YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ekskurzija ili aranzer??? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6974)

Dell 06.12.2008 18:29

hmmm mislim da ste u pravu, a nisam vam naveo jos jedan problem, svi ce najvjerojatnije glasat za Spanjolsku, zenske kazu tamo ima tamnoputih muskarac (jes bas ce njih oni htjet) i sta cu ja bezze 4 dana u autobusu, da bi vidio Nou camp ili Santiago Bernabeu, kad zaradim od klave para, mogu ic gdje hocu zar ne :D ? ali odluka sigurno nece past do 3 ili 5 mjeseca, u svakom slucaju hvala svima na odgovoru ;)

ERKOOO 06.12.2008 21:08

Ma sta ja znam,bas je velika dvojba! Ali ipak je ekskurzija nesto sto se citav zivot pamti,posebno to jos sto je srednja skola pa ste malo ozbiljniji,pocele su vam se kite dizati i tako to,haha! Mlad si,imas harmoniku,vjezbaj,pucaj po njoj pa bice para i za bolju klavijaturu od Pa50! Ali nemoj tamo da places kad se napijes pa da pomagas ''Kud nisam ost'o kuci,im'o bih sad Pa50''. Jebo te stvarno ti je sad zajbano,sta si odlucio???
hahahahaha

Sejox 06.12.2008 21:16

Da ti momcino nisi preozbiljno shvatio ovu pricu o silnom ili nesilnom
zaradjivanju novca od muzike.Pogotovo taj bendovski nacin rada i razna
"rastaljivanja" i dijeljenja i slicno.
Ja znam jedan broj ljudi koji solidno zive od muzike,ali poznajem a i pouzdano
znam,za veliki broj "mrtvih kokuza" koji sjede kuci,ili rade sasvim druge stvari,
i koji nemaju para ni karticu za mobitel da kupe-a dobri su muzicari.(BiH)
Pogledaj malo lijevo,malo desno i budi cvrsto na zemlji.

PS: Ovim naravno ne bih zelio da uticem na tvoju konacnu odluku,jer mozda ti
se i posreci.Strpljen-spasen....;)

ERKOOO 06.12.2008 21:44

Ma kupi ti sebi tu ekskurziju i pomalo zaradjuj pare a poslije mozes otici na klavijaturu!
hahahahahahahaha

Dell 06.12.2008 21:55

hahahahahaha ma cujte sve vise mislim da ostanem kod kuce, jer i sestra mi se udaje u 8 mjesecu, treba to sve poplacat, necu odmah za vrijeme ekskurzije dobiti korg ako ne budem isao, nego negdje poslije svatova, uglavnom bitno je da cu dobiti. @ sejoroland meni je 16 godina, nek dobijem dva'esku meni dobar :D , a kad budem studirao medicinu za dvije godine, dobro dodje dzeparac neki da ti ne moraju starci sve placat ;)

vlaxxy 06.12.2008 22:17

Dellboy...jesi li stvarno ubedjen da ces nabudziti neku trebu na ekskurziji???

Ja kad sam imao 15-16 godina,imao sam takvu bujni mastu da mi nisu ni trebale trebe...

PS: Imam opasan set za PA50.

Dell 06.12.2008 23:08

hmmm otprilike bi znao koju bi :D ali opet sigurna je samo desanka od svih zenskih, ona nikad ne izdaje :D imam i ja tonu setova za pa 50, a volio bih jedan dobar juve set s onom cinelom nabaviti

vlaxxy 06.12.2008 23:14

Pa ti si u gadnom procepu!!!

Moj savet: Uzmi PA50,odi na ekskurziju ponesi PA50,zguzi je na PA50 i svrsi na display!!!

I PEVAJ:
Oj kako sam streso Djuku
ko zemljotres Banja luku,
oj kako sam streso Veru
sest stepeni po rihteru...

gogspa80 07.12.2008 00:02

Ako ti roditelji imaju para za ekskurziju, definitivno idi na nju, pokajat se neces... a klavjetura ce doci nekad kasnije, neces okasniti ni ako je za godinu dana kupis ili jos kasnije, ali ako imas talenta volja i zelja za svirkom nikada nece nestati, tako da ces si nabaviti klavjeturu, mozes je nekada kupiti i na 12 rata, tako je lakse..

Idi na ekskurziju, vidjet ces za 4,5 godina kako ce ti biti drago sto si isao..
pozdrav

Jaki 07.12.2008 01:11

E pa znaš druže ja sam ti još zelen ali mislim da je bolje da kupis taj Pa 50.Bolje biti svirač nego ekskurzijski jebach.Ima tu i nesto izmedju (ekskurzija)!!!!!

Dell 07.12.2008 01:49

Citat:

Originalno postovano od vlaxxy (Post 61779)

Moj savet: Uzmi PA50,odi na ekskurziju ponesi PA50,zguzi je na PA50 i svrsi na display!!!

nabit cu je na pitchbender, pa cu joj svirati ovu pjesmu sto si mi napisao i imat ce mi portamento zato :D jos ako mi das dobar set kad joj fill in opalim ima da vristi da cuje citav hotel :D ali brate znas sta prijateljica od moje ribe s kojom hodam ide u moju skolu, jebote necu moc prdnut a da ona ne bude znala hahahaahaaha

Alix 07.12.2008 13:29

GAGI---jesil ti odlučio čovječe?Hoćel šta biti?

harepa50 07.12.2008 14:10

@vlaxxy
Mozes li mi poslati taj set ako nije problem?

EmirTotic 07.12.2008 14:26

U ala se razvila ova tema. Brate, ti kao da ides na mesec i kao da kupujes ne znam sta... Ja ti kazem da ces ovim putem imati sve vecu nedoumicu sta da uradis. Sedi lepo kuci i 2 sata razmisljaj sta je bolje. Tako ces doci do zakljucka. Samo ti znas sta je tebi najbolje da uradis.

Evo ti moj slucaj. Trebam da kupim klavijaturu. I imao sam pare. Postavio sam temu sta da uzmem i isto je ovako krenulo. A sada, nemam dovoljno para (ali bice uskoro) niti sam odlucio sta da uzmem. A sad posto sam svestan toga, idem da se ubijem pa cu doci da vidim ima li sta novo. ;)

No.1 07.12.2008 14:28

Exkurzija!!!

Aranzer ce ti opet kupiti tvoji.

harepa50 07.12.2008 14:29

Da, kolega EmirTotic je u pravu. Ovdje ces samo dobiti dva misljenja od vise ljudi-idi na ekskurziju ili kupi aranzer. neko ce ti reci ovo neko ono.Ti trebas ustvari da uradis sta je tebi bolje.

Dell 07.12.2008 14:52

u pravu ste, lupao sam se po glavi dok sam razmisljao sta bi uradio, a kad sam otvorio temu sva mi glava modra :D , odluka ce pasti kad se priblizi ekskurzija, vama mnogo hvala na odgovorima ;)

EmirTotic 07.12.2008 14:58

Ma opusteno, samo se lupi jos 2-3 puta mozda se poboljsa stanje. Ali nemoj vise jer onda nema ni klavijature ni exkurzije... ;)

skoricnik 07.12.2008 19:29

Brate, ja bi kupio aranzer :D Sa aranzerom mozes sebi lepo da pristekas kesa pa da odes na ekskurzija more jedno...:)

(Navataces ti nesto i bez eksurzije :D)

Pozdrav!

caka012 08.12.2008 22:04

Sinovac, ako stvarno budes hteo da kupis aranzer, kupices ga isao na ekskurziju ili ne. Ako ne odes na ekskurziju, bice ti jako zao, a nema drugog pokusaja.

Z A K LJ U C A K : Idi na ekskurziju, pa ces posle da kupis aranzer.

Dzu box 08.12.2008 23:19

citam ove komentare i prolaze mi kroz glavu sve zajebancije u zivotu sto sam propustio zbog jebene svirke jebenih para koje stekas za te iste insrtumente bez kojih nemozes da zivis ako se ozbiljno bavis svirkom...i najgore od svega je i pored tog saznanja da ono sto propustis nece ti se vratiti ti opet izaberes svirku,instument...coveka naljuti sto ni ove godine nije otisao na more sa rajom,sto nije isao na zimovalje sa 15 ljudi u bungalovu,s trebom u Veneciju na 3 dana(vise nebih ni izdrzao):) sto nije 4 god za redom otisao u Gucu,da nepomijnem sva ta silna bancenja vikendom,nove godine,uranke,pa cak i svoje rodjendane...zekleo da necu na taj dan da sviram 05.01 dan kad nesviram do kraja zivota!!!

Na srecu nije toliko crno kao sto izgleda...pokupi se i na svirci svasta,treba,zena...radi se i na moru po 3-4 mijeseca nafata se poljakinja,slovakinja...ima se i tih para...

al bar meni tesko padaju propustene svari u zivotu...takav sam!

znaci,kupis li sint...pocni da se navikavas na propustene zajebancije u zivotu...pospanu voznju po noci :)

Jugo 10.12.2008 03:46

Narocito na pospanu voznju:( Prosli vikend sam vozio 167 km do kuce posle svirke - SAM! Kad samo razmislim koliko sam mogao da propustim da sam sam se kojim slucajem negde zakucao....
Mnogo toga propustamo u zivotu zbog svirke i para... mnogo!

kreso 10.12.2008 13:39

Evo ti savjet starog lisca B-)

Kupi ti sebi rađe Pa50. Kako je netko reko, odradi par svirki i nabacaj si u padže nešto para.
Zahebi ekskurziju jer s obzirom da čete se 7 dana samo oblokavat jako su ti male šanse da češ nešto pobarit. Ako i nešto pijano uhvatiš bit češ vjerojatno toliko pijan da ti čuna uopće neče stajat il u najboljem slučaju da češ komada povalit al se radi alkohola nečeš ničeg sječat, ma čak ni imena koke koju češ zveknut.
Mlad si, život je pred tobom. Pička neče nigdje pobjeć.
I na kraju : Za ženama i tramvajem se ne trči. Ako pobjegne dođe opet druga Isto ko i tramvaj, a kao dobar muzičar imat češ recki na patku kolko ti srce želi. Vjeruj mi, ja sam poslije 50 recki presto brojat, a to je bilo prije 15 godina ;)

Jugo 10.12.2008 15:02

E...**bi ga Kreso! Upropastio si nam sav trud! Pa svi mi "malo iskusniji" istupili smo sa idejom da je bolja ekskurzija i ti sad....
Mora da te jos drzi od imendana:D;)
Cekaj samo da te pajdo Svirko procita!

p.s. Nego, kako je tvoja "ekskurzija" za Sv. Nikolu prosla?

Sejox 10.12.2008 16:25

Kreso prijatelju,

Znaci da si igrom slucaja "recke" biljezio u neku svesku,onda bi ih bilo
i po koricama.:)
Mnogo si "burgijao" brate dragi....:)

Pozdrav,

al bundy 10.12.2008 17:48

Citat:

Originalno postovano od fostex (Post 61705)
E ovako:

Te prazne price o kresanju zaboravi, od toga nema nista!

Evo ti odgovora na sve tvoje muke...:)

o kecanju....to samo nasa masta radi....
kad sam se ja spremo na te exkurzije ponesemo kurtona,mozemo cijeli autobus ovit u njih i na kraju nista,al prije toga sve splaniramo ko ce koju..kako..na cemu...koliko puta itd...i toliko se uzbudimo da vec pet puta svrsimo u autobusu misleci na to i na kraju nista.
a ta sto si je pikno,ako je nisi tu opalio,neces ni u spaniji ni u veneciji ni na marsu ni nigdje...ako ce ti dat dace ti i tu....
a sto se tice uspomena....u samo tri kafane imam ljepse uspomene nego na sve exkurzije i cijelo skolsko doba...

i da nadodam...prosli vikend smo imali svirku 250 km od mjesta gdje zivim.subotom.
u nedelju ispala jos jedna pa nam je organizator hotel platio tu gdje smo svirali subotom i krenuli oko podne nazad prema njemu...nekih 80-100 km nazad.
popakovali stvari sve u auto i polako....ja gitarista i pjevac.
e to je zajebancija i dozivljaj uvijek iznova.
malo sviras,nagledas se,vidis svega i svacega poslije u hotel pa lokanje,normalno povedes i neku sasobom....sutra vec druga prica drugi svijet drugi dogadjaji...itd....

Vaxter 10.12.2008 17:57

Jebem li ga, pa shta sam ja onda radio na tim ekskurzijama? :))

Davidovic 10.12.2008 17:58

Kupis aranzer i vezbas, a posle ce biti i zena i para i alkohola... Isplati se!!!

al bundy 10.12.2008 19:05

....

vaxtere,to sto mi nismo kecali....to nije do riba nego do nas...:(

Vaxter 10.12.2008 19:20

Meni ekskurzije bile ikibana uvek...
A tek ove fakultetske...
Milina... :D

Alix 10.12.2008 19:36

Eto a ja dok sam sviro u Velenju i Celju (daleko od Ljubljane gdje me svi znaju),mogu svi da potvrde od kolega šta sve sam ševio i obrađivo punih 5 mjeseci...Sve zavisi od čovjeka,i karaktera i koliko je sposoban da "zbari"...A na ekskurzijama se NE MOGU pohvaliti jedne stvari da sam odradio kako treba...:S

Vule 10.12.2008 19:38

@Alix
Bolje pripazi sta pises po forumu...ako ti zena slucajno "zaviri" ovde bice belaja...;)

Alix 10.12.2008 19:53

Ma ne sikiram se ja za to...
Govorim otvoreno jel znam da je neće biti gore...
A šta se vi to zastidili pa nes mijete od svojih?;):D

milanceshow 10.12.2008 20:07

Bas me zanima sta bi vase drugarice iz osnovne ili srednje rekle kada bi ih pitali za misljenje o ekskurziji???????

=))=))=))

al bundy 10.12.2008 20:39

....

evo sta :
jaooo idemo na exkurziju u spaniju
tamo ima tamnoputih spanjolaca
don juan...huarez...ramirez...gonzales...pedro...
neinteresuju njih slavko..dragan...mico i ostala kompanija...imaju toga svaki dan

Alix 10.12.2008 21:26

Ljusi dokazano je da su bjelke PUKLE na "garave" momke...
Ne samo zbog njihovog alata (ala im zavidimo) već zbog tena,konstrukcije tjela,crne kose,itd,itd,bla,bla...Cosmopolitan su novine koje je čitala moja žena pa sam kod doručka prelistavo i čito glupe članke u kojima je i to pisalo...I sad se vama digo đavo da hebnete školsku?U mene u srednjoj Elektrotehničkoj same mudonje,na faksu da ne govorim a u osnovnoj sam ja imo veće sise nego školske,eto koliko sam imo šanse...A ni kod vas mislim nije bolje;)

Vaxter 10.12.2008 22:23

:))
Jbg, ja ti problema nisam imao...
Bilo je sa Huanima, Rodrigezima i sl., ali kada ih oni shutnu, a poshutiraju ih u startu, one se vrate samo gde mogu... :D

Vule 10.12.2008 22:24

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 62355)
A šta se vi to zastidili pa nes mijete od svojih?;):D

Ma smemo nego iskreno ja i nemam sta da ti ispricam...sa ekskurzije u osnovnoj na tu temu nema sta da se prica (bar kod mene),osim mozda kao najveci fazon je bilo zapaliti cigaru pred nastavnicima...:lol:...a u srednjoj nas "dobre i primerne" djake nisu hteli da vode,tako da sam sam sebi posle pravio ekskurzije...instrumente na ledja pa putuj gde ti volja...;)

Dell 10.12.2008 23:48

Citat:

Originalno postovano od al bundy (Post 62363)
evo sta :
jaooo idemo na exkurziju u spaniju
tamo ima tamnoputih spanjolaca
don juan...huarez...ramirez...gonzales...pedro...
neinteresuju njih slavko..dragan...mico i ostala kompanija...imaju toga svaki dan

svaka ti cast, upravo tako sve kazu, a pljuni me u usta ako bi je ramirez dirnuo izoliranim stapom. Ima on svoju Jimenu ili Juanitu :D ja najvjerojatnije ne idem na ekskurziju. Iako ima do toga pola godine, bice picke meni ko muzicaru sigurno. A uostalom tek mi je 16 godina, tek me zivot ceka. A da i meni cura zaviri na forum, ne bi dala da je dirnem vise nikada hahahahahahahaha ali ja i alix se ne sekiramo zaboli nas kita :D pozzz

Alix 10.12.2008 23:53

hehe...no comment...Mora da te sad tresu hormoni prijatelju...
Vidim da te pale samo tako,Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 02:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org