![]() |
KORG PA50 jebo ga dzigera kroz ove tri godine na vrh glave mi se popeo! A promijenio sam dva puta pa800 i pa1xpro! I opet samo pa50!!!!!
|
HAHAHAHA ma joj cuti alene i ja imam samo pa50 kako ga god okrenem :D al ako bog da malo para :D bice i nesto novo.....
pozdrav svima! |
Korg T3 i Yamaha Tyros 2 ------- VRH ! ! ! ! !
|
Evo već pune 3 godine Pa1Xpro,
a ako Bog da u narednoj godini prelazim na dvojku... |
Open Labs Miko
Wersi Abacus |
Roland EM2000 --- Roland XP-30
Roland EXR-5 ---- Roland E-80 Navika je cudo!!! |
Sta da kazem jos sam na "i4s" nikako da se maknem na nesto bolje,ali bit ce uskoro nagodinu vec ima pun kufer svirki hehehe!!!!
pozdrav svim kolegama muzicarima i pijanistima!!!! |
Sto sam sa EM2000 napravio zvuk,sa E80 mozda i necu. t.j. dok ga ne sredim.
Ja sad :D kucem al ne vidim belu macku,Napio sam se kao P.... Ajd caoooo |
Pozz
Ja imam Korg pa80 i iS35;),a imam i stalak spajder :).Pozdrav svim kolegama
|
POSTO SAM NOV POZZ SVIMA LJUDI OVO JE SUPER DA IMAS KOME DA SE POZALIS
PA 50-DX 27 ZASVIRKU A ZA OCI V-50 DX-11 ROLAND E-86 I ROLAND SH-101 :lol: |
Klavijature
Za Sada Korg Pa 80 I Trton Tr I "babyspider" A Uskoro Ako Bog Da Pa 800
|
Poceo sam na korgu DS-8 i jos uvek ga imam,pa sam presao na kawai k1/2 modul i jos uvek ga imam,pa onda modul tx81z yamaha koji sam prodao juce,pa onda korg pa80 koji sam isto prodao.Sad imam Korg pa800 i kawai k1/2 i korg ds-8.Sad trenutno samo sviram na pa800.
|
Posle 25 vrsta ranijih sad sam sa pa800 i le,pozdrav
|
Rolandcinu E50 i Korgcinu Triton tr B-)
|
Ajde da napisem i ja:
Korg Triton Extreme i verovali ili ne, prastari Korg M1 i Roland XP10 :) M1 cuvam za neki muzej :) |
Malimuzicar se obnovijo
Pa 800 I Trtiton Tr
|
Ne znam sto ti mislis da je to vazno? Onda bi svako trebao da otvori pio pet tema ko je sta kupio.
|
ma ajd druze...da nam nebude dosadno :)) neka pise ko hoce...:)
|
KRCMARY....NBa koga se to odnosilo ako nije tajna?I da najavim da sam se naoružo sa starom legendom KORG T3...Samo još da nabavim material...nek ostane kući za dušu..PozdraV!
|
Roland Va-76,Korg le-61,digitalni klavir Casio Privia i od pre neki dan Korg Tr i naravno Dallape dugmatara.
|
moje masine vidite na slici:lol: malo sam posetio toto sajt,. Imam pa 800, roland xp 60, i jedan va 7 koji prodajem ako ima zainteresovvanih
|
Cekaj te imene ljudi!!
Evo i ja da se ukljucim sa mojim masinama:Korg triton classic Roland G-600 i moj mali favorit Yamaha dx100.
Ubuduce ako bog da pa1x ili pa1xpro |
ajde nek neko postavi slike svoje dugmetarske klaviature posto znam da ima takvih muzicara na ovom forumu ipak su malo drugacije od klavirskih
|
Pa 800 i triton tr.... mislim da je ovo vise nego solidna kombinacija za nekog ko zna svirat...
|
Ja sam najjaci od sve dece! Imam Roland xp10!
|
Imam Korg Pa1X i za sad mi od instrumenata nista vise ne treba! Dosta mi je sto secam i ovaj tuch.
|
Pozdrav kolegama!
posedujem Korg-ove PA 80 i TR 61. Pozdrav! |
YAMAHA je zakon!!!
PSR1000 i X5D. Bice PSR9000 do kraja ove godine.
|
Citat:
|
Posedujem KORG PA800, DX11, 21, i PSR 1000 ...... eto mada sviram u kafani samo pa800 i dx11..... pozzzzz svima
|
Posto su se kod mene desile neke promene moram ponovo da
napisem sta sad imam od klavijatura! Ovako sada imam:KORG i30 i Yamahu 9000 pro! |
evo i ja imam yamahu psr 8000 i novoga korga pa500
|
evo i mene..ja tamburam samo na pa800.....pozzz
|
Evo i mene,ja imam G800,Pa800 i DX21.Pozdrav svima!
|
Za sada samo Pa-80, a chim zaradim neke vece novce, uzimam Tr-61....
Mada, voleo bih da menjam Pa 80 za Pa1xPro ili Pa-800... Ali, sve u svoje vreme... Nema se sad novaca za ulaganje u te zverchice... :) |
Ja prodao pa80 i TRITON LE sad imam samo PA1X, i karavance koje ne menjam :D
|
=))EVO I JA MALO DA SE POHVALIM,IMAM FUJITON...
ZEZAM SE IMAM PA80 I KORG SP200 I CZ5000-PALI NA ZICE,A BOJE SE MENJAJU SA UPALJAC:p A DACE BOG DA PADNE JEDAN X6 |
Evo ja imam PA 50 i N364, a uskoro se pridružuje i PA 500
|
Skupljam instrumente za otpad...
:DJa sam trenutno prebukiran instrumentima,ali ...Imam T3,dva N364(jedan poluispravan),01Wfd,Casio Cz 230S(bez dirki),Ensoniq SQ1(bez 1.oktave i neispravan displej,ali dist guitar ko u Seada Lipovace)i Gem WX2 koji je prosao kroz sito i reseto,ali BUKVALNO!!!.....A sad muvam za neki kredit pa,ako se Bog smiluje,kupicu PA1(ili PA2,dobar je Bog),i Extreme...
|
Evo i kod mene promjena,
uz PA 50, N364, jučer stigao PA 500 |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org