![]() |
Citat:
Ovakav nacin utvrdjivanja(culom njuha),je mislim "kljuc" za sve one koji ovakve probleme nisu imali. (nisam ih imao,a ostalo je nebitno....) Dakle,u ovom slucaju Milance predlaze "njusenje" kao preventivu. Nije to losa metoda,i nju praktikuju ljekari samo na "Nasoj Maloj Klinici", a gradjanstvo po sopstvenom nahodjenju.!!!! I na kraju: Salu na stranu,ali ovakve stvari se u principu ne rade po sistemu "Sam svoj majstor".....ljudi su ucili skolu za te stvari,i oni treba da adekvatno tretiraju ovaj problem. Znaci,predlazem-nista na svoju ruku,s obzirom da se radi o "ponosu".... |
....
Zaboravio sam da napomenem jos jedno. Ljudi pa mi sviramo na javnim mestima gde su WC-i nonstop puni svakakvim prljavstinama. Dovoljno je da ne pripazis uhvatis se za kvaku od vrata pa kasnije za djordja i eto infekcije.:confused:
PS: Ozbiljan sam! Razmislite svi o tome. |
:O):lol:
|
eeee kad bi mi roditelji vidili kakve teme uredjujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Mozemo mi da pricamo razne price,ali prvi znaci ceste venericne bolesti je miris......Eto probajte da gurnete prst u vaginu i omirisite ga posle.Sami cete osetiti razliku izmedju zdrave i bolesne.Ne treba skola za to!!!!!
@ружица Cime odrzavas higijenu?Koji su sapuni u pitanju? Hoce nekad da se javi osip od jakih sapuna. |
Omladinci, vi posebno da obratite paznju na to shto kaze bokivelik.
Pogotovo kada idete po shkolama u klozete. Ko zna chega sve tamo ima... Shto se tiche kojekakvih zenturacha po svirkama, mislim da su do sada i vrapci nauchili da nema nishta bez odelca za gospodina. Hm, da... Prsttest vam je jako bitan iz vishe razloga. Prvo, testiranje na mirise uginule machke i ustajale ribe. Msm, budimo realni. I klopu onjushish pre no shto pochnesh da papash... :)) Drugo, trazite, i nadajte se da necete pronaci, kuglice, bradavice ili tako nekako. To iz not gud. =)) Prsttest vam, ipak, nece pomoci za neke zeznutije stvari. I dalje vam kaputic nezamenljiv. I za kraj... Jbg, koliko god da "poznajete" ribu, uvek je tu ona lovachka... :)) Ko razume - razume... :)) |
Pa nisu ljudi bez razloga od starina srednji prst na ruci nazvali "prst izvidjac"...mislite o tome...:)
|
Jel svrbi jos?
|
Brate nista promenis malo rupicu pa vidis sta se desava:lol:
|
et svrakan
pa ..ne toliko.. milancheshow ne verujem da je do sapuna iako sam poslednji put koristio neki novi na bazi kokosa :D mislim da je do seksa jer se uvek javi nakon odnosa..ali na svakih 7-8 meseci..tj ne tako cesto.. |
nista brate!najbolje da ne ka.r.s 7 meseci pa vidi da li je do seksa ili ne.
javi obavezno rezultat. |
Citat:
|
Ne zna covek vise kakav savet da ti da...posle one price o WC-u i kvakama vrsnjak nije bezbedan ni u ruci tako da ni onani-onana ne vredi,moze da zasvrbi jos gore...:confused:
|
-ружица
Mozda si alergican na kokos...... :) |
Bananu?
|
Nek tvoja devojcica proveri koju grupu sekreta ima...jedan moj prijatelj je j***o neku prangiju koja ima 6 grupu,pa je isao kod lekara.gurali mu neku sondu kroz"njega"jedva se izlecio,jer je navukao neke opasne bolestine!!Od tada mu je durex kao brat,jer mu kapa glavu cuva!A tvoja devojcica neka obavezno poseti ginekologa zbog dijagnostike terapije....to su veoma ozbiljne i za*ebane stvari!!A ti prijatelju jel si probao da ga dezifikujes posle sexa sa alokoholom!??
shalim se malo....:D |
kazem ja,dureks je zakon a mogu i oni jeftiniji sa mirisom banane,jagodice pomorandze,kivija=)) pa rebrasti al sad je kasno.
nemoj da se ljutis kolega ali ova tema se pretvara u sprdacinu posto mi nismo doktori za te stvari nego za muziku |
Kad malo bolje sagledamo sve napisano,i cinjenicno stanje,ovdje je
definitivno problem u "zenskoj strani". Moderna medicina kaze,da mlade djevojke trebaju REDOVNO posjecivati svog ginekologa minimalno 1-2 puta godisnje. Cak cesce nego "polovnjace".... To je u stvari u ovim vremenima,nacin "kulture zivljenja".... |
@nesaband mogu i svijetleci :lol: :lol: :lol:
|
moze moze i svetleci pa tek onda trpaj a ne da prodjes ko nas kolega.:-O
nego mene nesto svrbe j**a,ne znam sta je,bice belaja=)) |
Vrlo je opasno vrsiti proveru prstom.Morate imati potpuno zdrave ruke.Ovo se odnosi na zanoktice.
Vodite racuna o zanokticama! |
Ja sam cuo ako smridi onda je zdrava, a ako mirise onda nije nesto u redu.
Smatra se odzada a moze bit isprijeda da je tako, hmmm... Poz. i ubrzo ozdravljenje |
Koja maca ne smrdi..cak me podseca na onu ribu iz doze:)ali opet trcimo za njima mi muskarci i to zene znaju,pa ih briga za to,a ako se okupaju onda njima nije lijepo posto,ako je frisko okupana onda skripi kao stiropol:lol:...A i treba tako da bude da se malo oseca inace kad pomirisem ne bih me raspalilo:lol:E sad bolest je bolest ili ako je neko alergican tu moze pomoci samo da malo rijedje radi te radnje ili da koristi carape,samo za mene nije seks ako moram da malisana oblacim...Tako mogu i sam rucno da obavim:lol:Poooz i pamet u glavu
|
proslo me je. stavljao sam cansen - zdravlje leskovac.
mislim da se samo povuklo da nije zauvek nestalo. videcemo, hvala svima na pomoci korisnoj i nekorisnoj ;) |
Namazi i devojci.Sigurno i ona ima isti problem!
|
....
Ma nista samo ti nastavi sa onim stvarima.:lol:
Ako ti jos treba pomoci oko onih stvari mislim na drugarice, svastike i td. Javi se.:D Pozz |
Ma samo cepaj:lol:
|
aj stavi neki demo snimak il video snimak.vidim da ti je sipka instrument pa da vidimo kako ti to radis na njoj tj.sviras.
izvinjavam se sto sam malo skrenuo sa teme |
Neso od kad je sipka instrument?:confused:
|
Jesi ti sto posto siguran da Bilja nema drugog pored tebe...?
Nebih se ja kladiou u to.:p |
Zelja pogledaj na slici od ruzice koji je to instrument :lol: a Sinisa nemoj da ga izdas maloj :lol:
|
Citat:
=)) zao mi je tebe marnele a sto se tice fotke, ja vidim samo dugaaaacke noge i mini suknjicu :-O |
Druze marnele ja sam samo pitao nesu!!!A Sinisa da nisi ti mozda taj drugi pa znas?Ili zezas covijeka mozda:)
Sto se tice Ruzicine slike stvarno je lijepa jedna medju najboljim na forumu...Svaka cast ruzice.Poooz |
@sinisa Citat tvog posta:
Jesi ti sto posto siguran da Bilja nema drugog pored tebe...? Nebih se ja kladiou u to. kome je ovo upuceno?:confused: |
...meni ovde smrdi na Gibanicu...vrlo brzo ćemo proveriti odakle potiče taj "miris"
|
de posluzi i nas bas sam ogladnio nesto Vule :)
|
nesaband povezao sam par postova pa pretpostavljam da je jedan
moj kolega... |
Još par ljudi je povezalo tih par postova, i pretpostavlja da je taj isti kolega. :)
|
E ovako se odavno nisam ismejao....od saveta preko raznih testova od alergije ( kokosa,banane) stvarno ludo.. a i ova izjava je dobra:
,,Cime odrzavas higijenu? Koji su sapuni u pitanju? Hoce nekad da se javi osip od jakih sapuna.,, A hoce i ako ne koristis sapun =)) Sorry postao sam neozbiljan. |
gibanica ....~:>:confused:
e tek sad ne skontam nista vise .....:( |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org