![]() |
Samsung D-900i
|
Promenila sam telefon:">
Za sada: Sony Ericsson K800i |
Marco7 te inspirisao? :lol:
|
nokia 6288
|
Moj K800i sam dao sinu, a sebi kupio SE P1i...
Nije mi nepoznat simbijan, ali sa ovim imam neki mali problem... Naime, kad kovertujem film ili klip iz bilo koji fajl u MP4 i prebacim u tel. on se ne vidi(nece da ga pusti), e sad nemam pojima dal sam obrisao neki kodek ili drajver...pa bih zamolio Alixa ili Vingulu da mi objasne sta i kako, ili da mi posalju kodeke za video reprodukciju za P1 i koji program koriste za gledanje vilmova u MP4 formatu...!!??? |
....
Ja nisam menjao nista,sve po starom k800i ali bih zamenio Pa1xPro za Pa2xPro ali nemam kupca za keca :)
|
Isti smo...Al ljudi moj je bolji ima zvučnike! :);)
Inače što se tiče clipova,ja obično kad ih stavim na memory stick,idem u onaj tvornički file explorer,pronađem datoteku u kojoj sam stavio clip ili film i prostootvorim ga...A možeš i u onom programu VIDEO (klikneš onu ikonu sa Joystickom i zatim folder VIDEO) i klikneš drugi folder CARD i nađeš ga-prosto ko pasulj...Inače imam običaj da SVE što stavljam na telefon pretvaram preko XILISOFT VIDEO CONVERT-era---A što se tiče mobitela P1i je apsolutno the best,imam i N95 (prodajem ako je ko zainteresovan) ali nije ni slična P1i... |
Od danas Nokia 6233!!!
Po prvi put se susrećem sa kamerom, bluetooth-om i sl. džidža-midžama... Ovo je teže od ubacivanja semplova u klavijaturu...8-X |
mobilni
Nokia 5310 telefon za muzicare.
|
i jas imam k800i.telefon je jako dobar ima sve sto trebaju da ima eden moderni telefon posebno kamera je vrlo dobra ali eto i mene zajebava dugme za slikanje...pozzz;)
|
Eto posto sam ja u Ohridu uzgubio svoj tel...morao sam novi
eto kupio sam ASUS P525 super stvar...imam sad XP i na mobitelu... |
Isfleshovao sam svoju N73 i od nje napravio Music Edition :D
|
Bice Ivice da si prvi koji je uspeo da ubaci XP na Pocket PC... :))
|
N95 je mrak
Citat:
:) dobra tema. Ja imam Sony Ericsson K800i. Vrlo dobar za sada. N95 je puno bolji od N73. Ima wireless karticu i mozete uhvatiti internet konekciju svugdje blizu aerodroma ili kuci ako imate wireless ruter kao ja :). Nemam ga jos, ima ga moja rodica i mrak je. Surfas na njemu kao na compu. |
Citat:
|
Ivice---Imo sam Qtek S100 i O2 X2Neo isto sa Win Mobile 5.0 i 6.0...
Bez Touch screen-a se teško snalaziš,imaš miliarde raznih Themes,ali veliki problem kod njih je podešavanje...Dakle da primiš MMS,da pošalješ MMS,da uspostaviš UMTS call,Baterija se svaki dan puni (ipak to su procesori od 400-800Mzh koji teglje struju a obični imaju procesore tako oko 100-200Mzh)...Ipak sam se odlučio za Symbian koji je mnogo jednostavniji i sviđa mi se design...Premda Nokia i SE koriste Symbian (govorim za modele višeg cenovnog razreda),napravljeni su na skroz drug platformi negodrugi sistemi i mnogo su stabilniji...Ali u svakom slučaju čestitke za kupovinu,dobar je PDA... Ajd čitaj PM hitno te trebam,Pozdrav! |
Joooj, shto je meni Symbian konfuzan...
Ali toootalno... Uz to je toliko spor, da me boli da radim na njemu! :)) Uz to je daleko slabiji sa mogucnostima od Win mobile... Naravno, pricham o win mob za PocketPC, a ne za telefone. Ono na telefonima je katastrofa. |
....
Ostah ja i dalje Sony-jevac :) K850i
|
Sonyericsson K800i,Nokia 1208
Super telefoni! ;) |
Evo,vise nemam Nokiu 3250,zeznuo sam display...
Eno ga i Nokia 6600,i 3250 mi stoje,display crkao... A,inace,sad korisitm Samsung D820... Nije los telefon,isto se rotira kamera... Memorije dovoljno,pa cak i memorijska,e-sad... Jedina stvar,i opasnost je baterija.. Covece 2 dana maximum... Tako,-da... I njega cu ubrzo menjati... Symbian je zakon,-naravno !!! Pozdrav! |
nokia 6120c najmanji i najljepsi symbian mob.necu ljeti da nosim ciglu u dzepu
|
N73 i N95 8 gb
|
....
I ja sam presao na N95 vec 10 dana ;)
|
Da se pridruzim klubu N95 :D Od veceras sam vas clan ;)
|
Da se pridruzm! 1 dan ga posjedujem tek! Dakle: Samsung F480 V Touchsenz (konkurent za i-phone! Imo sam I-phone i prodo sam evo nabavio sam ovaj samsung i nedam ga ovaj ostaje kod mene malo duze! Mobitel je do jaja!!!!!!
|
Samsung SGH - D880, za dve sim kartice, extra rastereceno i konkretno...
|
kod mene jos k850i i jos mi nikada nije ispao niti ima i jednu parnicu puno pozz od mene !!!
|
Qtek 9100 i iphone
Pozz |
ja zaostajem sa k800i... :">:">:">
|
Da se i ja pridruzim Sony-evcima...ja koristim k800i jako dobar telefon, kamera ekstra i trenutno me nista ne zajebava a jedina mu je mana video klipovi npr. sa njim se snimam za youtube kvaliteta video snimka nije neka, ko kod i svakog telefona ali nekako izguram sa klipovima;)hehe...ali sve u svemu jako dobar telefon..:D
|
ja sam mentol kupio u Telenoru NOKIA 5200 jer me devojka nagovorila...bio joj sladak..
Ne daj Boze nikom to govno od tehnike... SE T610 Zakon!! |
Trenutno koristim K800i,a kucni kao kod Marka Simens Gigaset,haha!
|
Ljudi jel ko čuo za firmu UNITED?
E pa ja ga imam,kućni bezžični model B143 (black),Made ih China i to košto svega 16eur sa garancijom godinu dana...Ništa naročito ali bar kad zazvoni telefon ne moram da ustajem sa kauča vući onaj vražji kabal,samo istegnem ruku i javim se... |
E rajo a ja sam vam još na dimnim signalima!!! lijep pozdrav
|
naravno k800i:)
|
Nokia 6260
To vam je praistorija, braco. Ali jos radi. |
Ja sam uzeo Sony-Ericsson C902i, tj. dobio na poklon, a pre njega sam imao K800i... A ako mi zafali za opremu ili Klavijaturu prodajem odmah ;)
|
Da kazem i ja sam korisnik na mobitel sony er. k 800i i dobra masina je sa xenon blic dobari sliki vadi
|
Nokia E 65, drama je
|
Da se pohvalim sto se mobitela tice, nedavno sam, nakon mnogo sony ericssona (k700, d750, k750, w810, k800) kupio sebi NOKIU 6220 CLASSIC...odlican mobitel, symbian sistem, kamera 5.0 mp, carl seizz, xenon blitz, juce sam kupio memory karticu od 4gb, mislim da ce biti dovoljno... prezadovoljan sam, mada sam se namucio dok sam se naviknuo na njeg... :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org