![]() |
Vidim da ima puno raznih mišljenja,svađa,prepucavanja,prehvaljivanja itd. oko Korgovih mašina,e a zato oko Rolandovih nema problema :D
Ljudi iz Rolanda kad bi ovo čitali lagano bi se smijuljili i govorili eto vam vaših Korg klavijatura :D :D :D |
Ovako nakon citanja dosta komentara dolazim do zakljucka da su ljudi stvarno u velikoj zabludi.Moj brat svira istoja imam pa800 a on je sad uzeo pa 2 x..prije je imao pa 1x pro elite.Ljudi usporeduju previse pa1x sa pa800 i pa 2x.Kao prvo Pa800 ima opcionalno mp3 player koji funkcionira isto kao i kod pa2x koji je ugraden serijski u njemu...vocalist je iste kvalitete pa800 i pa2x,kod pa1x je najbolji vocalist ali kod njega je bio doplata ako jese htjelo da 100 posto funkcionira.Zvuk u pa800 i pa2x je slicaan ali ne i isti samo zbog izlaza koji su kvalitetniji malo kod pa2x i izlazi sve cistije.Obodva imaju 4 izlaza da se moze odovjit bas,bubanj,solo...Ljudi neshvacaju da je za pa800 i pa2x potrebno drugacije programiranje nego za pa1x jer ljudi sound procesor je drugaciji unutra.Razlika je ogromna.Pa800 ima kvalitetnije zvukove nego pa1x i ima malo vise,sto nasi muzicari kazu,masnoce u zvuku.Mana je mu kvaliteta izrade.Ali sve ima svoju cijenu.Pa800 je za svoju cijenu jako dobra klavijatura,jer se moze naci za 1850 eura.Ako mu se doplati mp3 i hard disk.Dolazi se do cijene od 2300 eura.A pa2x je oko 2950 eura ali sa svime inklusive i 256 mb rama ,4 puta vecom memorijom za sampling,kvalitetnijom izradom,i znacajnim faderima...Tko sada razmislja o kupovini pa1x pro,zbog kvalitetnije izrade nego pa800,bolje je da saceka malo i skupi nekih 800 eura i kupi pa2x,i bit ce sretan.A tko moze zivjeti sa jeftinom plastikom,lijepim zvukom kad se sredi,malom tezinom...Neka uzme Pa800 i zaraduje pare,jer ipak to je glavni cilj svega ovoga truda.Lijep Pozdrav
|
Citat:
|
...
Jeste daisa,zato je nasa ''scena'' 'mnogo jaca od njihove,nasi muzicari se ne skidaju sa MTV-a i mi njima treba drzimo lekcije o muzici :))!Znas li zasto,dok bude god bude tih kao ti sa takvim teorijama nema od nas nista!Eto ti Pa 800 uzmi lepo izabaci mp3 snimke ovde i tako dokazi da ja lazem i budi ti u pravu!Daj nam taj zvuk duplo bolji kako tvrdite,daj mi tu umetnost guitar moda i sve ostale zajebancije oko kojih se sporimo!Izbaci lepo snimke i ako budu bolji od PA1 x pro ja cu ovde na forumu da javno kazem da pojma nemam i da se povucem da nikada vise ne komentarisem oko bilo cega!Svi nesto pricate daj dokaze!!!Samo izvoli....
|
Ne mora Daisa, eto ja cu Marco, spremaj snimak...dolazim...
|
...
Evo Nedime stavio sam demo,nisam hteo da izvodim kerefeke sa semplovima i cudma!Na bubnju je House kit,darbuke su semplovi world of istamubl,finer bas fabricki i sve ostalo fabrika osim sto sam forspil svirao sa semplovanim buzukijem!Cisto da se cuje zvuk masinerije!Nije bilo nikakve obrade u audio editorima,pravo iz miksete u snimac i nemoj da machkas snimke u editorima jer cu ja da te provalim ako to budes radio!Uzmi usnimaj iz prve u snimac i to je to!PozZz...
|
;) |
....
Ne mogu da otvorim ovo,uzmi i ubaci snimak u download centar,ja sam moj stavio i cekam operatere da ga izbace ;)
|
Citat:
|
KORG PA800 Pomoc
Kupio sam PA800 ali neznam kako to ide za Setovima i Boja....kako da ja to mogu prebaciti....
a ako ima neko dobre ritmove i Boje bzw setove za mene da mi posalji...i trebami ako neko ima....ono ste se dere yeah" ili Lets go" tako nest...ako ima nek mi stavi na download ili salje na *******.******* hvala vam adis Nečekat češ se ti malo da ti netko pošalje .... |
Nisi u pravoj temi jaro...imaš brate mili Download centar pa sklidaj...A ako hoćeš kvalitet i namišljanje...Kad si kupio instrument,kupi i set...niko ne da džabe setove a da čemu valjaju...jednostavno nikom se ne isplati mučiti i praviti dobar material a da ga tek tako dadne nekome džabe...tako da,pripremi pare i kontaktiraj ljude po internetu...Pozdrav!
|
Citat:
|
Imas 2 Usb Hosta na Pa800 i mozes ukljuciti sve sto pozelis od Flash memorija do Hard Diskova, pa i CD-a (razume se External).
Pa 800 za nijansu je bolji zbog veceg samplera i jeftinije cene. Ako ne planiras da ga udiras od zamlju onda ti ne bi smetalo sto kuciste nije limeno i tesko kao kod Pa1x. Moj savet ti je Pa 800. |
cd citac je dobra stvar koju pa800m nema, al moze se priklopit extarni. recimo za pustanje muzike bez mp3 boarda...i jos sta bi mogo rec....al ima pametnijih... neka cika nedim kaze sa svojim hahaha....
|
Evo godinu i vise imam Pa1Xpro...i to da kazem dva puta jer sam jedan prodo pa odmah drugi uzeo. Dusa mi izađe dok ga nosim na svirku i dok ga postavim na Spider i odlucim hajde da odem i probam Pa 800 jer imam musteriju za moju klavijaturu jer je mali odlijepio na zvuk pa ga mogu prodati cak za 2000 EUR bez ikakvih problema. Kad sam juce probao PA 800 i na njemu se zadrzao najmanje sat vremena...pocelo mi se grusati u grlu kolko je los pod rukama...To nije za mene. Pro je Pro (i 2X nije bezveze PRO). I jos nesto...jako puno znaci kada raja svrsava kada vidi srebrenu masinu..veliku i mocnu,,jebo plastiku...Toliko od mene!
|
svaka cast dino... i ja sam istog misljenja u svemu ko i ti... kad jednom imas pax seriju u rukama tesko prelazis na nizu klasu... jer je tesko s boljeg na slabije ici...
|
...e jeb*ga ako treba raja da odlepi na to sto vidi a ne na to sto cuje onda neka gledaju slike na netu pa neka padaju u sevdah, sto mora da slusaju kako sta zvuci neki plasticni pa 800 ili srebrni pa 1x kada je bitno kako izgledaju.............svasta
|
To je tesla izmedju ostalog ...a izvinio jarane ...nisam bezveze ostavio 18 godina aktivnog bavljenja muzikom pa da ne mogu razlikovati sta bolje zvuci...Nemoj ba da pricam dalje, za mene je Pa1XPRO masina i tacka .
|
Prodajem ladu crna boja ,dvoje sjedeci i jedno lezece mjesto idealna za Pa1xPro-OVCE .Cijena po dogovoru
|
jeste da je masina nema sta to ne sporim ali sama masina u toj kutiji i u kutiji od pa 800 nije za poredjenje
4daisa 'DE SI BRE CARE a jel moze ta lada na rate .....hehehehe |
Ok, mozda si u pravu...svako ima svoj ukus. Puno pozdrava
daisa...da malo ne pretjerujes sa time pro-"OVCE" ??? |
nije mozda nego su to cinjenice, a sto se ukusa tice znas kako kazu o njima ne vredi raspravljati no ipak sve to zavisi kako je ko sredio klavijaturu neciji pa 50 ce zvucati 10x bolje od necijeg pa2x........
ajd pozdrav NO HARD FEELINGS!!!!!!! ma nije to daisa tako mislio siguran sam |
Citat:
|
Ma oke, meni stvarno ne pase tipka na PA 800 i ruzna mi je, a sto se zvuka tice , natjero bi je sigurno da zvuci ovako kako mi sada zvuci 1xpro jer taj sound volim. Jos uvijek zivim u proslom vremenu i, i dalje mi se svidja YU produkcija iz devedesetih godina a kao sto mogu vidjeti da i publika nema nista protiv toga nego piju ko stoke ...Ipak sam ja nekada bio dugogodisnji Rolandovac a ovdje i dalje pali i žari taj stari, tvrdi i sirovi sound... Pozdrav!
|
svako ima svoj ukus i zna sta mu treba ...TESLA AJDE NA CHAT MANI SE TEME
|
...
A joj Dino druze ne uzbudjuj se!Ja sam lepo rekao dajte snimke u download zonu da vam cujem te masine???Ja sam stavio lepo ono sto sam rekao u download zonu Mp3 fajl se zove moje najmilije cisto samo da se cuje lepo zvuk!100 puta smo komentarisali da konvertovani ritmovi zvuce losije od ovih drugih pa sam opet eto stavio konvertovan ritam da zvuci ''losije'' da se ne razocarate potpuno u te vase sprave!Ajde junaci izlazite muzicke materjale ;)
|
Ako može ERASE...Sramota da se čita ovo svaki dan...
|
Ovo je grehota i zalosno, na sta smo spali.
|
Pa 800 bojli .moze dosta vise nego Pa1x
|
Eto vidiš...Sad se i Sadik javio sa svoja skromna 2 posta do sada da istakne svoje mišljenje...
Dobro Sadike...Kad si već dao tu izjavu daj mireci počemi ti takvo mišljenje...Nekom se sviđaju ljepše ikone,nekom težina,nekom tipke,nekom ovo nekom ono...Daj kaži šta to tebe privlači kod njega?Pa da povećaš broj postova... |
o neeeeeeeeeeeeeeeee ja reko gotovo kad ono nastavlja se...............
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org