![]() |
Svirka je ok ali pevanje jos slabo.Ekrem je jedan jedini=))
|
Ima puno grešaka, ali se da ispraviti. Mnogo vežbanja ti ovde treba. Harmonika ti jako loše zvuči, mogao si bolji sempl da pronađeš. a i u ritmu si mogao da promeniš DRUM kit. Cela ritam sekcija zvuči blago rečeno elektronski. Ali, samo napred kolega!
|
Druze svidja mi se forspil kako si svirao i boja je orginal ali ti moram reci da ovaj pjevac nema pojma o pjevanju...Ekrem je izmislio svijet za njega:lol:Jos ako se bavi profesionalno pjevanjem onda stvarno bolje je da zapali mikrofon i da pocne da razmislja da se bavi drugim poslom ili samo onako malo za svoju dusu da pjeva kao sto to ja radim...Bez ljutnje ali ako ne zna da imitira ekrema kako bih onda Sabana Saulica naprimjer...Dobro Armin rece Ekrem se ne dere tako dok pjeva...Poooz
|
@ rale016 Vako burazeru slusaj, prvenstveno, harmonike su s yu-midia, odlicno zvuce kad se u eq podesi visoki i srednji ton, to je jedno, drugo kakav bi ti burazeru stavio drum kit na House Rumbu???????????? mozda neki jazz kit ili neki akusticni, daj molim te prijatelju........................... Pa naravno da je elektrosnki, ja sta bi trebalo :D pa ekrem, jesi li slusao kuca poso? House rumba........ a mogao sam staviti neku drugu harmoniku nidje veze i sam uraditi tercu na oscilatorima, ali namjerno sam stavio ovo jer je s ovog sajta i ritam i boja! sve fino slozeno :) u svakom slucaju hvala na komentaru, aaaaa sto se tice trilera, dobo bi ja njih odsvirao da se nisam smijao! naveo sam to.
@ zeljko HAahhahahaahahahahahahh stari moj dobro on pjeva nego se zeza, a ja sam malo zacinio stvar, malo eha, malo ga pojacao...... mahhhh to je cista zezancija bila :) nista loshe, al sto jest jest ako cemo oko pjevanja, ja a 50 puta pjevam bolje (nije da se hvalim) bogu hvala ima sto puta boljih od mene, i neka ima to mi je uzor! A polako covjek se trudiii, postavit cu jednu snimkicu gdje on pjeva, opet ponavljam, TRUD TRUD I SAMO TRUD. P.s. hvala i dellboyu i svima na komentarima :D Svako dobro. bit ce jos snimaka :D |
Ma ko pjeva zlo ne misli,samo vi udrite dalje i nadam se da ce ovaj pjevac nas jednom iznenaditi sa nekom pjesmom koja ce mu bolje leci;)Nismo mi svi rodjeni da mozemo sve pjevati a pogotovo od Ekrema legende:lol:Tesko ce se ko naci da njega imitira a da to valja kao sto on radi hehe....Poooz
|
meni se svidja skroz, samo sto ti je glas suh sada, onda kad sam bio bili su drama efekti :)
|
oooOoooOo rukfas ma ja smanjio eho, odzvanja previse :D mahhh ima gresaka i to sto kazes suho zvuci sve..... da se to jos ispravit i popunit praznine, al tek sad vidim da urbana nisam bas najbolje skino :D al nema veze :D HVALA TI! :D
|
<embed src="http://www.*******.com/embed/500169894/7fdaa238" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
Evo jedna od mene, samo da se zahvalim kolegi marcu za ritam, nisam pustao intro, to sam ja malo nesto :P tehno boja neka.... nadam se da ce vam se svidjeti.... :D ima malo i falsa al stas... .:D |
Dobro je kolega ;) samo napred ;)
|
hvala kolega daca91, uhh primjetih da je terca(vokoder) jos malo pa glasniji od mene, zaboravih ga iskljuciti..... a i u pocetku sam mrvicu ispao iz ritma..... a nema veze popravit cu to! :D
Dodato: <embed src="http://www.*******.com/embed/506065352/d403fec7" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Evo jedna novija od mene (al stara od Zeljka :D) nadam se da ce vam se svidjeti. |
<embed src="http://www.*******.com/embed/508495907/9d77d541" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
Zeljko Joksimovic-Michelle :D |
pa drug spusti malo tonalitet ove stvari od Joksimovića;) puno će bolje ispast....
|
Ne znam koliko dugo se bavis muzikom,pa necu da te osudjujem,ali i ti si jedan od mnogih koji je elementarne stvari preskocio,mislim na svirku,tu treba jos da se vezba osnovnih stavri,prstored,skale,trileri pogotovo,to ti je dobronameran savet i meni se slicna stvar dogodila,i ja tek sad peglam neke stvari koje mi fale,a za pevanje sta znam,sad da kazem da je ok nije,ali znam ljude koji kad su pocinjali nisu ni ovako blizu pevali,a sada ubijaju,samo napred,vezbaj i radi i doci ce sve na svoje mesto.
|
ovo si odrao majstorski :) bice naravno bolje, ali i ovo je kul ;)
|
@ Dell hvala stari moj :D puno
@ svrakan fala stari na kritici, pa u ove 2 pjesme nema bas nesto trilera tako da... al sto se pjevanja tice, trudim se sta cu, iako mi vise stoje pjesme koje su nize, jer i ovo mi je bilo plafon od joksimovica, bas ono iz petnih zila sam pjevao :D tako da kazem, a kad bih pjevao iz nekog drugog tonaliteta...ma bit ce to dobro. :) @ matrix_mo ma spustit cu ja njega nize iako je iz Gm original........ :) bit ce to dobro. |
samo vezba i bice ok ;)
|
Citat:
ajd molim te da mi napises o kojoj se "mjesavini radi", odnosno kako se zove taj zvuk? ima li 1x tako sto ili ne?? |
kolega to se zove fresh bell pad ja stvarno nisam imao priliku svirati na pa1xpro, ali vjerovatno ima, na performace selectu je napravljen, skup od 3 uppera: UP1-Fresh Air2 (Tuning-1), UP2-80's Pop Synth (TUNING -1) UP3-Vs Bell Boy (tunig +1). sve se to nalazi na (Synth 1 pad) folderu gdje stavljas posebno svaku boju, jedino vs bell boy na Mallet i Bell........... eto to je to :D
|
ok, hvala pronasao sam...
iako nije bas isti, ali slican je fresh bell pad isto se zove od tvornickih jedan... |
<embed src="http://www.*******.com/embed/543431531/15bc0f25" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
evo i od mene nesto, pokusavao sam tj. trudio sam se da sto bolje odsviram al ne ide mi :( no nema veze, trudim se kol'ko mogu. Cak sam i nesto sa ovim ljestvicama pokusavao tj. nisam ih nikad u zivotu svirao ali evo malo (kobiva) nesto sam ubacivao pa ocekujem komentare tj. kritike. :D Znam gdje sam i grijesio ali nisam toliku brzinu razvio sto se tice sviranja desne ruke, a i malo sam fulao lijevu, no nema veze :D nek ima nesto jos i od mene :D |
Ali pamtim jos? Pokazacu ti kako tocno ide forspil jednom kad budemo svirali ;) U njoj ti ne treba toliko skalicnih skokova, a ova glisanda izbaci pod hitno. Ovaj forspil se svira poprilicno jednostavno, tako da gledaj bez nekih pretjeranih ukrasa, samo vjezbaj ;)
|
ama eto znas mene, hocu sve odjednom :D pa nista niscim...... Sto puta sam snimio i niti jednom nisam odsvirao kako treba.... i pukne mi film i reknem si ajde ovo sad kako odsviram odsviram.... ima tu jos vjezbe naravno, ali eto..... al sto je najgore kad ne stisnem onaj Glupi record, za cudo bozije sam opusteniji ruka sama ide..... :S ja ne znam sta ima u onom "crvenom dugmetu" pa se ja ukocim nekako........ al vjezba vjezba i vjezba :D hvala dell.
|
Jos vjezbe mora decko!Slabo ti zvuci ovaj PA2x!Pozdrav!
|
ma ja zvucim lose nije klavijatura :D sto se tice ritmova i boja, to sam poklopio ondosno sredio u dobru ruku. Ali najveci je problem u mojim trilerima...... tako da.... hvala na kritici kolega :D naravno samo vjezba i vjezba :D
|
Nije kritika drugar!;)
|
Ma dobro je kakvih ima...meni se bas svidja od covjeka samoukog i koji je sve sam naucio...pozz
|
@ nemanja 1982 nema veze bolan :) ;)
@ zeljko hvala kolega, znam da sam loš, nitko mi ništa nije pokazivao, sve sam ucim, sam samcat, znaci nema nikakve glazbene skole ili nekog da je bio pored mene i govorio mi sviraj tako...... jedino sto sam zavrsio glazbenu je za klarinet, al stavit cu demo i od toga uskoro ;) hvala puno. |
Jbg to si sam rekao a za mene nisi los..neke pjesme si pravo dobro odsvirao..narocito mi se svidja kako sviras zabavne....neki idu u muzicku godinama i ne znaju bolje..to sam mislio...Svaka cast i pozdrav:)
|
<embed src="http://www.*******.com/embed/552617869/1676469c" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
Evo i od mene jedna, balašević-provincijalka, ima nekih sitnih greskica, al sta je tu je :D doduse kraj pjesme mi je malo bezveze ali eto, nisam mogao recitirati kao on :D |
@zeljko, ma hvala ti prijatelju puno :) ali nekako kad stavim ono moćno "rec" isto kao da se prepadnem pa mi glas nema ni vibrata a prsti kao da je u njima sto kila :) ali evo malo sam se privikao.heheheheehhe ma samo vjezba vjezba i vjezba :) hvala ti puno
<embed src="http://www.*******.com/embed/563407961/413f2075" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="200" width="320"> Evo nesto malo "novije" od mene :P ima greskica ali da se ispraviti... :) P.s. zaboravih na klarinet staviti malo reverba, pa zato suho zvuci... |
Da sporedis sound sa Tyros 2 i Pa 2x tu treba mnogo hrabrosti zasto prvo procitaj literaturu u kojim hercima proizvodi zvuk T2 a u kojim Pa 2 x!
|
tyros 2 je tyros 2, pa2xpro je pa2xpro, i jedna i druga klavijatura (kao sto sam rekao u nekim postovima) zavisi od nas kako cemo mi to posloziti (organizirati) materijal i sve ukupno sto nudi instrument. No, hvala na uputstvu. Veliki pozdrav.
|
Jako dobar sound i snimak..ok po koja greskica u svirci ali bice to bolje...Ljudi smo pa i grijesimo..meni se cini da na nekim mjestima malo ne stimaju akordi ali ok je sve si bolji i bolji...Pjevanje isto nije lose,samo koliko ja cujem bolje bih zvucalo bez da si palio vokalizer kao da ne prati dobro ili se varam ili je mozda malo prejak...u sustini dobro je i samo nastavi tako...Poooz
|
OoOoOooo opet ja sa vokoderom, znas, drugacije je kad pjevas na vokoder na razglas a drugacije kad preko slusalica stimas, vecinu pjesama sam preko slusalica pjevao (doduse nesto i preko svojih "pioneer" kutija :) ) tako da tu caku moram srediti..... :) hvala ti zeljko potpora jako dobro dodje, :) heheh trudim se pa valjda ce biti nesto od mene, ako nista ono N od Nesto...
|
Jasta upravu si...Bice od tebe dobar muzicar i pjevac,a to si vec postao....Svaka cast takvim ljudima kao sto si ti i svira i pjeva...sve sam radi...Bravo druze i ja ti zelim sve najbolje u daljem radu i radovace me da opet cujem kako dalje napredujes..Za mene si jedan medju najboljim sviracima i pjevacima na yumidi.Pozzz
|
<embed src="http://www.*******.com/embed/593902061/1c8eeaba" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
evo i od mene nesto malo novije :D |
Lep zvuk ,to je pa 800 kako mi se cini ,ta pesma je teska za paevati i svirati ,mora dobro da se ''nabifla'' inace ok, samo pevanje po meni nije to to ali moze se ispegla naravno .
|
prijatelju, mislim da bi pa2x trebao puno bolje i masnije radit od ovoga...to nisu semplovi bubnja koliko čujem, jel? i mikrofon ti je malo telefon, fali mu "masti"...više mi zvuči kao malo bolji pa500 nego pa2...
|
@dalibor_jarmina jesu, semplovi bubnja, samo je mozda malo vise efekat problem na njemu, za mirkofon koristim shure wh20...
@Dr.Artist teska je pjesmica za otpjevati (malo zavijuša :D) ali naravno, da se prepraviti dosta stvarcica :D Hvala i veliki pozdrav. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org