,, lecenje,, Pozdrav |
I da te zena ostavi,nije strasno......
Sa takvom opremom bi nahvatao svaku ribu.... Posebno pevacice......mozda bi cak i Dragana Mirkovic pala na to.........:D |
ti si kriv
@milancheshow
Delimicno si ti kriv za ovo stanje jer si Hvalio ova dva modela od Rolanda:lol: Ma jesu strojevi i Fantom i E80,samo mi treba malo vremena da se priviknem na menii i razliku u komandama u odnosu na Tyrosa, ali Za koji sedmicu ce se cuti prvi komentari. (A Bandzu i Tebe cu jedno vreme da gnjavim sa pitanjima;) Pozdrav |
Ako brate!!!
|
1 Privitaka
Evo i od mene jedna.
|
Gega,brate,da Bog da i mene moja poslala na liječenje zbog toga.Uuuuu,zarazili ste me FantomomG,biće frke sa ženom.Ne arlauče ona zbog para,nego zbog skučenog prostora.Imamo manji dvosoban stan,a ja još samo nemam akustični bubanj,od instrumenata.Pozdrav!
|
bolje to sve prodaj pa kupi veci stan=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org