![]() |
I mene interesuje zasto se ne stavljaju tegovi na H i C?Pa da sam njih preskakao kad sam lepio tegice na sta bi to licilo?
|
kad skines klavijaturu iz lezista okrenes je kontra sa unutrasnje strane tek bi onda razumeo...bas zbog polu stepena glavnih-mislim na bele dirke one su na tim mestima ojacane i nema potrebe za tegovima...Mislim da je bolje resenje vadjenje oprugica i pertla...pozdrav
|
Ma kakvi pod prstom su mi sve bele ili sve crne iste,nema razlike!
|
Pozdrav, kolege! Da se prikljucim... Jel su ovo olovni tegici? Jel ovo steti zdravlju ljudi?=)) Zar nije bolje da se napravi letvica debljine 5 cm, zalepi guma da ne lupaju dirke po njoj i tako smanji hod dirke! Dobija se osecaj kao da svirate harmoniku! Barem po meni...
Dodato: Greska, sad sam video... 5 mm |
pitali se neko kakav bi bio osjecaj svirat neku pjesmu na klaviru kad se tipke ovako srede,ko harmonika ili ko dx11
|
Nije ovde rec o tome, vec da sa lakocom, tj. da sto brze i sa sto manje brljanja odsviramo neke stvari koje sa standardnim dirkama nije moguce! Svirao sam dugo klavir i zna se cemu on sluzi!
|
Zdravo svima.
Dali je neko na pa2xpro stavljao te tegove ili tastaturu podplicavao i koliko traje ta procedura rada? Meni se licno ne svidja tastatura na pa2, zato sto mi je duboka i sporo mi djeluje nekako. Htjeo bi da je plica i da je brza. Sta mi vi dajete za savjet da uradim, (nisam je nikad otvarao) jer neznam kakav je princip unutra? Hvala za odgovor. Pozdrav svima. |
pozz druze moj kolega je na pa 2 smanjio hod dirke sa nekim flertz materijalom i upola je bolja dirka i laksa za sviranje
|
i ko sto rece koelga,olovne tegice koje inace koriste vulkanizeru su utvrdili kancerogenim i zabranili njihovu dalju upotrebu u vulkanizerskim radnjama skoro..pa mi de der recite, cime bih ja to drugim necim mogao da otezam dirke na LE-u? da nisu ovi samolepivi olovni tegeci? neko ovde rece maticama...imate li jos neki predlog? hvala
|
:) pa ok ,šta ako su utvrdili da sa ti olovni tegići zbog kancerogenosti povučeni iz upotrebe,moraju vulkanizeri da nađu alternativu i nečim da balansiraju točak/gume na alu felgama i opet to moraju biti neki samoljepljivi tegići od nekog drugog metala ;) raspitaj se malo po vukanizerskim radnjama šta koriste kao zamenu....POZZ
|
Citat:
|
Zdravo svima
Jeste da je tema malo zastarela ali imam jedno pitanje, kako se skida dirka na Korg LE? Tastaturu sam celu izvadio i skinuo sam opruge, vidim da je dirka kao na klik ubacena, na onoj maloj rupici na kraju dirke vidim tako unutra, ali neznam na koju foru izlazi, plasim se da negde ne pukne nesto ako primenim snagu srafciger :-) Pozdrav svima Dodato: Da li je neko skidao dirke na LE? Dodato: ? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk |
?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org