![]() |
Ja licno govorim Cisto i Srpski i Makedonski, ko da su mi maternji al ovaj jezik
ne razumem, nije nijedan uopste, lici mi malo na Goranski al nije ni to. |
Citat:
ima vise od 6 meseca, jel ti treba jedan? |
Meni ovaj jezik lici na Šatrovački
|
Mislim da kolega Zuki piše na Rumunjskom ili Bugarskom jeziku. Nit ja ga ništa ne kapiram.
Samo malo mi je sumnjiv. Što je smanjivo font ??? Ko da je ljepio s nekog drugog foruma tekst. No pokušat ću prevest ;-) Ooo Nedime brate ... Ja sam taj što nudi stvari sigurno za 100 € jeftinije nego što ih ti daješ. A tvoj Pa800 još ti stoji, nisi ga prodao ? A ostale stvari na tvojim syntevima od Z1 pa do Pa800 što ti imaš od danas ih besplatno dajem/djelim. I na kraju Nedime, tvoj e-mail češ morati da mjenjaš jer ti je kao pokvaren ( Kao kvare ti ga PHP i Vebuletin. Pokaži ljudima što stvarni imaš za synteve jer ih interesira. Ili koristiš samo 360 (ovo ne kužim - čega) pa kao nemaš nekakve "gajle" ??? Znači, ovo uzmi kao savjet a ne kao zamjerku. I na kraju te pozdravlja. Što je pjesnik ovim htio reči ??? |
Ja sam kontaktiro sa zukijem na Chatu pisao je na naški ,ne kontam koji mu je sad ovo jezik
|
Neđo, čini mi se da je ovo netko od tvojih kupaca koji namjerava set koji je kupio od tebe besplatno podjeliti svima kako mi se čini :confused:
|
Ahahahahaha, znam ko je to, ma nije nikaki kupac. Nego je osoba koja me mjesecima
molima za neke stvari i sad presao u kontra napad. Uglanvom se to desava sa takvim osobama...a tu osobu sto znam on nezna sta znaci UPALI COMPUTER a ne da zna PHP i WebBuletin...pazite da ne sjebe forum...ahahahahahaha... NEMAJ GAJLE-BEZ BRIGE! |
Evo mene opet!
Ma ti razumes kolega... Samo ti je mozda stid.. ko zna!?!?!
A ti sti pitas ocemu ja govorim, sad cu ti objasniti. Ima u Nedimof jedna Trojan... I preko toga ja imam sve sto on ima u svome komp.. A jezik je Nasinski! Pozdrav! Znaš službeni jezik ovog site-a (pisao si) a opet pišeš i "lupaš" na nepoznatom jeziku. Svjesno kršiš točku 4. pravilnika i omalovažavaš site. Ohladit češ malo. |
Vaxter, da nisi ti napisao Trojan za moj MAC? Izgleda ti si dao ovom Zuxiju, ahahaha.
Il mozda ovaj Kreso, losh choek, pise viruse cccccc... Zux, bog ti pomogo brate, izgleda treba ti, ahahahaha... |
Zengovski... daj haterot ne go teraj vo katranja apapisce!
Razbiras ti mnogo dobro.. A za pomoc ili takve rabote muhabetoto ce go terame ka ce se najeme dolu... A do toga a dertoj a ne dertoj, ce bide! Za private prepucavanja imate private mesenger ! Osim toga skrečeš s teme ! |
Joj znaci ja sam nahebo jeli? Nista, da se cuvam onda a vi Kreso i Vaxter
nemojte puno sa Trojanima, loshi chojci ste vi! Nego zna li neko ovo...Dertoj a ne Dertoj, ka ce se najeme dolu?...? A ja jadan DOLU nisam bio vec 11 godina...joj boze... |
A sto smo skrenuli sa teme.............................................. ....................
|
Prasaj ga ovaj Zuki ovde be, on znae vsicko, go pomesal Jogurtot ovde.
|
Citat:
|
Saljem trojane besplatno
|
Evo jedan trojan, u prolazu... Kome treba nek se posluziB-)
http://www.condomusa.com/prodco/b35-cover.gif |
Ne pase ovaj, prevelik je za mene...large size...mozda Zukiju tome pasira
posto go ima toj golem ko glava od zelka vo glavata vo kokoskata ama ich ne razbrav be vaxter i kreso kaj ste be vo trojanot ovoj Zuki ke ve frli aman be. |
trojan na mac-u =))=))=))
mozda ovaj gerberov |
definitivno i30 i ja ću ga kupiti pored pa800
|
Hahahahaha Tesla...ja ustvari i neznam sta je Trojan al hajd neka mu.
|
E ovako druze,moj dobar prijatelj ima i 30 sa kojim radim,tj.sviram! Po meni je to bas dobra klavijatura...medjutim veoma je osjetljiva,on je prije ove imao isto i 30 kod kojeg je otisao procesor i nije mogao nigdje da nadje! Ima mogucnost da se ugradi hard disk sto je teze uraditi kod Pa 50. Veoma je jednostavna,ekran je na dodir...sve gotovo radis preko njega! Psto je Pa 50 novija klavijatura ima bolje instrumente i time naravno mozes odmah bolje boje da napravis.
Ja kad bih birao izmedju ove dvije,ja bih uzeo Pa50!!! Pozdrav |
imam i ja i30, imam ga vec skoro dve godine, i super je klavijatura, imam jedino zamerke na tastere jako brzo hoce da popucaju, ali nije problem da se srede. ovaj novi lepak (super bond...) savrseno sredjuje to. jedino nisam nasao terce za njega, mada sam cuo da moze da ih podrzi. ako slucajno neko ima, mogao bi da mi posalje, makar jednu boju, samo da vidim kako se pravi, a dalje cu valjda moci sam... hvala unapred
|
EVo mene opet!
Imam ponudu za novi pa50 za 645eur ili polovni i30 za 600eur.??? Sta sad da radim? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Josipe, nema tu nikakih filozofija, uzimaj I30 bez pitanja, riknuce jos mnogo PA50 pored njega.
|
PA50 ws I30
Bez sumnje I30. Osim nesto bolje desne ruke na PA50, sve, ali bukvalno sve je bolje na I30. Dirke najbolje koje sam svirao,a ne znam ni sam koliko sam klavijatura promenio, touch screen, odvojeno biranje ritmova i boja (vise mesta za performanse), konstrukcija klavijature mnogo ubedljivija, cetiri izlaza itd. Ovo ti pricam iz licnog iskustva jer sam imao PA50 od kad je izasao, a posle njega dva puta I30. Ovaj drugi sam ja pokvario tako sto mi je kapnula kap kalaja direktno preko ton-generatora pa vise nije u funkciji. Da nije toga, nikad se ne bi pokvario, a ja bih i dalje svirao na njemu. Zato ti je moj savet: iako je I30 mnogo stariji od PA50, jos uvek je i ostace pojam za PA50.
|
Vidim da je vecina za i30,problem je jedino sto moram po njega nekih 350km.a PA50 mi stize doma!Nisam pametan vise!
|
Hebes 350 km! 3 sata voznje! I ja sam po mog extrema putovao :)
Ne kupuje se klavijatura svaki dan.... |
EVo nasao sam jednog puno blize,covijek kaze da je odradio svega 4 gaze i vecinu vremena stoji,cijena mu je 600eur.i za vikend idem po njega!Samo da ga ne proda!
|
Drzimo ti palceve :)
|
Hvala,kad stigne javim!
|
Stigao i30
EVo da se pohvalim,danas je napokon stigao moj i30,nakon 300km ipak se isplatilo ici po njega,dosta je ocuvan i sto je najbitnije sve je ispravno i radi bez i jedene greske!
Posto ima i HD zanima me kako ubaciti ritmove na HD i koliko ritmova se moze ucitati u klavijaturu? Mala usporedba:tipke su puno dublje nego na Extreme-u,rekao bi indenticne Trinity-u,a i touch-screen je puno brzi i precizniji nego na Trinity! Eto posto me sad ceka dosta posla da sve slozim po svom,biti ce i podosta pitanja vjerojatno,pa se nadam da cete pomoci???? |
hajde nek je sa srecom,ritmove da snimis na hd mislim da moras prvo unijeti sa diskete u klavijaturu pa onda snimiti na hd taj set al to ti je samo da ga imas na hd da ga nemoras unositi sa flopya ,mozes unijeti 48 stylova
|
Eeee, nek te sa srecom sluzi jedno godinu-dve. Ne duze. Pa da je onda zamenis ZA BOLJU :D
|
Hvala hvala,evo opet jedno pitanje:
Kako da mi ostanu svi ritmovi u klavijaturi kad ih ocitam sa diskete,jer dogada se to da kad ucitavam jedan po jedan uvijek mi prepisuje jedan preko drugog,kako da recimo ucitam nekih 10-tak ritmova i da to ostane u klavijaturi? |
Koliko se secam imao si TRITONa il gresim? Isto ti je ko na TRITONu, kad LOADiras ne
idi na LOAD ALL nego imas posebno da loadiras STYLE ili ARR il ostalo, ako LOADiras samo jednu stvar odma te pita gde da sacuvas...tako nosi po zelji... |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org