![]() |
###E moj tesla pa ja jednom dobih ban a da niko nije primjetio da sam ja taj bio koji je bio vrijedjan ali...###
Nisi ga dobio za bez veze vjeruj...Ima tu mnogo razloga a nadam se da nećeš ponovo stupati u sukob kao i prije...I sam sam se promjenio u nekim stvarima jel najlakše je nekoga uvrjediti a najteže priznati svoju grešku...Dobrodošao nazad i nadam se da neće više biti iskri...pozdrav! |
ev subote a od OS ni traga sta rade ti u korgu nije valjda neradna subota
|
pa lepo su rekli da ce da daju samo informacije o OS i vreme kada ce izaci sto su i uradili imas link u prvom postu........
|
fala puno
|
Treba mi srednji "Silen ili Selen blok" za Forda peticu, pa ako ima neko neka mi javi ili posalje!?
To je ako ne znate, najnoviji OS za Eskorta... |
slab je ford bolji je roland
|
Auuuu,
kolega tranzit, za ovo momak, ajme, dužan sam ti barem dvije gajbe piva.... A da nas na forumu ima svakakvih, i to stoji. Al zato bi svi skupa trebali i cijenit trud naših administratora i moderatora, koji su ga osnovali da si jedni drugi pomažemo, i kojima je užasno teško radit kad moraju non stop visjet i promatrat da negdje u nekojoj temi ne uleti koja psovka ili započne prepirka a i vrijeđanje nekoga ili nečega. I zato, govorim ovo u svoje ime, ako ja imam nešto bolje od drugoga, ili možda bolje znam svirat od nekoga, ili se bolje razumijem u nešto, neću sigurno nikoga niti vrijeđat niti omalovažavati,niti se nametati. Hebiga, stoputa sam rekao i stalno ću govorit:::ne možemo svi znat sve, ne možemo svi imat sve. Pozdrav svima, Jaoooooo, zlatan momak....... |
Citat:
Iskreno da ti kažem kad bi u pa1x cjena u pola kao kod pa800 bila ni tad ga nebi kupio ja,a to je moje mišljenje.do neki dan ti je memorija 32mb na pa1x bila dovoljna i previše kako si nekad znao govoriti, a sad od jednom nije.vikao si da je pa2x bog kad si ga kupio i da ima 100 mogućnosti više od pa1x-a a sad vičeš da nije ništa bolji od njega nego da samo ima više rama.pa hallo hoćeš li da te tužim korgu. -Drugo,sa svojim pa800 nemam nikakvih problema,jednom sam imao problemčić sa njim i ljudi su priznali garanciju,napravili klaviaturu,stavili novu ploču i sad radi besprijekorno. -Treće,ako se mogu dodati neke stvari u os od pa800 zašto da se ne doda onda.hajde mi snimi primjerak terci sa pa2x-a uradite na user skali u ensemble-u,da vidim jesu li tačnije nego na pa800 |
Citat:
Alixe druže nemoj me loše shvatiti,ne želim te isprovocirati ili nešto ali stvarno nekad i ti pretjeruješ u nekim stvarima |
Npr. previse zna da hvali 1x/2x, a da kudi Pa800...Pa sad ispada da smo mi supci sto imamo Pa800, a oni sto imaju 1x/2x da imaju extra sprave...
###Alixe druže nemoj me loše shvatiti,ne želim te isprovocirati ili nešto ali stvarno nekad i ti pretjeruješ u nekim stvarima#### Takodje... |
Sve sto je dzaba nije s goreg imati pa ni tako ovaj OS,vidim ovdje se najmanje prica o onome sto je tema vec samo po starom bla....bla......Elvire u pravu si 100%
|
Citat:
potpuno se slazem sa elvirom ovdje,,, |
Hvala na kritikama...Pridruživam se željama i slažem se...Putpuno...;)
|
...............
Evo ja sad sa tezge uffffffff...Ceo sam mokar....
Opet moram da kazem :( Ccccccccccccccccccccccccccccccc.... |
hehe....Blago se tebi----A kakva je ovo tezga a sad dolaziš kući....
CCCCCCCCC |
ljudi pa 800 je zakon da ne valja pricaju samo oni sto ga nemaju i nedim je pricao kolko je dobar i bolji od pa 1x a sad prica obrnuto no nema veze, ja sam prezadovoljan klavijaturom i os i svim ostalim ma radi ko singerica a onaj ko je nema ili je nije ni imao ne treba da komentarise kao ni bilo koju drugu....... a sto se tice os-a sto kaze darko sto je dzaba i bogu je drago
|
Tesla slazem se u potpunosti.
|
Nemoj niko da me shvatite pogresno jer i ja spadam u VAS a mozda sam gori i najgori.
Al ovo ovde, ne u ovom topicu nego na forumu u generalu nema nikakvu smislu vise. Pogledajte malo skoro svaki topic pa videcete, znate i sami o cemu pricam, jedan poceo o Skriptama, drugi koji je Bolji, Treci moj je Duzi, cetvrti moj je Deblji, peti ja ga bolje Udaram, sestri nesto drugo...al ne vidim nikakva profesionalnost ovde. Na kraju ispada da forum koristimo samo za zabavu i nista drugo osim toga, da trosimo vreme a moze se iskoristiti za mnogo ozbiljnije i lepse stvari. Svaki topic postaje svadja, zajebancija, nepostovanje, glupost, vredjanje i sta ja znam jos, da i ja spadam tu i ja radim to. Ovde se mora neki red zavesti pocevsi i od samih Moderatora nekih. Nek Administracija dobro razgleda. |
e nedime za ovo ti skidam kapu
ali moram da dodam moj je i najduzi i najdeblji i najbolje udaram.....................hahahahahah |
E jok, da vidis ti moj, poceli mi se dugmici na sintovima da se zaglavljuju.
|
ajde da usmjerimo temu u pravac koji treba.
dakle dali će u ovom novom os-u biti ispravljene user scale za terce zna li neko??? |
Kako mislis ispravljne za Terce??? Sta onima fali???
|
netačne su terce sve koje su do sad uradite koristeći ensemble.naprimjer kad sviraš tercu amol,kad stisneš dirku as nije tačna ta onda
|
......
Tezga je bila ovakva,posto je mesec Ramazana i u Np je 90% muslimanskog zivlja onda u tom mesecu kad je neko pravi veselje pravi se za vreme juftara pa sam radio od 19h do 22.30h!Eto kakva je bila tezga ;) kratko radno vreme a extra dnevnica ;)
|
Pa kakve veze imaju User Scale sa time na PA seriji? To nije za popravit, to je koliko
jedna Ensemble funkcija moze ponuditi, nemoze se to popraviti, Ensemble funkcija ne radi na svaku notu pojedinacno kao sto je na Tritonu User u Global. Ne nadaj se. |
PS. A tebi brate zelim srecnu prinovu posto pretpostavljam da ti se vec gospodja porodila,zvao sam te pre neki dan na mob da te pitam oko toga ali nisi se javljao na tel ;)
|
evo da netupite mnogo stojka evo sta ce sve imati nov os eve sve pise crno na belo !!
The NEW PA2X OS takes budding musicians on a tour of discovery. To make sure that learning is fun, the rehearsal system has 50 songs in the Melody Cut waiting to be practised. With 100 tone colours and 100 rhythms there is no bounds to the musical imagination. Melody Cut Rehearsal System Melody Cut provides effective training for the right hand. There are 50 rehearsal songs waiting to be practised. 100 Rhythms From walz to salsa, the 100 rhythms provide a colourful cross section from the world of music. 50 Rehearsal Songs There is something for every taste: discover a range of styles with the 50 rehearsal songs. 100 Tones A wide repertoire of 100 high-quality tones. LC Display So you don't lose track: the comfortable LC display provides all the important information at a glance. 49 Standard Keys Optimal for keyboard beginners:49 keys in comfortable standard size for efficient learning from the very start. Print Page Send this page OVO JE ITEKAKO ZNACAJAN POMAK UNAPRED !! izvor informacija: http://www.casio-europe.com/euro/emi/standard/ctk230/ |
:lol::lol::lol:
|
Eeeee,to je vec nesto!!!! :)):)):))
|
markich....vidio sam,zvalo me još 5-6 ljudi al sam bio u gužvi samo takoj...
A tebe nema na MSN hebo ga ti,ima par stvari da podiskutujemo.... A za novi OS,kad će Novembar---tek za 2 mjeseca,do tad možda lansiraju i novi aranžer... |
jel moze neko tacnije da prevede sta ovo znaci sa ovim novim os. nerazumem bas najbolje ovaj engleski.. nisam bio na te casove.......... :):):):)
|
ma ni ja nisam znao bas da prevedem tacno pa reko da iskopiram od ljudi koji se bave profi spijunazom :) sve znaju sledeci model je korg PA200 xtreme limited edition bice kao onaj x50 znaci u ratnickom fazonu po sistemu kad grunes sve ih pobijes sa soundom ...ovo kako najavljuju bice samo 1000 komada za ceo svet ;) klasika lcd kao kod digitrona 49 tipki znas...vec...
|
:):):)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org