![]() |
Osoba iznad opije 3L viljamovke,kresne 3 zene za vece i odsvira tri inprovizacije sa klavijaturom na glavi...Sta reci:Cudo od deteta:p
|
Mislim da je osoba iznad mene preterala.Popijem oko 2 litra Viljamovke!!! =))
A ostalo je istina. |
Domacin covek, nema sta...:lol:
|
Mogo slobodno reci za coveka iznad mene da je bolji DOMACIN od mene.On toliko misli na svoje domacinstvo da odzacaru tri puta vise placa za ciscenje dimnjaka.Po tome znam da je tri puta bolji domacin od mene.Pitajte Njega!!! ;) =))
|
Ovaj iznad je legenda cojk a DOMACIN prve klase i naravno novi partner za otvorenje novog DOMA ZA NEZBRINUTE PENZIONERE....
|
Osoba iznad-da mi je neko rekao da cu preko neta upoznati ovo ludo stvorenje,prelepo,zabavno i meni posebno drago ne bih mu verovala.:p
|
Za osobu iznad mene "ako se neko neumijesa" da sam znao da ima osoba koja me moze nasmijat i svasta nesto u isti tren nebi vjerovo ostalo zna ona sve:D
|
evo osoba iznad mene je stvarno legenda...pravi drug!!!!
MISLIM STA RECI =)) pozdrav!!! |
celepa50 hmm.neznam ga dobro ali nije los čovo :D
|
osoba iznad mog posta je prava poštena ljudina i ako me je gađao sa klaviaturom kad sam mu prosuo pola litre viskia po g70 hehe.
|
ova ljudina iznad mene mi je obatalio mobitel a inace je dobar cojik.hehehe
pozz eli |
heheh pa nisam ti ja kriv ako si postupio kako sam ti rekao ,ja sam se samo šalio da ga opališ sjekirom a ti si to baš uradio heheheh.
a osoba iznad mene voli ljudima i da tjera mušterije kao što vidite hihi dobar je maricm čovjek jer kao što vidite mnogo voli šalu i uvjek me nasmije |
hee hee eli jejudina nema sta.oprastam mu za klavijaturu i mobitel.:D
|
marcim...hmmm neznam :D
smatram ga kao ljudinu i velikog zajebanta (u dobrom smilsu) :) pozzz |
Ovaj decko iznad je trebao biti kosarkas.Ima dva metra i 120 kg a tek mu je 15 godina.Kazu da je isti Majkl Jordan.
Inace hvata dvije oktave jednom rukom:D Sve najbolje |
inace su to moji citati...al´nema veze....
COVEK IZNAD MENE.....dovoljno je reci samo SEAD KADIC-SEJO iz SARAJEVA!!!!!!! Meni najomiljeniji na forumu!!!! |
sto je vama ovde dobro...
sto je vama ovde dobro...
|
Čovjek iznad mene NOVAJLIJA....možda provocira......a možda se tako šali.......
|
Osoba iznad mudro zbori ovom iznad njega,ovo je Svastara,opici blago cici.
Osobu iznad ne poznajem ali ne bih se bunila kada bi mi ponudila kartu na put u dvoje do Nemacke na pr.=)) |
Osoba iznad mene pod "pr." misli na prvenstvo......
|
osoba iznad mene je slatko malo pile..=))
|
Osoba iznad tebe nije malo pile.........
|
Sve sobe iznad mene su poprilichno odlepile, ali to je kulj... B-)
|
Ovaj iznad mene je 100% upravu.
Imam isto misljenje kao i on.:) |
ovaj iznad mene voli italijanke:lol:
|
Ovaj iznad mene obozava Spanjolke.Vatren covek.;)
|
Osoba iznad mene do 1 maj imace na forumu 1.246 postova...=))=))=))
Svaka cast, jednostavno nas Milance ga svigde ima. |
A osoba iznad mene da se najade praski i tikvi a moze i piperki od strumica ebate belja ccccccc...pojdi dojdi tetovo da mi mine letovo...
|
Osoba iznad mene je Extra lik,ma cudo jedno od coveka,nema ga na svetu celom,lud totalno lud!!!:lol:
|
ovaj ciko iznad mene svira rolanda;)
dobar covo |
uuuuuuuuuuhhhhh brate
ove sve osobe iznad
su prevezbale pisanje svaka vam dala pozdrav |
Vala ovaj lik uznad mene...Vrhunski harmonikaš,dobar čovek,nekad jedino nehotice napravi po koju glupost...Inače je harmonikaš prva klasa...
|
Osoba iznad jedno lepo mlado celjade,malo kompilkovano ali bice idealan kum :lol:
|
Volim Ivanu!!!
|
Sa osobom iznad sam najmanje pricala na MSN ali mi se cini da je zajebant do yaya:D
|
Osoba iznad...mmmmmmm....top cake?
|
osoba iznad je zajebana nema sta samo ga nekad malo muci naski.
ali sve najbolje o njemu |
Osoba iznad...=))=))=))=)) doso kraj!!!
|
osoba iznad poludila .hehe =))
|
Osoba iznad je izgleda...neki zajebant! hahaha...;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org