![]() |
@milanceshow
Neeee...Mene retko bije maler...:)) |
Eeeeeeeeej drustvo...evo i mene....
Oprostite nemam net nesto mi kenja...zato i nisam pogledao tema. Druzba vam je super i zao mi je sto nisam bio i ja... Uostalom milance me nazvao mobitelom dok sam bio u skopski saobracajni haos... al kolko sam mogao ga razumeti bas super su bili raspolozeni.. Pozdrav za sve!!! |
ne,ne definitivno bi trebali da odredimo datum i da se vidimo u sto vecem broju. mi muzicari smo ti ko taksisti ili kamiondzije je*o te, svi su maltene ko braca...
e ,sad kad,gde to je zajebano,ali ... |
Evo sad u 11mj.je sajam glazbenih instrumenata u ZG,pa ko bude isao nek se javi ili skupite neku grupicu i dodete svi zajedno.......~O)~O)
|
Koji datum???
To mi zvuči mamljivo pa sam mislio ujku,šerifa,vingulu,galeta i ostale da napalim da se nađemo...A normalno sa moje strane ide Hajro...Daj mi malo detaljnije kako,gdje,šta koliko,itd... |
oD 12 do 16 iduceg mjeseca,na Zg.velsajmu!
Neznam dali smijem stavit link jer ovo nije reklama nego samo radi obavijesti,ako admini. nedozvoljavaju neka obrisu: http://www.sajam-multimedije.com/ |
Linkovi takve vrste su OK!
Inace, veoma primamljivo...al daleko u p***... I sajt im je uradjen do daske! |
OK.onda, pa nije toliko daleko cca 300km,ako se skupite vise vas,svaki nesto za gorivo i eto,malo druzenje malo zajebancije i nije daleko....
|
1 Privitaka
Citat:
|
Ovo je oke.
Ima veze sa nashim poslom, a nije da reklamira neku firmu. :) |
I ja cu naj vjerovatnije na sajam u zagreb, pa cu javiti kad cu ici, mozda neko od vas bude tamo.
|
ja idem sigurno,a vjerovatno i kolega gnovako8,i to ce biti nedjelja!
|
Evo ja sam već jednog člana dogovorio-SINANA a moram se čuti još sa Hajrom...Svirko će ja mislim da "sredi" našeg Šerifa i Vingulu,a za ostale ne znam---Ima dosta članova iz Cro ali se do sad niko nije javio...Inače volio bi da vidim ono čudo od čovjeka Gale-ta pa da se ispričamo ko ljudi...Al et,da vidimo hoćel biti šta većih odazova na ovaj poziv...A kad bi de ove mafijske face skupile (vax,mile,miki,itd...),onda bi bio HAUS...Ali et,će da vidimp šta će da bude...
|
Halo jesmo sta rijesili?
Alix jesi skupio ekipu? |
Care ja sam već dogovorio za NEDELJU 16.11.2008...
Dakle moram da potvrdim sa Sinanom,Hajro mi se nije ništa javljo zadnja vremena a Svirko će 100% da ide...Pa taman ga moro ići tražiti kući i krkače nosati po sajmu-ujko je s nama 100%...E sad jedino da se nađemo na MSN pa da se detaljno dogovorimo,mislim da će nam legenda Valentino isti doći a trenutak potpunosti će nam napraviti naš šerif Krešo...Svirka ću da zadužim z anjega da ga angažuje....E sad me zanima kolege iz Srbije hoćel ko da se iskupi pa da dođe?...Radujem već sad a i imo sam namjeru da do tad napravim majice YU-MIDI koje bi nosili taj da i da se uslikamo pa sad da vidim koliko je interesenata...Pozdrav! |
Samo da pitam gde i u koje vreme je skup 16.11???
|
hehe:D...Dogovor je u teku...Za koji dan trebalo bi se sve znati...
Što više nas je,tom bolje...Ima da bude legendarni meeting...;) |
Jbg i ha bi rado dosao ali svaka nedelja mi je radna :(
|
Jbg-a ja planiram u srijedu,al vidjet cemo jos mozda prebacim za nedjelju!
Alix care otkud si ti? |
Slovenija....Evo imaš PM sa MSN pa hajd gore da to nas dvoica organizujemo na brzaka...;)
|
Ja tog dana sviram,inace bi dosao!
|
Citat:
|
Ako Bog da i to će biti...
|
da je u srbiji pa bi dosao..al ovako mi treba i pasos koji je neaktivan, i zeleni karton koji nemam..
|
ja isto nemam pasos,imam neku gajbu u budvi i ceo zivot na more u crnu goru
,tako da nisam nesto ni imao potrebe da ga vadim,jos sad ove menjaze pasosa i ta sr@#$a,ne znam... |
ja mogu najdalje do beograda..eventualno vrnjacka banja jer imam tamo gajbu :) a idealno novi sad...:D
lakse njima iz bosne da dodju njima benzin 1KM meni 100rsd =)) |
LJUDI...Odluka je pala 100%...
Dakle u SUBOTU 15.11.2008 ćemo se naći u Zagrebu i SVI ako Bog da na sajam muzičke opreme koji mislim da će da bude vrhunska stvar puna ponuda, i noviteta...Zato zamoljavam sve članove koji su zainteresovani da bi se pridružili ovom spektaklu da me kontaktiraju na PM,ili ujku Svirka kako bi mogli da potvrdimo i organizujemo sve skupa...JOSIPV---Javi se pod hitno prijatelju...SVI ste dobrodošli koji volite muziku,ili ste član foruma Yu-Midi.com...Nadamo se da će odazov biti velik,i šerif Krešo će nas počastiti sa svojim dolazkom poslije toliko vremena...Pozdrav! |
Eh, eto...
kolege i prijatelji moji....šta reći.... osim da se već neko vrijeme nisam mogao dočekati dana kada ćemo se naći u što većem broju, a i sad evo kad je došao taj dan, još bolje se nemogu dočekat. Srdačan pozdrav svima, Svirko |
Alo Alix druze evo me! Evo da vam kazem da sam danas bio na sajmu i ljudi moji razocarao sam se kako skor nisam,katastrofa,srednja zalost,nista nema,od klavijatura samo Yamaha i to je to,predstavili su novi T3(kojeg sam isprobo i ugodno se iznenadio) Motif XS koji sam probao jos lani i to je to,nista drugo nema od KOrga i Rolanda niti K ni R,nesto malo razglasa ali nista posebno,gitare i pojacala sve ostalo za plakat!!!
Tako da ako mislite da cete nesto vidjet,necete,kazem vam ja i kolega gnovako8 smo se razocarali! Stoga ako ste kanili otic vidjet, moj savijet je da ne gubite vrijme bezveze,osim naravno da se nadete svi skupa i malo popricate,ulaz je danas bio besplatan a za ostale dane neznam! Eto ja sam vam prenio izvjesce avi sad sami presudite! |
Milance jel ti ovo nova pevacica:p
Vidi se da ste se super proveli,tako i treba jedan je zivot\:D/ |
Nije moja....:)
Nego Mykelijeva......=)) |
Nije ni moja, nego tamo necija=)):D
|
Milance, samo "mutiš" nešto :)
|
Citat:
To je Vaxterova..........=))=)) |
Sramota koliko su se opijali i u novinama je izaslo=))=))
|
Brukaju i sramote ceo forum.(Da ste i mene zvali ne bi vas kritikovao).=))
|
bruka buraz...treba da nam budu primjer,a vidi ovo,opijanje u javnosti
|
:lol:
|
Ja se pravim da ih i ne znam...Zamisli ti ove mafijaše,nebi ni jedan zovno na pijanku...CCCC....
|
EVo malo slika sa sajma......nema puno ali eto.....
http://img362.imageshack.us/img362/4...0473zw6.th.jpghttp://img362.imageshack.us/images/thpix.gif http://img505.imageshack.us/img505/1...0474lv1.th.jpg http://img357.imageshack.us/img357/2...0475eg4.th.jpghttp://img357.imageshack.us/images/thpix.gif |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org