YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Nova Yamaha PSR A2000 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20267)

djukapfc 20.11.2011 15:39

Jel zna neko kako funkcionise ovaj scale tuning? dal ce moci preko njega terce da se odrade?

gogi22 21.11.2011 00:09

Preko Scale Tuning se ne obradjuju terce. Scale Tuning sluzi za stelovanje muzicke temperature, sto znaci da se moze npr. tonalitet po arapskoj skali napraviti. I to direktno preko tih dugmica. U praksi za nasu narodnu muziku to znaci, da mozes npr. namjestiti tonalitet za pjesmu od Kemala Malovcica "To mogu samo ja" ili uvod u pjesmi od Semse "Zasto si se napio" i mnogo drugih narodnih pjesama u kojima je koristena temperatura skale na arapski nacin. Uostalom podaci Scale Tuning-a se moze memorirati u PSR kao i boje sto registriras u "Registration Memory" u PSR-u. Scale Tuning je jedna funkcija, sto je vec i bila u - za moj pojam - legendarnoj PSR-A-1000 (to je predhodni model od PSR-A-2000), sto je na nasem prostoru manje poznata ili koristena (mozda zato sto samo ima polifoniju od 32). Ako zelis da ti na PSR terca proradi, onda preko midi-kabel (spojis Midi In u Midi Out u istoj klavijaturi), pa se moraju u podesavanju klavijature neki parametri izmjeniti i terce software preko USB-Stick unijeti. Ima dobro objasnjeno uputstvo ovdje preko tutorial ili forumu iz 2009. godine sto se tice tog. Sve u svemu ti onda terca izvrsno zvuci (nema veze koji PSR Model, moze i onaj iz 1995 god., vazno samo da ima Midi In i Midi Out), jer je to oscilator osnovan na Yamahinu AWM tehnologiju koja je i koristena u DX11 Synthesizer i s tim su ljudi na nasim prostorima u 80im i 90im godinama sve legendarne narodne sinti boje "izmislili", koje sada koriste u Korgu na semplovan nacin, s tim da je Yamaha original.

tranzit 21.11.2011 11:04

Kakva AWM tehnologija u DX11 ? Ko te je to slagao ? DX11 ima toliko veze sa AWM sintezom koliko i "Ide Mile lajkovackom prugom" sa 9. Betovenovom simfonijom. DX11 radi na bazi FM sinteze, kao i cijela DX serija. FM se oslanja na vrlo kratke Waveforms a AWM na sampling, odnosno samplove iz ROMa instrumenta i ova sinteza je upotrebljena u svim Yamahinim aranzerima kao i u workstationima tipa Motif, MO i EX serije.

gogi22 21.11.2011 14:41

Sorry, zapetljao se u odgovoru. Naravno u pravu si, FM-Sinteza osnivana 1981 god. i koristena u DX serije. AWM sampling system, osnivana 1987.god. i koristena u aranzerima. Workstations koje si naveo (Motif, MO i EX serije) koriste AWM2 sampling system, kao sto je to i u slucaju Synthesizer-a S30, CS1X, CS2X...pa sve do SY77.

tranzit 21.11.2011 14:49

Taman tako. AWM bilo 1 ili 2 nema nikakve veze sa DX serijom... samo da ne bude zabune.

alenmo 23.11.2011 09:39

stigle u radnju i psr a2000 i psr 650 koja isto moze da ucita balkan set sa manjom memorijom al isto solidna klavijatura za pocetnike ili moze posluziti kao solidan solo sint...cijene su prihvatljive

nicic 25.11.2011 23:22

Nova Yamaha PSR A2000

Za zainteresovane ljubitelje Yamaha psr klavijatura evo jos jednog podatka na yamaha online services ima postavljen kao free download Europe pack za Psr 650 i 2000 kao pack Brazilian za Psr650 pa ko ima mogucnosti moze i da proba jer su stilovi postavljeni u formi midi files a ostali delovi u registracijama kao RGT.Unapred se izvinjavam moderatorima ako sam naveo nesto sto nisam smeo.

tyros2 06.12.2011 03:02

Da li je neko nabavio ovu klavijaturu??/

Neki demo???

Pozdrav!

dekiciric 08.12.2011 11:19

Buduci da je deo Balkan seta odradila nasa najpoznatija muzicka kuca koja se bavi izradom style-ova,midi fajlova i matrica,ne sumnjam u kvalitet.Juce je u Nisu bila prezentacija ova dva modela klavijatura,ali nazalost bio sam sprecen da odem :(

bravo9 21.12.2011 22:20

Komplet stilova ili set za PSR650 je otprilike oko 15 mb. Isto toliko i oriental set.To podrazumeva 20 styles, reg memory,i 20 sempla. Stilovi su odlicni a isto i semplovi.
Kod PSR 650 se moze ubaciti jedan set zato sto ima ram memoriju od 16 mb.Da bi ste ubacili novi set mora se prvo napraviti deinstalacija postojeceg seta .Inace pored jednog seta se moze ucutavati style direktno Preko USB-a i to ide veoma brzo.
Kod PSR 2000 postoji ram od 64 mb tako daa se moze ubaciti vise setova . U Download sekciju cu sada staaviti zipovana 4 styla od Balkan set tako da mozete probati dali radi na drugim psr modelima.Probao sam da ucitam i konvertovane stilove od drugih stilova i 90 % rade odlicno.

gogi22 22.12.2011 10:40

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normale Tabelle"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Nemoze se ubaciti vise setova u PSR A-2000. Ako mislis ubaciti jos jedan Expansion Pack, onda se prethodni automatski izbrise iz RAM memorije. Zato je potrebno uvijek imati kopiju od Expansion Pack. PSR A-2000 ima Expansion RAM memoriju od 64 MB, jer je i Expansion Pack tj. Set za PSR A-2000 veci nego za PSR S-650.

Balkan Set za PSR S-650 obuhvaca 20 ritmova i 25 boje.

Balkan Set za PSR A-2000 obuhvaca 40 ritmova i 75 boje (Acc Kabina, TamburaTrem, KontraTamb, UprightFret, Bouzouki, Frula, Tulum, DX11 Lead, Balkan Drumkit itd.).

keza 26.12.2011 11:42

Zvući dobro, ja imam Korga Pa500, ali mi ovo bolje zvuči, toplije. Dopada mi se...

caka012 26.12.2011 22:01

Sad sam probao, na mojoj PSR3000 ne radi. Vidi ih klavijatura ali ne moze da ih ucita, iako je ekstenzija "sty", kao i kod drugih stylova.

Nista, ostaje da cekamo novi STW koji ce da podrzava ove stylove.

tyros2 27.12.2011 02:33

Tyros3 ih cita,ali kakva vajda!

Ne zvuce nikako dobro,bez originalnih zvukova i drum kita koji je namjenjen samo za A2000!

Vlasnici Tyrosaaa (Ukljucujuci i mene) ce se morati dobro namuciti da to zvuci kako treba,naravno ako zele da imaju ove stvari.

Mnogo lakse bi bilo da Yamaha jednostavno izbaci ove stvari na trziste za Tyros-e!

Pozdrav!

dekiciric 27.12.2011 14:49

E,da su oni izbacili ovo za Tyros-e ne bi izbacili nove klavijature,a to im je ipak bio prioritet u poslovnoj politici.Razmisljao sam da pazarim Psr A2000 ali ogranicenost na jedno od ovih prosirenja me odvratila od toga..steta,jer je sound bas po mom ukusu.

tyros2 28.12.2011 00:39

Klavijatura je zasigurno dobra,puno jaca od regularne srednje PSR serije i siguran sam da ce raditi perfektno svoj posao.

Nesto se suska da ce u sledecem OS UP-dateu Yamaha napraviti da moze vise setova da se loda.Vidjecemo.
Ako to urade i ja je uzimam!

Turkis-Arab i Balkan setovi ce biti i vise nego dovoljni da ce klavijatura zvucati izvanredno.

Pozdrav!

gogi22 30.12.2011 01:11

Sve specifikacije PSR-A-2000:

Color/Finish
Body Color Painted Black
Size/Weight
Dimensions Width 1,003mm (39-5/8")
Height 148mm (5-7/8")
Depth 433mm (17-1/8")
Weight Weight 11 kg (24 lbs., 4 oz.)
Control Interface
Keyboard Number of Keys 61
Type Organ
Touch Response Yes
Other Controllers Multi Pads Yes
Scale Setting buttons Yes
Scale Memory buttons 5 + Reset button
Joystick Yes
Display Type B / W QVGA LCD
Contrast Yes
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Text Viewer Function Yes
Language English, German, French, Spanish, Italian
Panel Language English
Voices
Tone Generation Tone Generating Technology AWM Stereo Sampling
Polyphony Number of Polyphony (Max.) 128
Preset Number of Voices 565 Voices + 33 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices + GM2 + GS (for GS Song Playback)
Featured Voices Oriental Voice x 43, Mega Voice x 15, Sweet! Voice x 23, Cool! Voice x 33, Live! Voice x 19, Organ Flutes! x 10,
Custom Sound Creator/Voice Set Yes
Compatibility XG Yes
GS Yes
GM Yes
GM2 Yes
XF Yes
Expandability
Capacity Voice 64 MB
Style&Voice Set 2 MB
Pack Installation Yes
Effects
Types Reverb 42 Preset + 3 User
Chorus 71 Preset + 3 User
DSP DSP 1: 271 Preset + 3 User, DSP 2-4: 128 Preset + 10 User
Master EQ 5 Preset
Part EQ 28 Parts (Right 1, Right 2, Left, Multi Pad, Style x 8, Song x 16)
Functions Dual/Layers Yes (Right 1,2)
Split Yes (Left)
Panel Sustain Yes
Mono/Poly Yes
Accompaniment Styles
Preset Number of Preset Styles 351
Featured Styles 351(339 Pro Styles, 12 session Styles), 146 Oriental Styles included
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
Custom Style Creator Yes
Other Features Music Finder 1,200 Records (maximum)
One Touch Setting (OTS) 4 for each Style
File Format Style File Format GE
Songs
Preset Number of Preset Songs 5 Sample Songs
Recording Number of Songs Unlimited (depending on the storage media’s capacity)
Number of Tracks 16
Data Capacity 300 KB
Recording Function Quick Recording / Multi Recording / Step Recording
Compatible Data Format Playback SMF (Format 0 & 1), ESEQ, XF
Recording SMF (Format 0)
Functions
Registration Number of Buttons 8 x Unlimited banks (depending on the storage media’s capacity)
Control Regist. Sequence, Freeze
Lesson/Guide Lesson/Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key
Performance Assistant Technology (PAT) Yes
Demo/Help Demonstration Yes
USB Audio Recorder Playback .wav 16bit/44.1khz
Recording .wav 16bit/44.1khz
Overall Controls Metronome Yes
Tempo Range 5 - 500, Tap Tempo
Transpose -12 - 0 - +12
Tuning 414.8 - 440 - 466.8 Hz
Octave Button Yes
Scale Setting Yes
Scale Memory Yes
Miscellaneous Direct Access Yes
Storage and Connectivity
Storage Internal Memory 1.4 MB
External Drives (Option)USB Flash Memory, etc. (via USB to DEVICE)
Connectivity DC IN 16V
Headphones Yes
FOOT PEDAL (optional) Switch or Volume x 2
MIDI In / Out
AUX IN (L / L + R, R )
OUT PUT (L / L + R, R )
USB TO DEVICE Yes
USB TO HOST Yes
Amplifiers and Speakers
Amplifiers 12W x 2
Speakers (12cm + 5cm) x 2
Power Supply
Power Supply PA-300C or an equivalent recommended by Yamaha
Accessories
Included Accessories Music Rest Yes

tyros2 30.12.2011 23:29

Evo primjera sa Turkish-oriental seta:

http://www.*******.com/folder/ca8u1Y...000_Demos.html

makso68 09.01.2012 13:21

Demanti

Citat:

Originalno postovano od tyros2 (Post 200855)
Tyros3 ih cita,ali kakva vajda!

Ne zvuce nikako dobro,bez originalnih zvukova i drum kita koji je namjenjen samo za A2000!

Vlasnici Tyrosaaa (Ukljucujuci i mene) ce se morati dobro namuciti da to zvuci kako treba,naravno ako zele da imaju ove stvari.

Mnogo lakse bi bilo da Yamaha jednostavno izbaci ove stvari na trziste za Tyros-e!

Pozdrav!

Sa ovim postom nisam imao namjeru da pokrećem raspravu,nego da jednostavno demonstriram kako ovaj Balkan pack sa PSR A 2000 izlazi iz mog Tyrosa 3,bez ikakvog šminkanja i dotjerivanja.
<EMBED type="text/html; charset=iso-8859-1" src="<a href=" target="_blank" href="http://www.*******.com" www.*******.com http://www.*******.com/embed/1069016892/7c59f03e" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></EMBED>
Meni to zvuči upotrebljivo i ovako kakvo je,a u style creatoru u Tyrosu 3 se može preurediti da zvuči ubitačno.
Svaka čast Yamahi koja je prva napravila nešto ozbiljno u software-u za naše tržište.Bilo je pokušaja i ranije od strane Rolanda(GW 8,EXR E 2),ali je to u odnosu na ovo zvuči smiješno.Naravno,ovim ne želim da potcjenim Roland,posebno GW 8 koji sam imao.Mislio sam na fabričku ponudu naših ritmova,bez šminkanja.Pozdrav!
Naravno,ovo je samo 10 ritmova iz našeg podneblja,ima ih još iz Grčke,Bugarske,Makedonije,Turske...,koji su takođe vrlo iskoristivi.

tyros2 09.01.2012 23:26

Citat:

Originalno postovano od makso68 (Post 202047)
Meni to zvuči upotrebljivo i ovako kakvo je,a u style creatoru u Tyrosu 3 se može preurediti da zvuči ubitačno.
Svaka čast Yamahi koja je prva napravila nešto ozbiljno u software-u za naše tržište............

Slazem se sa tobom kolega da su upotrebljivi,

Medjutim ipak oni zvuce puno bolje na A2000!
Ali Tyrosi imaju opciju samplovanja pa ce uskoro i na Tyrosima oni zvucati u najmanju ruku kao na A2000 a vjerujem i bolje jer Tyrosi imaju ipak bolje i vise efekata!

Pozdrav!

mrgud 10.01.2012 00:19

@makso68
jel mozes ovo staviti na download?
Pozz

gogi22 10.01.2012 14:15

Nasao sam jos jednu korisnu prezentaciju na Youtube:

PSR-A2000 : A comme authentique
You need to upgrade your Flash Player

JovkeI 31.01.2012 21:34

A2000

Ova masina je fazon kupis i odmah to vece na svirku bez ikakvih podesavnja... ;)

Milivoj 01.02.2012 16:23

zna li neko kad stize ovo kod nas jer vec je dosta proslo od kad su izbacili demo snimke

Jaki 01.02.2012 22:51

Razmisljam o promjeni aranzera i kada ovo pogledam i ako nisam ljubitelj Yamahe smatram da je ovo bolja investicija od polovnog Pa1x ili Pa1xpro za sta sam bio zainteresovan.
Klavijature stare po 6-7 godina ljudi cijene po 1400 cak 1500 eura,a nov Pa800 kosta 1800.
To je van pameti.

gogi22 06.05.2012 00:32

Specifikacije Balkan Expansion Pack za YAMAHA PSR-A2000 i PSR-S650

PSR-A2000

Styles:
7/8 Balkan | 9/8 Balkan | Grcki | Begin-Tradicionalni | Begin-Moderni | Sa Sa Balkan | Rumba Moderna | Rumba-Pop | Dvojka | Dvojka Kolo | Shota Albania | Satra Romania | Purtata Romania | Lilyano Bulgaria | Ferari Folk Pop | A kugli Hungary | Hogyha Hungary | Ne na kolena Slovenia | Moja Juliska Croatia | Krila andela Montenegro | Monti Czardas | Gypsy-Jazz | Techno Karadeniz | Turkish Mix 2 | 9/8 Teke | 4/4 Standart | Ciftetelli 2 | Turkish Mix 1 | Greek Euro 1 | Greek Euro 2 | 7/8 Greek | Hasapiko | Pop-Hasaposerviko | Kalamatianos | Kamilieriko | Tsifteteli modern | Syrtorumba | Tsamikos | Zeibekiko | 5/8 Greek

Voices:
AccordionKabinaA | AccordionKabinaB | AccordionOrgan A | AccordionOrgan B | AccordionComb A | AccordionComb B | KontraTamb Pluck | TamburaTremTutti | UprightBassClean | UprightFretVelo | Bouzouki Slide | Bouzouki VelSw | Bouzouki Pluck | Bouzouki Tremelo | Bouzouki Plk&Trm | Bouzouki Trm&Plk | Frula Blow | Tulum 1 | DX11 Brachial, DX11 Casiox | DX11 Pluck, DX11 Gajde | DX11 Tango, DX11 Square | Stereo Accordion | Accordion Clari | Accordion Mala | Frula VeloSw, Frula Short | Frula LateVib, Flauta | Flauta VeloSw | PrimTamburaPluck | PrimTamburaTrem | Prim Tambura Sw | BasprimTamb Pluck | BasprimTamb Trem | BasprimTamb Sw | KontraTamb Trem | KontraTamb SW | Upright VeloSw | UprightTremelo | UprightTrm&Clean | UprightBassMulti | Buzuki Pluck | Buzuki Tremelo | Buzuki Trm&Pluck | Buzuki Pluck&Trm | AKS Baglama | Elk Baglama, TR-Klarnet | Balaban, Ney, Mey, Kaval | Tulum 2, Duz Zurna, Yayli 1 | Yayli 2, Yayli 3, Yaylilar | Yayli Stereo, Yayli Orchestra | Kazoo, Jew's Harp&Lp | DX11 Velo Brass | DX11 Mini A, DX11 Saxon | DX11 Struna | DX11 Mini&Square | DX11 Hammer, DX11 Basolin | DX11 Digon, DX11 Casiox Filt | Balkan Drumkit

Registrations:
10 Banks

Midi Demo Song
1 Song

Presentation of "Balkan" Expansion Pack on PSR-A2000, Serbian/Eng

PSR-S650

Styles:
7/8 Balkan | 9/8 Balkan | Begin-Tradicionalni | Sa Sa Balkan | Rumba Moderna | Dvojka | Shota Albania | Satra Romania | Lilyano Bulgaria | Hogyha Hungary | Moja Juliska Croatia | Krila andela Montenegro | Monti Czardas | 7/8 Greek | Hasapiko | Tsamikos | 5/8 Greek | Ciftetelli 2 | 9/8 Teke | 4/4 Standart

Voices:
AccordionKabinaA | AccordionKabinaB | AccordionOrgan A | AccordionOrgan B | AccordionComb A | AccordionComb B | KontraTamb | Pluck | TamburaTremTutti | UprightBassClean | UprightFretVelo | Bouzouki Slide | Bouzouki VelSw | Bouzouki Pluck | Bouzouki Tremelo | Bouzouki Plk&Trm | Bouzouki Trm&Plk | Frula Blow | Tulum | , DX11 Brachial | DX11 Casiox | DX11 Pluck | DX11 Gajde | DX11 Tango | DX11 Square | Balkan Drumkit

Bonus Styles:
10 Styles

Registrations:
4 Banks

Midi Demo Song
1 Song

"Balkan" Expansion Pack on PSR-S650, Serbian language

casper 22.06.2012 13:27

Novi demo za Eastern Europe Pack

PSR A2000

<object height="141" width="250">

<embed src="http://www.youtube.com/v/9z4884VBy2I?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="141" width="250"></object>

<embed src="http://www.youtube.com/v/Oi_KPTnG4Iw?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="141" width="250"></object>

PSR S650

<embed src="http://www.youtube.com/v/XNwb9wLo9nk?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="141" width="250"></object>

dekiciric 31.01.2013 22:34

Stara tema, ali da li je neko u medjuvremeno stekao vise iskustva sa Yamahom PSR A-2000? Da li je moguce od ritmova i boja iz, recimo, Balkan pack - a i Eastern Europe pack- a napraviti jedan set?

odidedi 14.02.2013 21:42

Za sada nije moguce kombinovati pack-ove. Jorgen-ov program raspakuje iz .yep fajla samo style-ove ali ne i boje (balkan drums, harmonike, tamburice). U svakom pack-u 70% stvari mi ne treba. To je meni diglo krvni pritisak i nateralo me da vratim Yamahu s750 (varijanta A2000) i narucim Korg PA600. Videcemo da li je bila ishitrena odluka...Yamahine fabricke boje su super...ali kazu Korgovi bubnjevi su vise "zivi" (za "u zivo" mi i treba)...a ima i sampler...pada mi na pamet Dynamix-Audio....sreca ovde u USA moze da se vrati...vraticemo i ovu ako treba... :)

Nego, imam informaciju da je neko uspeo da ucita Tyros boje (.TVN) u PSR A2000. Koliko ja znam to je nemoguce. Da li neko zna sta o ovome? Hvala.

dekiciric 17.02.2013 00:48

Korg Pa600 takodje ima samo mogucnost ucitavanja jednog seta sa semplovima..meni Yamaha 10 puta bolje zvuci na razglasu od Korg-a, a Psr A-2000 mi se izuzetno dopao tonski. Boje me ne zanimaju, jer sam jako zadovoljan ''solo'' sekcijom kojom raspolazem. Meni bi Balkan Pack zavrsio posao, ali problem je sto mi je potrebno i par ritmova iz Eastern Europe Pack-a.

tyros2 17.02.2013 14:24

Kako sam vidio u "Best Of" Collection" packu (koji je free) nalaze se i Balkan i Turkish drum kitovi!

Posto je moguce izvuci sve ritmove na USB iz svakoga PACKA cini mi se da bi ovo bilo rjesenje za tebe kolega!

Pozzz!

dekiciric 17.02.2013 16:28

Hm, to bi trebalo da bude neki Europe Pack ako se ne varam, ali na Yamahinom sajtu nisam uspeo da ga nadjem, vec samo ''pojedinacne'' Pack-ove (Eastern Europe, Western Europe, Northern Europe, itd.).

tyros2 17.02.2013 16:50

Evo ga:

http://www.yamahamusicsoft.com/en/ca...6?currency=EUR

Nadam se da nisam prekrsio pravila,posto je program FREE!

Pozdrav!

gagan 17.02.2013 17:03

meni bi to trebalo al , ja nemam takvu jamahu , nego psr 1500 a za tu nemoze , pa oko imate taj pack , dali bi hteli da mi to posaljete , da probam te reitmove na mojoj yamahi

dekiciric 17.02.2013 17:29

Hvala Tyros2! Prostudiracu malo ovaj Pack, verujem da se moze iz njega izvuci korisnog materijala, za sada na sajtu nema opisa, tj. sadrzaja ovog Pack-a, nadam se da ce ga uskoro ''izbaciti''.

tyros2 17.02.2013 20:01

Ako odes na "PACK Contents" u Zelenom kvadraticu,otvorice ti se prikaz svih ritmova i Voices koje Pack sadrzi!

Pozdrav!

dekiciric 17.02.2013 20:40

Mozda jedino za registrovane korisnike, ovako nema nikakvog zelenog kvadratica sa tom opcijom...

Trenutno vrijeme na Forumu 12:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org