![]() |
I mene zanima ovaj V-stand gdje i za koliko se može naći, možda bih i mijenjao za Spyder Pro, pa ako ima zainteresovanih....
|
Evo posle prve svirke sa stalkom mogu samo da kazem savrsenstvo.......odusevljen sam,sve sto je negativno napisano ovde,za moje misljenje nije tacno......stalak je stabilan,donja klavijatura se sasvim pristojno postavljena I price da se nemoze upravljati sa displeyom nisu tacne......ugao gornjeg stalka sam postavio kao na spideru.....jedina mana po meni su leptir navoji za gornje ruke koji mogu da se ostete od stalnog zavrtanja I odvrtanja....sve u svemu fenomenalno!
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Ja korirstim V stand vec tri godine i prezadovoljan sam, čvrst, stabilan, portabilan, i koliko ja znam nov se vise ne moze naći, ne proizvodi se više. Ima i Ultimate sličnu varijantu stalka, za njega nisam siguran da li može nov da se nađe
|
Nema novih Ja sam sasvim slucajno u jednoj prodavnici nasao Jedan jedini Novi!reci mi da li imas torbu za njega?trazio sam po nasim prodavnicama Ali nemaju......I ako imas da li se pakuju u torbu I stalci za gornji sinth?
@zoricd
Upravo sam saznao da se V-stand vise ne proizvodi,tako da je i manja verovatnoca da nadjes nov....probaj preko oglasa neki polovnjak koji je u dobrom stanju. |
Drugar Ja sam Ga vec pazario,I to poslednji Novi u srbiji,gore sam napisao utiske...;)stvarno ih vise nema I neproizvode se vise cak sam stupio u kontakt sa kolegom koji radi za Roland I on nije mogao da obezbedi stalak!imao sam srece.:)
Ja sam uzeo jedan V stand pre par godina sa sve torbom, i ukradose mi i torbu i stalak. Posle toga sam uzeo drugi, ali bez torbe, a sad ne moze nigde da se nadje njegova originalna torba, nema je vise nigde. Sviram samo jednu klavijaturu tako da ne znam za gornje ruke da li staju u nju.
|
Imam i stalak i torbu i dodatke za drugu klavijaturu...dodaci mogu da se ubace zajedno sa stalkom u torbu,malo je tesno,ne moze rajferslius skroz da se zatvori ali je sasvim ok za nosenje
|
Imas li predstavy gde moze da se nabavi?trenutno koristim spider orginal torbu I nespustim stalak do kraja vec je na 11-om podeoku I takvog Ga stavim u torbu Ali bi voleo da uzmem I ovu orginalnu....
Ne bi znao stvarno,ako nema u kod Rolandovog zastupnika onda nigde...mozes da sasijes neku,taman da bude malo veca zbog dodatnih ruku. I za to se mozes obratiti u Roland Planet,onim imaju i potrebne dimenzije i mesto gde se siju futrole za sve.
|
Ima li neke velike razlike izmedju roladnd V i ultimate V stalka,po specifikacijama?
|
Mislim da nema velike razlike osim sto sam procitao da ke visina nesto veca na ultimate nego na stand,mada mozes na google da vidis specifikacije oba stalka!;)
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
Ako sam dobro razumeo roland V se vise ne proizvode, sta je sa Ultimate,da li ima novih jos da se nadju?
|
Nema.....ima u skymusicu ali nisu na prodaju stoje im kao za prezentovanje klavijatura......bar je tako meni receno.....prestali su sa proizvodnjom i jedni i drugi!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk |
U ponedeljak idem da probam Spider Pro i Roland V,koji je ostao zadnji komad u jednoj radnji,jedan od njih cu sigurno kupiti pa cete imati priliku da cujete i moje misljenje u vezi ovog poredjenja.
|
Oba stalka su izuzetno dobra tako da neces pogresiti sta god da odlucis!;)
Odluka je pala,kupio sam V stalak.Cinjenice koje su presudile su prakticnost stalka,estetika ali i kvalitet izrade drzaca za klavijature-po mom misljenju mnogo bolje su reseni nego kod Spider-a Pro.
|
Dobar izbor......iako imam i spider stvarno mi je prakticniji v stand......jos da ima mikrofonski nastavak bilo bi extra!
3 Privitaka
Ko kaze da V-Stand nemoze da ima mikrofonski stalak?!?:)
|
ima li roland V-stand za 2 klavijature??
|
Naravno......vidi se i na mojoj slici da je klavijatura na gornjem stalku .......a mozes da kucas i u google koliko hoces slika pa da pogledas!
|
Koristim V stand vec godinu i po i nisam bas odusevljen kao na pocetku.Pripazi malo na one osigurace koji ulaze u zlebove koji odredjuju trenutnu poziciju (visinu) stalka.Meni se jedan polomio,a ima jos nekoliko primera koje znam.
|
Ja te osigurace ni nespustam stoje mi na 11-oj poziciji u nosim stalak u Spider orginal torbi....samo skidam gornje nastavke.....samo rasirim noge,i podignem!:D
Eeehh da sam se ja toga pre setio....(nemislim na sirenje nogu...) :happy:
Veliki pozz |
Heheh nista drugar sada postavi na odgovarajucu duzinu i vise nediraj!;)
Pitanje za one koji imaju Roland ili Ultimate V stalak - ima li dovoljno prostora za pedalu ko koristi, ili mora noga biti u nekom neprirodnom polozaju? Ima dosta stalaka gde je problem kako staviti pedalu.
|
Mesta imas za 10 pedala I da opusteno stojis da nesmeta ni jedna!imam I Spider I V-Stand,nisam pristrasan ali V je meni licno najbolji stalak sto postoji.....
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Ja imam isto taj stalak, mjesta za pedalu ima dosta. Jos ja koristim 2 pedale, i opet opusteno mozes da stojis.
|
ja kupio pre par dana nov Ultimate V stand, i iskreno nisam odusevljen, a kostao je...pre svega ne odgovara mi janveca moguca visina, nisam navikao da mi klavijatura nisko stoji, pokrivih zglobove, meni je najbolje kad savijem laktove da mi zglobovi budu u prirodnom polozaju, ovako mi okapase zglobovi...drugo, klima se bre brate ko lud, sve dok mu ne stavis klavijaturu, rucke imaju lufta 3-4 cm...kad stavis klavijaturu i sviras, cceo se trese u svim pravcima...ako mu je nepravilna povrsina na kojoj stoji , e to je tek veselje....a kostao je...a kolko jos kosta nastavak za drugu klajvu, a za mikrofon opcija i ne postoji...jes ovako naizgled lepsi za nijansu od spajdera, ali stabilnost nije ni priblizna spajderu... a nije ni tako mali a ni tako lak, kako deluje na slikama...za novce kolko je kostao, mogao sam da umzmem spajder za dve klajve naravno sa torbom i pecaljkom,i stabilnost izmisljena za ovo cudo...ja nisam odusevljen, vrlo je moguce da ce ubrzo na oglase...pozz
|
Ako bi prodao nastavak za drugu klavijaturu javi mi se u inbox ;-) .
Mene sluzi zasad odlicno,bez zamerki. |
ni9sam uzimao nastavak za drugu klajvu, to bi me vec kostalo ohoho...samo stalak i torbu
|
To sa zglobovima moze da bude opasno i da napravis trajno ostecenje, obavezno prilagodi polozaj, ili se ti spusti, ili digni klavijaturu...
|
podigao sam je na maximalni polozaj i nije to to, a fali mi tako malo,kad uporedim visinu sa spajdorem na kojoj sviram, na ultimate mi manjka nekih 5 santimetara maximum, ali jbg...
|
Koleza kom sam prodao stalak trazi da kupi nastavak za drugu klajvu za Ultimate...znate li gde naci? gledali po netu i bas nista o njima...koja im je tacna oznaka i gde ih potraziti? hvala
|
Nastavak za ultimate v stand je predstavljen na namm sajmu pre neki dan, na leto se ocekuje u prodaji .
|
A jel moze na ultimate da pase onaj nastavak od Roland v stalka? jer u sustini to su skroz isti stalci? valjda :)
|
Nece da moze :-D . Razlicito se postavlja taj nastavak. Videcemo kako ce se ultimate pokazati, roland je za sada odlican, stabilan ekstra.
|
Meni nosi pa2, ketron audya , na pa2 alesis multimix 6 mixer i juzisound sempler. Slobodno ce nositi pa i fantoma
|
Izdrzace stalak sve to, bez problema. Ja sam samo imao problema sa srafovima za nosac za gornju klavijaturu, ali sam to resio sa imbusima i to je to.
@aleksandar031 Jel Ultimate stvarno izbacio nastavak za drugi sint? Cekam to vec duze vreme, moj Roland je vec zreo za zamenu :) |
Jeste, na sajmu je prikazan nastavak za ultimate, drugacije resen nego kao kod rolanda, videcemo kako ce se pokazati.Na leto cemo videti kada se pojavi u prodaji.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org