![]() |
Glasao.Samo napred.:D
|
buraz dobio si moj glas
|
glas i od mene...
|
Evo glas i od mene...nek ti je sa srecom
|
To drze moji Smederevci,tacnije mesto pored Smedereva Lunjevac.Glasacu za tebe brate svaki dan.Samo mi reci el imas snimak da cujem ili ne planiras jos da je izbacujes?
|
Ne mora da se slusa ali logicno je da vidis za sta glasas!Znaci cuj pa ako udje u usi casti me jednim glasom :)
|
evo jos jedan glas ,samo napred Marco7;)
|
Glasovi i od mene . Pesma je OK.
|
Još jedan glas više za Marate legednu ....
Buraz dobra ti kompozicija .... sviđa mi se skroz ... A ne posla ti meni krušku :( |
Khm...
Glasao!
Ajd nam malo ispričaj o produkciji i studiju, tko, šta, na čemu si snimao, oprema, prateći vokali, koji software itd...? |
glasao...pozz
|
evo i glas od mene,a bice jos do 31.dec pjesma je super,samo naprijed prijatelju i sa srecom
|
Takodje sam glasao za naseg kolegu Marka Gredica.
|
Marko! Jesmo li mi u talu za nagradu ako ovo upali heheheeheh Meni porsche a tebi ostalo hihhiihihihi
|
pa nemoze tako dalabu sta je sa nama ostalima,ti bi porsche a nama nista,nista marko ako bude porsche ti izracunaj koliko nas ovdje ima sto glasamo pa do prvog auto mehanicara i rastavi ga u djelove pa svakom ponesto,meni ako mozes obavezo ostavi one kapice sto idu na ventile,pustaju mi sve cetri gume pa da nemoram svracati na benzinsku svaki jutro nako umoran i pijan poslije svirke.znas koliko bi mi to znacilo
|
Evo jos jedan glad od mene,ziveli... kabi
|
Imas glas i od mene :-))..dobra kompozicija!!!
|
evo i od mene glas svaka cast zelim ti puno uspjeha.
|
Evo i od mene imaš 3 glasa.
|
evo jedan glas i od mene.a bice jos.;)
|
Glaso i ja, extre pjesma. Pozdrav
|
Glasao,i nadam se da ces uspjeti.
|
glas i od mene
Da nebude slepanja.Evo i ja mrdam usima.nek je sa srecom....
|
Super pjesma. Na pocetku, melodija me vuce na neku stranu pjesmu samo se ne mogu sjetiti koju.
Imas i moj glas! |
Citat:
|
I od mene imas glas
|
evo marko i ja sam glaso za tebe i recicu smim moji kolegama u yu-midi da glasaju za tebe zelimte sve najbolje i puno uspeha i naravno da ti drzimo pesnice brate
|
Rolandinjos, ne moze niko da te kazni zato sto si vise puta glasao jer to nije tvoj propust nego njihov... Tako da navalite, mada sumnjam da se racunaju ti glasovi jer bi do sada bio u prvih 10... Mare, ako pobedis kupujes mi modem posto mi je ovaj propao od silnog restartovanja ;)
|
evo i mene
svida mi se tvoj stil a i pjesma nije losa.pozz i zelim ti puno uspjeha
|
Evo jos jednog glasa od mene! Pozdrav!
|
Još jedan glas
Pozdrav i sretno.glas i od mene.
|
Jazz voted
Evo i ja sam izvrsio građansku dužnost i glasao za tebe Marko...Koliko mi je vrijeme dozvolilo preslušao sam pjesmu "pridji mi pridji"...sve pohvale s moje strane... Pozz
|
sretno kolega danas vec drugi glas od mene:)))))))))
|
Samo napred Marco7
|
Glas i od mene............pozdrav i srećno !!!! Moljac
|
Glas i od mene Puno srece
|
@ Marco7
Bravo buraz !!! Super pjesma. Svakodnevni glas od mene i naravno, natjero sam sve frendove s posla da poklikaju barem po jedan krug ;) |
eto i od mene jos jedan glas druze.pesma je OK.
|
Gosn. Marko Gredic je dobio jos jedan glas ;)
|
takoder, jos jedan glas...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org