![]() |
Mda...treba dobro razmisliti da li dodati jos koji dinar i kupiti mnogo bolji pa600
|
Tu ne treba mnogo razmisljati, ako se ima novca za PA600, onda bez ikakvog dvoumljenja ga treba i uzeti jer razlika je velika, bar prema specifikacijama jer je kod PA300 izostavljeno nekoliko vitalnih funkcija.
|
Jel on ovde na kraju spominje bubanj sa pa3x!? Nije valjda da ima ambient drum kitove?
|
Saznao sam de ce u Srbiji kostati 92 000 dinara i moze se kupiti polovinom aprila(nesmem da reklamiram prodavnicu). Naspram pa600 koji kosta 110 000 dinara ovo je cist idiotizam!
|
=))=))=)) Sada i ja videh .. cena 91.885,oo dinara u Srbiji, cena u najavi. Pa ovo je čist idiotizam. Cenu opravdavaju imedju ostalog velikom PCM memorijom. Je li ovo neki marketinški trik da poboljšaju prodaju Pa600 ? Stvarno ne razumem...
|
Tu cenu sam i ocekivao...Ako uzmes u obzir da pa50 kosta 81.000 din a pa600 115.000 din
|
U USA 850 dolara, u Evropi 850 eura. Po toj logici bi u BiH trebalo da bude 850 KMB-)
|
Pa600 Pa900 Pa300 ... još samo fali da ih proizvode u različitim bojama isa različitim bojama led dioda, pa upotpune ugodjaj i mesto na tržištu.
|
Korg trenutno pravi najnekvalitetnije klavijature ali muzicari nikako da se opamete, pa 300 je trenutno najgora klavijatura i glupo je uporediti je sa pa50 ako znamo prije koliko godina je izasla, u to vrijeme su mobilni telefoni bili su imali crno bijeli ekran.
|
Mislim da je bolje malo procesljati oglase i kupiti neki polovan pa1x koji je proveren i kvalitetan aranzer ili sacekati i sakupiti pare za nesto bolje od pa300...
|
Mozeli da cita set sa pa 500
|
Da. Vec sam odgovorio u drugoj temi, ali nije na odmet i ovde.
|
Da li vredi sada 78000 dinara (650e) nov?
http://www.skymusiccenter.com/klavij...rg-pa-300.html Hoću da kupim neku ok tastaturu za vežbanje, gledam trenutno polovne pa50 i nema ništa zanimljivo, ne znam da li da čekam još malo da padne cena pa300 pa da uzmem novu? PS ovde piše akcija 499e http://lyrastyle.rs/site/virtuemart?...category_id=33 |
Za te pare možeš da uzmeš i pa80,pa500 možda čak se nadje i pa1x.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока |
To znam, ali ta pa500 ko zna koliko i kako je korišćen, a ja nisam profesionalac da znam da pregledam valjano uređaj prilikom kupovine.
S druge strane pa300 je nov za toliko novca, zato se i dvoumim. Svakako volim da imam kvalitetan uredjaj ali ne daje mi se baš 500e na nešto izdrndano, dala bih toliko za novo. Čak mislim da bi i pa50 mogao da prodje jer ne planiram da se bavim profesinalno, ali opet je pitanje kako i koliko je korišćen.. Dakle da li vredi pa300 500e nov ili mislite da je to i dalje visoko obzirom da za toliko može pa500 polovan? |
Gdje mislis kupiti synt?
|
Tamo gde bude bilo :) lyrastyle ima akciju, nemaju ih više na lageru ali javiće mi kad bude. Možda u međuvremenu bude još neka akcija, ne žuri mi se sad preterano a hoću da kupim kvalitetan uređaj koji mi je potreban za kućno korišćenje, ne za profesionalnu namenu.
|
Pa300 ima sve sto i pa600 sem sempl plajera. Za 500 eura mu nema premca ;)
|
A gw8 (korišten)? Za te pare mislim da se može naći...
Sent from my HTC One mini using Tapatalk |
Hvala na odgovorima.. razgledam oglase i ne zam šta bih uzela kao alternativu za pa300, želim klavijaturu na kojoj mogu da sviram sve ali po mogućstvu novu pa zato dajem prednost novom pa300 u odnosu na polovan pa500
|
Roland Bk3
|
Pre par dana izasao update software-a v2.0.0 koji omogućava učitavanje semplova do 32mb
|
Svaka cast.Bravo Korg
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Korg pa300 os problem
Ja sam probao ubaciti ovaj novi sistem,ali nece,izbacuje mi: selected pkg file is not valid.Zna li neko sta moze biti problem?
|
da li je neko provalio sta je ovde problem?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk Dodato: Resen problem verzija u pa300 kod nas je 1.6.0 SRB lokalizovana verzija tako da mora klavijatura da se odnesd u neku najblizu radnju koja ima ovlascenu prodaju sky,lyra,mitros... i oni onda ubace 2.0.0 SRB u kojoj je otklonjena vecina bagova i omogucena ram memorija od 32mb softverski jer pa300 je vec ima u sebi Sent from my GT-I9301I using Tapatalk Dodato: moze da se ucita set iz pa3x do 32mb :) za 400e koliko je placen mislim da je super za pocetnike Sent from my GT-I9301I using Tapatalk |
Pozdrav kolege
Da nebi bwz veze otvarao novu temu sa korgom,lakse ovako..nadjoh ovu temu,nadam se da ne zaostajem pola vjeka :-) :-) Posto sam vlasnik,iskreno receno nije slaba igracka...nista pretjerano profesionalno,moze dati ruke :-) Mene samo zanima dali je moguca nadogradnja memorije npr.iz 32mb na 64,ili eventualno 96mb? (Pitanje jednog amatera,posto se bas ne kontam u te stvari najbolje) Pozzz |
Voleo bih da mi pomognete kao iskusne kolege. Treba mi aranžer za, da tako kažem, poluprofesionalnu upotrebu, više onako za dušu i dvoumim se između Pa300 i Pa500.
U istom su trenutno cenovnom rangu, po zvuku mi se čini da Pa300 nudi više (nisu mi važni toliko semplovi) i pišete da su dirke bolje. Neću starije aranžere i ništa osim Korga (ranije sam svirao Pa60 i bio sasvim zadovoljan).Hvala unapred na savetima! |
uzmi pa300 jer moze da cita ritmove od svih korgovih serija i od pa3x
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk |
Hvala na savetu, kupio sam Pa300 i za te pare sa 2 godine garancije trenutno stvarno nema ništa bolje. Dopunio sam fabričke ritmove iz Pa600 (koji nedostaju u Pa300) i sad bih Vas molio ako neko ima fabričke ritmove od Pa900 da me kontaktira i pošalje ih da bih kompletirao Pa300.
|
Zamolio bih Vas za pomoć. Želeo bih ubaciti Steinway klavir Koji je u .SET sa tri foldera: MULTISMP, PCM i SOUND. Kako mogu ubaciti taj jedan klavir a da ne poremetim već postojeće semplove odnosno programe? (mesta u RAM-u ima dovoljno).
|
Citat:
Znaci Media/ Usb Nadjes set Otvoris/open Pa vadis dio po dio i kopiras na klavijaturu? |
Uspeo sam, hvala na pomoći!
|
pozdrav svima,razmisljam o kupovini pa300 pa me zanima da li pasu setovi od pa50 na nju?ritmovi sam citao da pasu,ali boje i zvukovi nisam procitao nigdje da pasu...
|
Ja sam ranije svirao Pa60 i bez problema sam učitao u Pa300 sve. Samo napred, pročitaj uputstvo gde možeš pročitati mogućnosti ubacivanja ritmova i zvukova
ranijih serija! |
Ubacio sam neki set u pa300 na kojem ima zvukova za 0a3x i sl. Neki od njih mi ne rade, da li je do mene ili ti zvukovi ne rade na pa300?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org