YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gde se ide za novu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=546)

kreso 07.12.2007 13:25

Ajde, onda odmori malo. Kod mene tek pola 2 popodne :lol:

BasariStudios 07.12.2007 13:26

Zaboravio sam da kazem, to je bilo sinoc, sreda uvec, brojao sam goste, 17 ljudi i 2
moja rodjaka, samo 2 astala i nesto na sanku, to je sve bilo, mali restorancic onako.
Taj baksis sto je pao dali su samo jedno 4/5 ljudi, nista vise.

Ma gdje cu odmarat, tek mi drugi dan pocinje sada, imam puno posla, ubice me ljudi
samo zovu i cekaju.

Marco7 07.12.2007 18:53

...

@ korgovac 800

Brate nije problem da se pusti i 20 fajlova ili matrica sve je to ok ali nikada naa midi fajlove neces imati repertoar i stvarnu sliku svirke i oteme ti pricam,uvek imaa nesto sto ce da hvali i nesto sto neces moci da odradis dok sa zivom svirko mozes sve da odradis pa makar to bilo sa patosom i klavirom na desnoj ruci,razumes?Nije poneta ko ce da pusti jednu dve tri mtrice,bitno je da znas da sviras i da poznajes spravu a gosti znaju da ocene sta valja a sta ne valja :)

WUK013 08.12.2007 01:59

Pozdrav Nedimu i celoj druzini.
Citam ovu diskusiju i ne mogu a da se ne nadovezem.
Ovako,po meni ,uvek ce biti i fajlasa i pravih muzicara.
Pa ljudi zar mi nismo "saranili" bubnjare ,gitariste,harmonikase.....
I sta sad, radimo kako ko najbolje ume i oseca i ima posla za sve samo treba naci "zicu".
Prema tome,zakljucavajte ovo dok se neko nije povredio.

A za Nedima pitanje:kako se zadrzao tako dugo, Kristina a......lepo peva....
Znam je licno , Nedime, :) ( malo sale-bez ljutnje molim)

Pozdrav od Wuka 013 !!!!

No.1 08.12.2007 03:13

E to sam hreo cuti...znaci mi za da se snadjemo, sa arranzere cepamo sami...a ljudi koji rade sa matricama i mini disk...ne treba da zive...?
Sve je biznis i opstanak.

BasariStudios 08.12.2007 09:00

Nije to nista Vuce, mogao sam ja i citavu noc, Kristina peva daleko bolje od mene al
ona ne peva ono sto oni vole, tu je bilo vise Albanski svet a lepo je sto u tom restoranu
moze se svasta svirati jer publika je sledeca (redom po vecini):
Albanci (od svuda), Crnogorski Muslimani, Bosanci, Makedonski Muslimani, Srbi i po neki Turak.
Hrana u restoranu je isljucivo nasa, atmosfera je nasa a servis RUSKI!-nista iznad 23/24 godine;):p

WUK013 08.12.2007 10:10

Slusaj brat so korg pa 800 od Makedonija ,ne znam sto razbra ti od mojot post ama da se razberime jas tebe ne te razbiram sto sakas da kazis,zatoa sto ti nesi vo publika i mozda ne znaes deka publikata ne razbira se kako mie sto svirime,znaci najbitno e za niv da peacot ima glas i da znae da zastane za klavijaturata a ponataka koj te prasuva.izvini sto pisuvam vaka ama sakam da ti raskazam deka ne razbirame site isto a MUZIKA e umetnost i ti znaes toa.Zatoa ne luti se na nikogo i samo da znaes da jas ,malku postar,odgovorno ti potvrduvam deka ima rabota za site.I uste nesto nemoj da mislis deka jas gi sakam Fajlasite ama sepak se snaodja koj kako znae (izvini za pisuvanje na makedonski ama sakav samo da se razberime) Pozdrav od Wuk013!!!

A za Nedima,da si ziv i zdrav i samo cepaj brate i pozdravi Kristinu ako je vidis,molim te :)

BasariStudios 08.12.2007 10:41

Ke pocnam so nea da sviram mozebi od sreda sega pa ke ja pozdravam ama od kogu?

mykeli 08.12.2007 10:51

Pa pozdravi je i od mene,ako je dobra=D>

Marco7 08.12.2007 14:21

:)

@ korgovac pa800

Joj Makedonac pa ti me obudali bre :) Oni koji rade na matrice nek nadju svirace koji znaju da sviraju pa nece biti problema :D

No.1 08.12.2007 14:35

He he Marco...uzivaj nista licno...ja sam hteo nesto drugo da potenciram,ko me shvatio ok, ko ne opet ok...dosta je vise, repsrize nema, mozda me posalju na skijanje he he...

josipv 08.12.2007 17:34

Evo citam ove vase komentare i mogu vam reci da kod mene tu neprolaze ti One Man Band sviraci a kamoli FILE-asi,rulja to jednostavno ne pusi,prolaze samo bandovi i ako koji band ima pjevaca,kamoli srece pjevacicu! I to je to!

Dare 82 25.11.2009 00:30

Nova godina

Da li ste vec pogodili Novu godinu i kakve su gaze u odnosu na proslu?

Marco7 25.11.2009 00:37

Pogodio Vrnjacku Banju-Bela ladja lokal 1200e za 31.01.02. Imao samo neke bolje ponude ali s' obzirom da radim u tom lokalu vec godinu dana svakog vikenda morao sam da korigujem cenu i da im dam prvenstvo ;) sve u svemu zadovoljan sam pogodbom!

Burli 25.11.2009 00:39

Nisam još dogovorio ništa mada je bilo nekakvih razgovora...

Inače svake godine smo komentarisali kako bi se bolja(čitaj veća) cifra uzela kada bi se dogovaralo u "pet do 12" i izgleda da ćemo se ove godine i uvjeriti u istinitost te tvrdnje...

Inače u mom okruženju vlada baš nekakvo zatišje, ljudi su isprepadani vijestima o krizi, recesiji, gripu i sl. tako da još niko i ne razmišlja o Novoj Godini. Zadnjih par godina smo dočeke radili na Jahorini a gore je trenutno još veća konfuzija! Hoće li se novi šestosjedi završiti do početka sezone, kada će pasti snijeg, hoće li biti dovoljan broj rezervacija i sl.???

Sve u svemu čisto sumnjam da ću sjediti kući mada i to za promjenu ne bi bilo loše, jbte nisam slavio Novu Godinu već punih 15 godina!? :-O

mimiki 25.11.2009 00:44

meni danas zvali,ali jos ne znam cenu;)

vingula 25.11.2009 00:45

hm...kako je netko već prije rekao "mislim da ču ove godine ostat kući bacat petarde" e takva če vjerojatno bit moja godina :D

Dare 82 25.11.2009 00:49

Super!Mene ta Nova godina tako nervira da ne mogu da opisem a pogotovo zadnje dve jer otkako sam dobio sina nijednu Novu godinu nisam proveo sa njim.E zato sam odlucio da vise nijednu Novu godinu ne radim jer hocu da budem sa detetom bar sad dok je mali i zato sto znam da kad bude porastao imace svoje drustvo i sigurno nece sa mnom i sa zenom da sedi i bulji u tv a meni ce onda biti krivo sto nikad nisam proveo sa njim taj dan.

Dell 25.11.2009 01:05

Teme su spojene!

hajro 25.11.2009 01:13

skoro sve dogovorili sa amerima za bajram i novu godinu u kanzas syti i sent lluis i sve kad sam skontao njihovu ponudu brez placenih avionskih karata za mene i moga sina mirzu ispadne skuplja pita vec tepsija hehe.naravno izmedju ovih dogovorenih tezgi radili bi mi u nekom lokalu ali je uslov da se prespava mjesec dana kod nekih njihovih prijatelja ono ajd noc kod mene pa noc kod nekog drugog i tako dalje sto meni nije nikako ugodno a i mome sinu pa smo to sve odbili i sada cekamo bolju priliku ali ne preko bare .ne ocekujemo nesto posebno za ovu Novu G, jer sama situacija ne pruza vise one provode koje smo mi imali nekada.

b.o.Y.c.h. ČK 25.11.2009 01:15

Ja za Novu godinu izbjegavam svirke...
To su moji praznici, moj zimski godišnji...
To je vrijeme za društvo, za cure, za napit se :D

milanceshow 25.11.2009 01:28

Jel treba nekom para na ovom forumu ili bi svi nesto da odmarate!!!! :)

Marco7 25.11.2009 01:38

:))

Dare 82 25.11.2009 01:48

Meni se toliko vec ogadilo da razmisljam da bataljujem polako svirku.

b.o.Y.c.h. ČK 25.11.2009 01:49

Nije sve u novcu :)
Ja sviram kroz godinu, a za staru > novu godinu priuštim odmor
Kod nekih je obrnuto? :lol:

Dejan 25.11.2009 02:01

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 21591)
Ponuda koju cu najverovatnije prihvatiti je 1500e u Uzicu za dve noci!Sviram sam i pevam sam i ne radim na midi fajlove :) tako da cu najverovaatnije Novu godinu svirati u istom mestu kao i prosle godine

Mare gdje bi trebao da radis u Uzicu?Jeli dolazis kad u Uzice?Ja sam ti non-stop u Uzicu,vise nego u mom gradu iz privatnih razloga ;)

Koliko skontah da si vec pogodio u VB....ali kasno...;)

Dare 82 25.11.2009 02:03

Tacno,ja sam jedne godine otisao dole i presedeo sa babom i dedom celu Novu godinu i to mi je bila jedna od najlepsih!Nisam hteo ni da sviram ni sa drustvom da idem u provod,bio sam zeljan onih koji su me ocuvali.

Marco7 25.11.2009 02:05

Deki to je stari post ali je Dell sastavio teme pa se ubutalo sve!Radio sam u Fejsu ;) A ove godine evo napisao sam da sam pogodio Vrnjacku Banju!

Dejan 25.11.2009 02:07

Ah da Face,sad se zove ja mislim Rich...Dolazis li kad u UE?
Ja imam nekih ponuda 4-5 pa cemo viditi sta i kako za koji dan....

Marco7 25.11.2009 02:10

Prosle godine sam svirao na Zlatiboru pa sam svaki dan visio po Ue :) Mozda smo se i sreli negde tamo a nismo se znali :)

Dejan 25.11.2009 02:16

Ma jesmo sigurno :) Sresćemo se ako bog da nekad.Cudni su putevi Gospodnji...

vujanov 25.11.2009 09:47

Shto se mene tiche, Novu godinu obavezno sviram, a pre ccu da izbegnem neku neproverenu svirku i obichan vikend...
Smatram da se za Novu godinu ipak uzme mnogo vishe para, a svirka ko svirka, da ne kazem obichno veche...
Uvek kao neshto kalkulishem i opet odem na provereno mesto(u smislu gostiju i isplate itd...)
Imam trio i uzimamo samo 1000 eura i zato Marcu skidam kapu... POZDRAV

erno11 25.11.2009 11:50

Mozda idem u Sarajevo sa Janom da slavim novu godinu :)

pozz

jeftabgd 25.11.2009 12:27

Opasna je borba za Novu godinu.Svi se nesto stegli za lovu.Lokali koj su do prosle godine placali po 5000e za muziku sad su bukvalno prepolovili.Ja sam u pregovorima na vise mesta ali svi nesto otezu sa konacnim dogovorom.

nikolakg 25.11.2009 13:38

...

Citat:

Originalno postovano od Dare 82 (Post 112288)
Meni se toliko vec ogadilo da razmisljam da bataljujem polako svirku.

Ne bataljuj,dobro sviras.Evo,batalicu ja...:)

nurfet 25.11.2009 21:47

evo da se i ja pridruzim,sviram Novu god.800 eura,dva clana,cjenom sam zadovoljan jer sviramo svaki vikend u istom tom lokalu.sta da se kaze nema narod para.prilagodjavati se je ili gledati kako drugi (pojedini)rade u pola cijene,

salesennheiser 25.11.2009 21:53

:)

Nas troje 1200e samo docek bez reprize

svrakan 25.11.2009 22:38

2000e,nas cetvoro,docek i prvi,na isto mestu kao i prosle.

murtson 25.11.2009 23:15

ovo bi moje moglo ići u onu ajde da se žalimo,ali neću se žaliti jer sam dobro radio cijelu godinu a i slijedeću su 80% vikendi zauzeti, pa nebi bilo u redu. dogovorio sam doček za 2000€ (ja+trio) ,i danas mi otkažu. nije još kasno jer ima još nekih ponuda ali neće moći biti toliko para.a na kraju,nije sve u parama,nešto je i u novcu!
@marko
dobra pogodba,svaka čast.i vrijediš para.

gagy 26.11.2009 01:03

Kao i svaka do sada,znaci radna.;)

Trenutno vrijeme na Forumu 00:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org