![]() |
Vidim kako si uspesan. Tudjim novcem.
PREVARANT!!!! Doci cu ja i do potvrda o uplati novca tebi za te iste uredjaje. Tako da nece biti da su bili ljubomorni, nego prevareni. |
Postovane kolege,
Molim vam za konstruktivnu diskusiju, i molim vas okanite se licne navrede i diskreditacije. Ajmo se opet vratiti na moje pitanje koje sam postavio. Za sada pomenuti su dve opcije: 1. BOSE L1 model 2 sa B2 basa 2. HK Audio Pulsar PL Basis Bundle 112 Cena prvog seta je 2500 eura. Cena drugog PA-sistemu je 3000Eura Molim ostale kolege da daju svoj konkretan predlog. Pozdrav |
Jovan, ne kupuj nisto dodeka ne cues. Moe mislenje e deka kje bides razocaran i od edniot i od drugiot sistem.
|
OK kolega.
Ajde onda ti daj svoj predlog sto je bolji od ova dva. |
Bose sistem radi suvise hi-fi da bi bio dobar za Balkansku muziku.
HK kao firmu postujem ali kao i manje vise svi istali sitnim marketing trikovima dovode ljude u zablude pa posle performanse budu daleko od ocekivanih. Tako da bolje kupi nesto sto mozes da prvo cujes i budes siguran da to radi onako kako tebi treba. |
@jtodorov
Odluci se slobodno za drugu opciju jer prva bi bila nepotpuna, nedostajala bi ti stereo zvucna slika a to je vec veliki hendikep. Marjana ne slusaj jer opet pravi zavjere, ovoga puta protiv HK. Ne izostavlja nikoga. |
Nema zagovora protiv HK. Sve su sami napisali u specifikacijama. Ko ume da procita sve ce mu biti jasno.
Tako lepo pise da je kutija napravljena od medijapana i iverice. Meni toliko treba da mi sve bude jasno. http://www.jhs.co.uk/Catalogue/hkaudio_pulsar.pdf procitajte lepo tamo sta pise. HOUSING - MDF (PARTICLE) MAX SPL za 112 125db "HALF SPACE". Dakle na zemlji gde vam pod dodaje jos 3 db. Sto znaci na stalku ili kako god podignuta za poda ce imati 123db PIK. Moji kucni hi-fi uredjaj moze da proizvede vise od toga. Ali ne marjan i dalje laze. Iako on nije nista tu izmislio. Samo procitao. |
Evo sada gledam RCF ART 725A. To je mocna i laka kutija.
Mogu to da spojim sa RCF SUB 8004-AS. Problem je sto je ovaj bas tezak 51kg. Zelim da cujem i druge clanove da imam bar nekoliko opcija. |
jtodorov sasvim mirne duse uzmi taj HK, za 3.000 ne mozes i neces naci nista kvalitetnije, pa cak ni istog kvaliteta.
|
Jovane gde ti zivis?
Dodato: Citat:
Totalno netacno! Posto je jtodorov verovatno iz Makedonije, evo ja ga pozivam da dodje kod mene i da se uveri u to da ima daleko bolje za te pare. |
Sad ce Marjan da ti uvali Brend za koji niko nikada nije cuo u Evropi, a koji ce ti toliko nahvaliti da ce i sam povjerovati da je istina. Nakudice sve ostale Brendove tako da ce ti se zgaditi i na kraju, dok se okrenes, imaces brdo drveta i plastike koje nicemu ne vrijedi a za velike pare.
Uzimaj taj HK i budi miran i spokojan !!!!! |
Kolega Marjan,
Jas sum od Veles. Vidov deka si zastapnik za kompanijata BOLD AUDIO i verojatno toa ke mi go ponudis. |
Ne druze jas ne sum zastapnik. Jas sum glavniot inzener vo firmata i proizvodstvoto za Bold Audio e vo Skopje.
Ne ti nudam nisto. Dojdi slusni sam. Ako si slusnal nesto podobro vo zivotot ti slobodno odi i kupi si go. |
Jel ovo neka privatna tema pa moderatori nereaguju?
|
Sad ce moderatori sve da pobrisu i sakriju sav prljav ves tranzita. Kao sto uvek cine.
Nebrini. Evo samo sto nisu. |
Tranzit nema prljav ves ali ti sigurno. ÉEo odmah iznad pokazujes na sta si spreman zarad malo crkavice.
|
ma mene to neinteresuje...ali ovo se pretvorilo u rat izmedju vas dvojice....moderatori bi trebali da reaguju ....nekako su mi malo inertni...nisam ja ovde da sudim ni da popujem vama dvojici.
Secam se nije tako davno bilo Zeljko popi bananu...ne znamo jos uvek zbog cega a u ovoj situaciji nereaguju. Vec sam pisao o dvostrukim arsinima ovde na forumu ali da se neponavljam.... |
Cekam i ja Neso, ama ne dogadja se nista... valjda ce... za sve one uvrede, lazi, klevetanja... trebalo bi
|
Ruku na srce bilo ih je.nekada se iz zbog indicija da je neko nekoga uvredio bilo banovanja a sad....no coment..Ja sam "IZNENADJEN I UVREDJEN" sto kaze Sojic.
|
Znaci izneti istinu da je neko od nas ovde prevarant. I to uz dokaze je uvreda?
Evo jos jedna stvar. Zeljko tvrdi da sve ono sa drugog foruma je veoma javno. Evo pozivam sve vas da odete tamo pa da probate da nadjete te prepiske. Nema ih. Sve je to on zataskao. Ali ljudi sacuvali. Isto kao i priznanice o uplatama. Sve ce mi poslati pa cu da okacim ovde. Ako me njegovi pajtasi moderatori na banuju do tad zauvek kao sto je bilo na drugom forumu zbog istih ovih stvari. |
......
@jtodorov......
ma je*o kutije..... bolje da nisi ni pito za njih.. :D |
Hahahahahah... dobar si.
|
1) Nemam pametnija posla nego da po ceo dan čitam šta vi pišete.
Da li je Hare ovo video ili ne, ne znam. Ovo je njegov podforum. 2) Temu zaključavam, a za kasnije ću razmisliti šta ću, tj. kada stignem temu da pročitam kako treba. |
Evo ovako cemo, od sad pa na dalje i ubuduce...
Da se ne bi pisalo po forumu ko ima privilegije a ko ne, i Marjan i Tranzit ce biti banovani dok se ne smire strasti. Jednu temu sam vec zakljucao zbog toga i opet se ponavlja ista prica... Za nauk drugima, ubuduce ce oba clana ovakvih rasprava kao u ovoj temi biti banovana bez razmisljanja i obrazlozenja... Svaka cast svakome na znanju ali ovakav nacin komunikacije izmedju clanova na forumu vise nece biti dozvoljen. Hvala na razumevanju... |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org