![]() |
Takve popije noć jer misle ispravno i ima da šute a to je žalosno. Da se da takvima da vladaju,ovoga ne bi bilo. ;)
|
@tranzit
Bojim se samo da nemamo šanse da pobedimo. Neko ih je ubedio i da nismo podobni... |
Ne sumnjam da misle da nismo podobni i to ni politicki, ni vjerski a ni ideoloski, znaci po svom linijama. Ama upravo radi toga bih se i angazovao :lol:.
|
Sto se nismo para nakrali, ostacemo sirotinja :D :D :D
|
Tebi nije jos kasno, idi u HDZ i za cas posla si milioner. Mlad si, skolovan i perspektivan. Taman takve oni i trebaju :lol::lol::lol::lol:
|
...i kasnije malo glumiš budalu s štakama dok te ne zaborave i sve 5... =))
|
Sto je najcrnje Tranzite, nudili su mi da se prikljucim, doduse u HSP, ali jebiga, ja mlad, pun "principa", sta ces :)
|
zar politicke teme nisu zabranjene na forumu???:lol:
Kolege,malo ste se zaneli=)).Ovo je ipak tema gde se pise o sportu. salim se malo naravno.Ja sam hteo davno da osnujem stranku i daj joj dam naziv"ceznja za lovom" ali ipak mi se nije dalo da to uradim. |
mislim da ova utakmica naših večeras zaslužuje "oživljavanje" ove teme, stvarno svaka im čast...nevjerojatno
Poslano sa mog HTC Desire 816G dual sim koristeći Tapatalk |
Čudo🙌
|
Bravo, svaka cast 😁
Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Da se pohvalim, Marinu Mariću sam svirao svatove prije 4 godine i najjače od svega sasvim solidno svira klavir. Odsvirao je par stvari na mom tadašnjem PA50 :)
|
Sad znam da smo prošli. Do jutros sam čekao da vidim da nije san... 😁 Sad mi više nije briga za medalju. ☺
I ja da se pohvalim: Džombi sam branio s 13 godina i jedva ostao živ,imam slike s Čupićem i Balićem. Jedan višlji 5cm a drugi kraći. 😁 Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Džomba mi je uvijek najdraži bio.
A to je stalna tradicija kod naše repke. Moramo na desnom krilu imat kulere i careve u jednom, nekad Mirza, danas Čupko :D |
Zlatko ima jaja ko noj,on mi je cak i drazi. ☺
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Ufffff, onakav kuler, vrh...
|
Evo repke HR u polufinalu, malo srece malo znanja i za sad dobro napreduju :)) cak je i golman proradio protiv Spanjolaca vrhunski!
|
Ne pratim ih (na direktnom prijenosu) već odavno, jer se mnogo nerviram. Kad završi pogledam koji je bio rezultat i to je to, bolje po mene :)
|
tak mi je i samome, samo sto ja kazem da necu gledat al nakon 10minuta utakmice prebacim kao da vidim koji je rezultat al na kraju pogledam do kraja.. nazivciram se dobro i onda na spavanje
|
Izgleda da nemoze finale bez francuza. Jos da Norvešku prođemo i onda tek pocinje "veselje" :D
|
Ja bih potpisao bez medalje ali da pobjedimo Francuze. Definitivno nisu nepobjedivi niti su klasa iznad ostalih niti klasa za sebe.
Eee kad u zadnjoj sekundi ostanes bez srece na sedmercu, pa da se napijes ili da zaplaces? :) al ajde sansa je jos za 3.mjesto
|
Op, trt, gevezen, zajn...
|
Eh... 😕
|
Sramota me bilo sto reci....
Nećemo pretjerivat...
Nema tu nikakve sramote. To je sve samo igra. Zamislite da nam igrači dođu popovat poslije loše odrađene tezge i kažu gazdi da nas više ne zove u svoj lokal :) Ne kažu džaba da hrvatska reprezentacija ima najviše izbornika, čak 4 miliona njih ;) |
Da se skupilo nas 7 s foruma ne bi prosuli 8 golova. Znam da je jadno od nas sad kenjati ali brate sta je puno puno je....
Potpisujem.
To se moze desiti samo nama i Srbima. |
Generalno sindrom svih ex-yu naroda. U svim sportovima dobijamo velesile, a od neki trećerazrednih repki tipa Andora, Malta, Iran pušiona...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org