![]() |
Citat:
Nemoj sad da se foliras kao Kosmajca slusas...ne lezi to tebi Nedime,nije Kosmajac tvoj fah...;) P.S. Ovde se vidi da covek opasno svira...http://www.youtube.com/watch?v=20dp0euY79E ...a ovo bi Cita bolje otpevao...:lol:...http://www.youtube.com/watch?v=Sj_VM...eature=related |
nedime reci mi da li si ti ovde namerno ulazio u kontru,ili si to slucajno uradio...malo mi je ccudno da forspil sviras,strofu i refren pevas u kontri...ako to vec postoji onda mi kazi kako se zove ta figura gde se kasni za pola takta u pevanju,da i ja nesto naucim.pozdrav
|
Neznam sta da kazem.....ali znam da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i da od boljeg ima jos bolji i neznam dalje....sta vi kazete???????=))
|
Svaki od njih ima nesto svoje,po cemu se istice.Ima jedan celavac sto Zadnje dvije godine rusi diskoteke po zapadu sa SINANOM SAKICEM. Momak kad svira orijental samo sto zmije nepocnu da izlaze iz zidova, jak je i sa Sumadijom. Jednostavno dize iz mrtvi.Svaka mu cast
|
Treba li i ovakve teme da budu zabranjene kao koja je klavijatura bolja, i juve?
|
EDO GRAND je Tito za muziku
|
Kosmajac je zakon,univerzalac,po meni
|
JA SAM KRALJ NA KLAVIJATURI JOS MALO CU DA IMAM PARA KAO SVI ONI ZAJEDNO,hahahahh!!!!!Najbolji svirac je onaj koji ima najvise para kuci,to ce vam reci svaki ozbiljan muzicar koji radi bar 10 godina!!!!!
|
ma svak ima svoj ukus i previse je dobrih klavijaturista... po meni jedan jako dobar je Boki iz Amadeus Banda... (valjda zato sto sam bio u prilici svirat sa njim)...
a ako hocete najbolje od najboljeg... Tonci Huljic... piso je Maximu Mrvici i Grupi Bond pjesme... predobro ::)) |
mislim da bi trebali da rzgranicimo kraljeve po zanrovinma muzike,ne mozemo da mesamo babe i zabe.kako mozemo da poredimo bokija iz amadeusa sa npr cortanom amzom ili ne znam ni ja sa kim.pa ni cortan ni amza ne mogu da se porede to su dva razlicita stilia....amza moze samo da zamirise one dvojke sto coki svira,isto kao i coki sto moze malo nesto da podseti na amzu....to su razliciti svetovi.tako da bi najbolje bilo da se klasifikuju zanrovi pa onda da pricamo...
|
Kosmajac definitivno!
|
Kazem i ja da je kosmajac car!
|
Za muziku koju ja slusam Rade Petrovic Kosmajac i Boki iz Amadeus benda
|
Citat:
|
Slusajte Mladog Majstora!!!
evo vam najacek klaviaturistu!!!!
Ima ga svega 17 godina.. On je iz leskovca, kad je amza bio u leskovcu na svirku dosao je ovaj mali Stefan i poceo malo da svira.. Amza je rekao ako ovako nastavis jos 3-4 godina ja cu prestat da sviram.. Svi su aplodirali hehe.. Amza sto radi sve 2 ruke on to sa jednu hehe Mislim da budemo iskreni,niko od nas nije svirao tako i imao tu tehniku u 17 godina kao Stefan.. Ovo mu je najnovi cocek Nije on to na video snimku... Svidja mi se isto sto sam pravi muziku--- Neznam ako ste culi za Mustafu Sabanovic,Stefan mu svira na zadnji album.. Tolko od mene,pozdrav..Kabi |
Kosmajac kralj
|
Kosmajac jeste je dobar ali kao stefan nemoze,mislim sto jeste jeste!!!
|
=;
Citat:
|
Sto se tice Stefana, on ima 18 godina (mala ispravka). A radio je taj album po drugi put, zato sto kad su culi sta je odsvirao prvi put, to 80% muzicara ne moze da skine.
|
Za mene kralj na klavijaturi ne postoji...
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Hmmm kralj na klavijaturi? Pa naravno JA!...Ne uzimam sebi ni jednog uzora, furam svoj fazon i necu da kopiram ni jednoga...
|
Dobar je i onaj celavi sto je svirao u Ritmu noci
|
za mene je jedan od najboljih muzicara MUHAMED SEHIC HAMIC,to je za mene NAJ TACNIJI harmonikas i klavijeturista,sve mu je kao s cd-a a u to mozete se uvijeriti
Dodato: trbas imati respekta jer kad ja vidim kakvih muzicara ima,kad samo uzmes svjetsku scenu pa stvarno vidis sta si i ko si |
Goran Nelkovski.
|
meni je sejko kralj. et neznam za vas a meni cortanov i od mice itd. stilove nevaljaju. ali to je po meni. sad kako vi mislite... to neznam ali to sam ja kazemm kako ja mislim.
|
Neznam dokle cete ovako.Razni ljudi, razni cudi. Svaki ima svoje mishlljenje i svoj ukus. Ti ljudi koji su neko i neshto,radilisu za da budu ono shto su. Dajte,nek vam Vashi idoli budu zvezde vodilje za vashe usavrshavanje.Kako dobri kriticari, postavite neshto vashe i da vas vidimo,mozda ste i vi dostojni da nam budete uzorak za dobrog i vrhunskog muzicara.Pozdrav
|
tako je drug shtimerserviser!
ovakve teme bi trebale odmah pod lock pa nek se diskutira tamo na yutubu gde neki klinci misle da su najpametniji a neznaju perkle na cipele da vezu ... pozdrav |
Podržavam LOCK uz napomenu da sam već uklanjao neke postove sa neprimerenim komentarima od "klinaca"...nema potrebe da se sa ovim nastavlja...;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org