![]() |
@zeljko rekao sam da hajri svaka cast da je odlicno ali npr mene kao muzicara interesuje muzika a tebe kao "novog" pjevaca :D normalno glasovne mogucnosti :D
|
Ma nisam to rekao zbog tebe nego onako da se zna heheh..Poooz
|
Ma hajro je svoje rekao tj. odpjevao... majstor
|
hvala jarane armin,nisam ti odgovorio na pitanje ko je bio harmonikas,samnom je dosta puta svirao fahro vejzovic poglavica i ja mislim da me je tada on partio na onoj uzivo pjesmi,poodavno je taj snimak pa sam ga potegnuo iz moga arhiva.LP.
Dodato: hvala madaba,imas veliki pozdrav od mirze |
pozdrav za Madabu,zelio bih upitati madabu kako je Mirza otpjevao sa enesom begovicem jer si ga ti mislim pratio to vece u GO-GO
|
hajro berbic-uzivo sa festivala balkan disk
lijep pozzz, misam jos siguran da li ovo tacno postavljam, ali nadam se da necu dobiti neki minus ako postavim svoj link sa moga nastupa sa festiv
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/eT9b6eM0ciM" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe> |
Evo ga druze postavio majstor neconix snimak....Hajro majstor je majstor super pjesma i super si je odpjevao...a kako i ne bih kad je sve tvoje i tekst i muzika....Svaka cast i postavi jos sta.pozz
|
super nema sta
dobra rumba ja je isto koristim i improvizacija je ekstra dobar glas svaka cast pase sve cast pase sve |
hajro berbic uzivo sa festivala balkan disk
pozz za sve prijetalje ovoga divnog sajta,odvano nisam nista postavljao svoje ali sam preslusao dosta demo snikama vasih i mogu konstatovati da se ovdje dosta napredovalo kad je u pitanju svirka uzivo i pjevanje ,cestitam kolege moje i hvala za komentare na moj snimak.
|
Jasta jarane tj.druze Hajro ovdje polako vecina postali pravi pravcati profesionalci kao sto si to i ti;)jbg kriza nacera covjeka na sve pa propjeva i prosvira nekako:lol:A vidim dugo te nema i neces da se javis..ja pomislio Hajro nas zaboravio:(Kad ono pojavi se nas drug Hajro i postavi nam nesto lijepo da imamo sta da slusamo...Pozz
|
hvala Zeljko prijatelju, pa sutra sam na nekom koncertu u ljubljani sa sinom mirzom pa mozda se izvadi kakav uzivo snimak he, veliki pozzz za sve prijatelje Yu-Midija
|
hajro demo snimci
pozzz za kolege, kao sto sam vec obacao,evo postavlajm ako mi uspije i molim bez banana ,jedan moj uzivo amaterski snimak koji nas uvazeni clan Zeljko smixao, komentari dobro dosli ali i nisu obavezni,LP
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Yev2o0BjFqk |
Jako,jako fino odsvirano i odpjevano iako je snimak mutan... Ja bih ovo bez nadosnimljenog ritma.
|
Tacno je da je snimak mutan ali svaka cast hajri opet se cuje da je super odpjevao..meni se jako svidja,jos samo da popravi i da vidi to sa snimanjem vokala kad snima da bude cisci i kvalitetniji vókal ,jer nema puno popravki ako je snimak los tu ne moze ni jedan plugin puno ucinit ako je snimak pokvaren,a primjetio sam da je cesto islo u toku snimanja u peak isto...U svakom slucaju super pjesma a i super odpjevana to se cuje,a snimak ko snimak sve zavisi kako ce da se uradi...Pozz
|
Hajro berbic demo snimci
bez brige Zeljko, srecom da ostale kolege nisu poslusale moj profulani snimak pa cemo ga umaknuti i svakako,bolje da se ne sramotim pred ovim auditorijem jel tako.pod uslovom da uspijem to pobrisati jer jos neznam heh
Dodato: lijepo molim admine da mi ne zamjere , al ja neznam da zbrisem ovaj demo snimak pa molim jedno hitno brisanje. |
Zasto brisati?Super si otpjevao..neka ga,a i ne smije se brisati po pravilu ako nisi znao..Pozz
|
hajro demo snimci
pa i ja zeljko nisam bas zadovoljan sa snimkom jer znam da je probijao snimak pa zato sam htio da se zbrise, a to nisam znao da se nesmije brisati pa onda neka ostane kako jest onda se izvinjvam adminima.LP.
|
tooooooooo;)
|
hajro berbic demo snimci
I ako se bas ne slusaju moji demo snimci, ja sam ipak tu sa vama i lijep pozz za sve vas, naravno imate puno pravio de me kritikujete,snimak je zato i postavljen,
|
Svaka cast jarane :)Pozzz drug
|
Stara skola, nema nikakve zamjerke, sve do jaja, osim efekta koji je cudan, mada to ovisi mozda o mikrofonu s kojim je snimano, a komentara nema jer to nije snimka najnovijeg PA3X ili neke nabrijane klavijature sa snimcima nekih ritmova, zato se ne sekiraj, imas afirmaciju kod svoje publike ;)
|
slazem se kolega Dell sa tvojom izjavom u potpunosti
|
Toooo Hajraga majstorcino jedna:)
|
hvala punoo
|
Citat:
|
Taj nadimak je Tranzit trebao da ima pre par godina a ne sada.Ja bi mu sada stavio nik mnogo drugaciji ili pitomiji.
@Hajro,meni se dopada tvoj stil pevanja i sviranja,lepo ti to radis,imas lepu boju glasa i zdravo pevas. |
hvala Nesa bend
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org