![]() |
Ja,posto sam dugmetarac,imam na klavijaturi izmedju leve i desne strane razmak od 30-ak cm,pa tu stane i pice i klopa.
|
Zezamo se mi malo ali vam mogu reci da je sjajna stvar stalak za mixetu.Pravi se od obicnog X stalka za klavijature,malo mu se potkresu noge.Na svakoj svirci nekog molis za stocic,stolicu a na kraju se zavrsi sa gajbom za pivo na kojoj je mixeta.Bas klosarski.
|
To za stalak za miksetu si upravu..;)
|
1 Privitaka
Ovo ja zovem stalkom, Extreme 76, Tr 61 i DX 11, kada ga vrijeme uništi, dat ću da mi se napravi novi s mojim potpisom.
Živjeli sto godina. |
neznam kako je kod drugih stalaka, al kod spydera imam jednu zamjerku, za njega pod mora biti skroz ravan...Svirao sam na nekoj kosini (skroz malo) i već sam ga trebao tražiti neke dašćice da ga podložim, vjerojatno bi bilo veselje da ga nisam podložio..
|
Evo,ja sam nedavno kupio Bespeco Apollo stalak i zadovoljan sam i dizajnom i stabilnošću,jedino mu je transportna dužina 130 cm.Izgleda isto kao Proel,ali je od aluminijuma,s tim da se onaj tronožac ne može rastaviti od gornjeg dijela,pa je s toga transportna dužina velika.Pozdrav!
|
....
1 Privitaka
Ljudi ja koristim Proelov model spider stalka,kojeg sam dobio gratis kada sam kupovao svog PA800.Meni je stalak extra,ima na vrhu izvedbu za pecaljku za mikrofon i sve kablove(mada ih nemam puno)mogu sakriti sa unutrasnje strane stalka.
Evo i slike: |
Citat:
|
@Medino
Ja sam uzeo na aukciji rucno radjen X stalak za klavijature (namerno, necu da mi mikseta bude nisko), stabilan, lagan, ima sundjercice, extra uradjen! Preporucujem ;) |
moje licno misljenje je da je spajder samo lep a funkcionalan nikako.kao prvo stalno mi zaglavljuju oni granicnici na rogovima pa buskam da se malo okrene za koji stepen ona spravica unutar roga.drugo jako nezgodan i nezgrapan za transport.trece ne mogu da podesim odgovarajuci ugao pod kojim zelim da sviram.cetvrto onaj deo koji kolege pomilju za pecaljku je toliko budjav da mi se smuci postavio sam 3 puta pecaljku i on otisao u k...i tako dalje moj predlog za kupovinu stalka je nov rolandov proizvod koji je tako minijaturan kada se sklopi da ne mogu da vam opisem ili onaj stari x sve je ovo ostalo veoma lepo na oko ali skupo auz to i nije neki kvalitet.svima se izvinjavam ako sam nekoga uvredio ovim mojim misljenjem.poz
|
...
1 Privitaka
Ljudi sta mislite o ovome stalku sto ga ja koristim?
Je li neko imao iskustva s njim? Meni licno stalak je extra,nije previse dug,i lagan je za transport. |
Ockey je stalak, samo je šteta što se nemože ukositi bar jedan synth, rogovi su ravni...po tom pitanju sličan je spyderu (bez PRO), jedino nogice su drugačije
|
@bugibents
sve zavisi kako radis sa stalkom kako ga postujes i koristis do juce je bio spajder najjaci stalak a sad velika vecina (pljuje) po njemu. svi su kukali da opada boja sa nogica i da puca saraf za pecaljku ja ga imam vec dve godine i sve mi funkcionise kako treba izgleda kao iz trgovine a nebi ga mjenjao niposto. |
JA cu sad sebi da uzmem Spyder PRO!
|
to erko ti si nas!:D
|
Bas je stalak mocan,sexy skroz heh...mozda se kakva i uhvati na njemu vrtiti ko u striptiz baru,haha!
|
Da, naravno da hoće..Ima i onih koje prvo gledaju kakav je stalak, nadam se da ćeš imat puno užitaka posle gaže :D ...Narući neki spyder sa šljokicama :lol:
|
Ja imam Spyder Pro sivi,godinu dana je kod mene i kao nov je,imam i torbu za njega,jedino bih mozda kupio crni ali isti Spyder pro.Spyder je najbolji stalak
|
Citat:
|
Spider pro
|
Apex AX 90
2 Privitaka
ja mislim da je ovo do sada najbolji stalak svacije zelje zadovoljava sto se tice nagiba za klavijature itd. Jedina mana je sto je potezak skoro 18 KG. ali dobijes torbu uz njega i poskup je cjena mu je 319€ - 349€
|
Citat:
|
Citat:
|
Sto se mene tice Spyder Pro je jos uvek ne prevazidjen stalak . . .
|
Potpis.
Definitivno sam promenio misljenje kad sam prodao Proela i uzeo Spidera. Planiram da kupim jos jedan, jer cale i ja radimo na dve razlicite strane, pa zato. Pozdrav |
Ja imam quick lock za dve klav i zadovoljan sam sa njim. Jeste da je glomazniji malo i tezi, ali je stabilan i jak. e sad kako kome sta odgovara. Najbolje je da svako sebi bira po ukusu stalak a ne mi da mu kazemo e uzmi to, nisu svakom isti ukusi i ocekivanja! :) Pozdrav
|
Evo ja vec nekoliko meseci koristim Ultimate Apex90 naviko sam se na njega u super mi je
Jest pretezak i nezgodan za transport al se covek navikne I dobio sam na njega milion pohvale u stilu WOOOWWW a spider vec vidjeno...hehehe Ziveli drustvo ne svira ni stalak ni klav sam |
Ultimate je moj odabir.Šta se mora nije teško.Sasvim solidan stalak.
|
Moje misljenje je da proelov tronozac je naj prakticniji za pakovanje ali spider pro je ipak nesto bolje
|
zanima me da li neko na forumu poseduje ovaj stalak:
Ultimate DELTEX DX-48B,, i ako ga neko ima zanima me sta ljudi misle o njemu,, sada je 11,800,00 din u sky music-u, i pristupacan je a ja planiram neki da kupim pa ako neko ima zanima me da li je s razlogom dosta jeftiniji od ostalih ili bez nekog posebnog razloga... hvala unapred |
imao sam ga jedno vrijeme i moj savjet ti je ;bjezi od toga ako sviras van sobe.Stabilan je samo na ravnim podlogama.
|
Da ne otvaram novu temu,zanimaju me iskustva ljudi ako neko ima ultimate apex AX-48B.I ovaj model i spider pro ,, ne podnose,, mali nagib,podloga mora biti idealna,koliko vidim iz ranijih postova ovde.Jos me samo zanima da li je neko imao neka veca ostecenja na ovom modelu AX-48B, kao sto su neki imali na spideru problem sa nozicama?Samo me interesuje poredjenje sa spiderom u ovom segmentu,stabilnost nozica.
|
JAa imam SPIDER Pro vec 3godine ,Nema Mane .Nemoj puno da razmisljas .SPIDER PRO i to je to.......
|
Citat:
ne verujem da bi podnosio 1x,2x....i jos neki plus mislim ono stajace ali sa kolika stabilnost?! |
spayder je cista estetika ja koristim proel i veoma sam zadovoljan
|
ma spider druze ne razmisljaj jos ako koristis pedalu lako stane pod njega jer je odignut dok ti na ovom tesko to ide uvijek smeta pod nogom ..;-D pozzz
|
Ja bi da pitam nesto
Vido sam spider stalke ali na ovim ne pise PRO cisto su srebrne ali su visokii od normalni i drzaci su oba ramni znaci gornji nije nakoseni koji je to model i meni se dopada jer klasicni spider mi je nekako nizak i taj gornji kosi fixiran nervira me cini mi se da sasa matic ima ovakav ako se ne varam |
samo spyder prijatelju prvo kao sto kolega kaze stabilniji je jer su mu nogice odozgo a i ako si visok bolje dodje kad stavis 2 klavijature a ovaj drugi je dosta manji...pozz
|
@No.1
To je osnovni model SPIDER stalka. Rucice mu se ne izvlace, i obe su ravne. Visi je za 10-tak CM od PRO verzije. Nema navrtanj za pecaljku, ali to ima da se kupi dodatno. |
Ma sta nemoze da izdrzi spider pro
to su samo price ,vremenom se pokrive drzaci od tezine ako stavljate klavijature preko 8 kg , ali 50 ev nove zamenis i teras dalje .Pokive se ali posle godinu , dve ako drzis teske klavijature.Oce to |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org