![]() |
Mozes napraviti transfer preko banke, ili preko Western Union ili preko PayPala da posaljes (sa PayPalom nista ne placas)...Mozda mozes i sa Registered Check-om, oko 50 cenata, (nisam siguran da li ostale drzave osim USA i Kanade primaju ovo)
|
Gdje sad da saljem pare na ovo Vlasnik : Mihajlovic Miodrag
Ime Banke : BTV Götzis (Austria) Broj konta : 446-023888 Broj Banke : 16460 ili Za sve donatore koji su u EU van Austrie mogu da koriste: IBAN : AT781646000446023888 BIC : BTVAAT22 |
JA SAM IZ BIH A BIH NIJE U EU GDJE DA JA SALJEM I KAKO.
Jel se iko cuo sa njim jel ide na bolje ili na gore,dajljudi obavjestite nas ako iko zna sta novo :( |
Toliko od mene. Sazno sam kakoda posaljem pare. Ljudi pozdrav!!!!
|
NA taj konto sto sam postavio mozes ma gdje bio da uplatis !
Samo prednost imaju EU drzave sa ovim IBAN I BIC u banci neplaca se transfer novca! @Elvir Znaci to je jedno konto samo ko nije u EU nemora da navodi na racun IBAN i BIC. ZA BH prijatelju bash nije problem sve Austriske Banke su tamo :lol: Pozdrav |
OK SUPER ZNACI SAMO DA NE NAVODIM IBAN I BIC.
STO SE TICE BANKI IMA NJIH PUN KUR.. ,SAMO ŠTO IH JA NIKAD NE KORISTIM JA DADNEM UVJEK PARE U RUKE TO JE NAJ SIGURNIJE ZA MENE. OK SALJEM KOLKO IMADNEM SAMO DA NAM PRIJATELJ TO SVE IZDRŽI. A JOŠ JEDNO PITANJE GDJE NAM JE KOLEGA VAXTER ŠTA JE SNJIM BILO NEVIDIM GA DUGO NA FORUMU. |
Miki na banki mi trazi i adresu primaoca jer kaze da joj program inace ne dozvoljava slanja tako i IBAN iBIC nisu dovoljni ovde u Sloveniji iako su u EU:ajd napisi i adresu ili na PM
fico |
Miodraze video sam adresu. Za mene je najjednostavniji nacin da ubacim pare u koverat, da ih posaljem, tako da cu to i uraditi. A ti posle prosledi dalje. Pozdrav
|
E ljudi sad sve stoji i sad je na nama da se u sto vecem broju prikljucimo akciji.
Od mene jedan VELIKI POZDRAV Miodragu koji je kraj lom svojih obaveza primio sve na sebe da se provede pomoc kolegi Enveru. MIKI SVAKA TI CAST ! pozdrav |
Nije me bilo na netu ovih dana, pa nisam stigao da se javim.
Miki, chucemo se na MSN-u, pa da se dogovorimo shta i kako... :) Svaka chast za ovo! 8) |
Citat:
Veliki pozdrav! |
Citat:
imao sam brigu za tebe :lol: |
Citat:
|
Neko reche, na pochetku teme da je ovo sajt koji brine o svojim chlanovima.
Mislim da je pogreshio... Mi smo svi ovde, ipak, samo prijatelji, a naormalno je da prijatelji jedni drugima pomognu... :) Nemoj se Miodraze brinuti... Ziv sam, zdrav i mlad, pa zato nema vremena... ;) :lol: |
@ yu-midi & vaxter
RESPECT !!! |
Upravo danas sam se cuo sa Enverom tako da sam mu porucio vashe pozdrave i rekao sam mu da smo odlucili da mu damo podrsku koliko je u nashoj moci.
Zahvaljuje se mnogo i pozdravlja sve redom ! |
Miki, de javi mi se na MSN kad sam tu kad imas imao vremena.
|
@ Nedim
Prijatelju izvinjavam se trenutno nemam prikljucen komp. kuci,javicu ti se chim prije budem mogao! U velikom sam haosu tako da neznam gdje prije da pocnem,a u firmi sam uzeo odmor par dana tako da sam doshao veceras da odradim samo sto moram. Zelio sam da shto opshrnije objasnim o ovoj temi ali nikako da stigem da se cujem sa Vaxterom ili Adrijanom kako bi shto bolje organizovali ovo. Neshto od novaca je pristiglo od pojedinih chlanova i to cu da objavim ko je sve poslao. Za sada mogu samo da am ponudim pomoc ako vas shta interesuje putem Tel. gdje mozeda da me kontaktirate: Slobono zovite u pola dana i pola noci,i odlucio sam kada se sve ovo sto prije obavi,oticicu licno kod Evera i predati mu nashe pozdrave i sve sto smo prikupili. Imam oko 650 km ali to cu drage volje da uradim ! josh jednom izvinjavam poshto nemam vremana da stalno pregledam stranicu i Email! |
Pozdrav svima. Molio bih Miodraga da pogleda u svoj komp-poslao sam mu PM, pa ga molim da mi sto hitnije odgovori, kako bih se i ja prikljucio ovoj akciji!
|
zdravo kolege!Evo citam ovo i zelim da se prikljucim akciji,od sveg srca.Budite humani,jer to se moglo desiti svakom od nas.
|
Evo ukratko kako stoje stvari!
Do sada sam dobio od 6 chanova novac za ovu humanitarnu pomoc od toga: Paypal 3 chlana Postom 2 chlana Na konto 1 chlan Nadam se da necemo na ovome da ostanemo ! Ovo je samo ukratko kad zavrsimo sa ovim objavicu imena chlanova koji su ucestovali (ako neko zeli da ostane anoniman neka se javi na PM ili Email)! Razgovarao sam sa Enverom i nagovjestio sam mu da cu doci kod njega za jedno 3 sedmice zato ako jos neko zeli da ucestuje trebalo bi to da sto prije da uradi! Enver pozdravalja sve redom i bilo mu je drago kad sam mu rekao da ima mnogo pozdrava od dobrih prijatelja Yu-Midi sajta i da mu zele sve najbolje ! |
EEEEEEHHH koja sramota od muzičara...pa nemojte ljudi toliko da škrtarite pobogu braćo...Pa pomozite čovjeku vidite da je u nevoljama zamislite kako teška vremena on provodi i kako je kad si bolestan...Nemojte svi otresati sa jezikom i praviti se teške face,sad je vrjeme da se izkažete ko ste i šta ste i koliko ste humani...Svako od nas može da odvoji 10,20 ili više eura...umjesto da odete na piće il da kupujete budaleštine radije pomozite čovjeku pa i Bog će vama pomoći...Potrudite se malo od nas ovolikih članova koji redovno skidamo stvari sa YU-midija samo 6 se našlo da daje donaciju.Pozdravljam prijatelje (među njima velikog jarana blatusana) koji su donirali za našeg jarana Envera..Stvarno sam bez riječi a u svakom primjeru se treba objaviti ko je dao donaciju pa nije važno koliko samo je važno srce i volja da se nekome pomogne...Pozdrav!
|
zaista je do sad veoma mali odazov na ovu humanitarnu akciju !
Post je procitan oko 116 puta a celih 6 clanovo je dalo dobrovoljni prilog. to stvarno nije fer. 5..10.. eura, bar to ljudi nije kucna greda. nije greh nista ne dati, ali je sevap pomoci coveka u nevolji. pozdrav svima |
pardon nije 116 puta procitano vec preko 950 puta, nisam dobro video :oops:
|
Ma znaš šta je jarane...Mnogi "muzičari" ZARAĐIVAJU pare na Enverovom setu i sebi grabe u džep i to mnoge pare a kad treba prispjevati bar nešto mnogi se ušute.Tuđu muku i rad prodavaju i sebi pune džepove a ne znaju da su te pare proklete...Pa budite ljudi i pokažite malo humanosti...Niko vas ne sili da date ali ako ne znate sami od sebe dati koju paru onda stvarno ne znam šts je s vama...Jezik dugačak a ljudstvo malo...
|
...
|
Sa ovom akcijom zavrashavamo u Petak 17.11.2006!
Ako jos neko zeli da da prilog moze to da uradi u toku ovih par dana. Mislim da smo imali vremena i ko je htjeo taj je vec i ucestovao. Sto se tice ucesnika nishta se nije promjenilo od proshli put do sada,imam najavaljenih jos 3 clana od kojih treba da stigne posiljka. Znaci bice nas oko 10-etak! mislim da na ovo nema vishe shta da se kaze! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bez kometara |
Velik je jezik u nas balkanaca i južnjaka al kad treba prijatelju pomoći onda nas nema...Mnogi su počeli da sviraju uz pomoć YU-Midija jer su skidali mnoge stvari koje i im mogle urediti klaviaturu i to potpuno džabe!...i kad dođe jedna jadna donacija bar od 10eur ili kolko se može svi stisnu ruke...Donacija je ionako prostovoljna niko vas ne nagoni na nju ali brate SVAKO može da dadne nešto od sebe...Ja poznam 2 primjera koji su dali donaciju iako nisu bogataši kao ni ja ali je bilo od srca...Zato nek Mile objavi spisak ko je dao nije bitno koliko pa da se vidi ko je čovjek od riječi a ne prdaroš što zna biti pametan na forumu i drugima pamet soliti a kad treba da se pokrene humanitarna strana izgubi se...Stvarno ovakav odazov potvrđuje koliko su neki ljudi škrti i radije potroše te pare za cigare,piće,i druge budaleštine umjesto da nekom poljepšaju život i olakšaju... :evil: :evil: ...Bez Pozdrava!
|
Stvarno mi nije jasno da je toliko bedan odazov na ovu akciju i to kraj vise od 2000 clanova ovog foruma. :oops:
Ovom prilikom imamo sansu da ucinimo nesto dobro jednom nasem kolegi i da se pokazemo kao "Community" za primer. Necu da ispadne kao neko moljakanje ali nemogu da verujem da je nekom na danasnjicu stalo za 5 eura. pogotovo nama muzicarima od kojih 99% zaradjuje pare na crno, znaci neplaca porez. U zdravlju ljudine.... pozdrav |
gospodine miodraze,,tri puta sam isao u postu da uplatim novac za envu i sva tri puta su me vracali nesto nije stimalo uvijek,,zamolio bih vas da mi posaljete vasu PUNU ADRESU,,ime prezime strasse postleitzahl itd....hvala lijepa...
|
zdravo,
moze li infoformacija kako se zavrsila akcija ? |
objavicu za viked sve posto treba da stigne jos neshto od priloga od clanova koji su se najavili da su poslali ili da ce poslati !
|
Da baš i mene zanima kako je poteklo sve i ko su pametnjakovići koji su svašta gore pisali...Sad će da se vidi ko je spreman da pomogne a ko ima samo du jezik...Prijatelju VLAJKO čekaš li i ti? :lol: ...Pozdrav!
|
Yu-midi, de cekaj do ponedeljka, cekam i ja pare da legnu na konto.
|
Ma na kraju krajeva i nije mi do toga da vidim ko je lupetao ili ne , vec bi voleo da su se sto vise ljudi (clanova) prikljucili toj akciji, tako da prijatno iznenadimo i obradujemo Envera.
I ako mozda cita ove postove :wink: pozdrav |
Za Donatore koji su uplatili na Konto !
Veceras cu napisati listu svih clnaova koji su ucestovali.
Zamolio bih clanove koji su uplatili na KONTO da mi se jave na Email posto neznam ko je sta poslao,imam 3 nepoznate posiljke! Trenutno nemogu da vidim preko Online banking,molim vas da se sto prije odazovete! |
Ako bog da u subotu prije zore krecem kod Envera.
Ko zeli,nezavisno od toga dali je neshto dao za pomoc il i ne,da uruci sam pozdrave moze da napise ovde na Forumu a ja cu iskopirati i uruciti mu sa parama sto smo skupili. Ako se obracate Enveru zamolio bih vas da nemjesate post sa necim drugim. Pozdrav |
..POZDRAV ZA ENVERA I ZELIM MU STO BRZI OPORAVAK I PUNO ZDRAVLJA I SRECE U ZIVOTU,,,OD SRCA MU ZELI ELVIS-SVICARSKA...
|
E ovako...(gledaj sad romana)...Sve najbolje Kolegi Enveru iz Austrije...Želim mu od srca sve najbolje i nek zna da sam i ja u toj grupi ljudi koji ga podržavaju i koji su spremni da mu pomognu (iako ga ne poznajem)...Dakle Envere u ovim teškim trenutcima nisi sam i znaj da ima mnogo dobrih ljudi koji te cjene i poštuju i koji su doprinjeli bar malo da ti olakšamo muku...Eto imo sam želju da dođem sa Miletom ali imam u Subotu svirku pa nikako ne mogu...Ali u svemu samo ti nama prizdravi pa će biti još prilike...Ne zaboravi da je ovaj naš MIODRAG duša od čovjeka...Dakle da neko podigne ovako humanu akciju kao što je on,zaslužuje jedan veliki respekt od sviju nas...Dakle za mene je čovjek za koga bi učinio mnogo stvari iako ga ne poznajem,a ne samo ja-nego svaki čovjek koji ima ljudstva u sebi i koji cjeni ovako velikog i dobrog jarana i ljudeskaru...Sve najbolje i nek vag dragi Bog poživi...Pozdrav!
|
evo i od mene ukratko par reci jer necu da ponavljam sto je vec napisano. dakle takodje i ja pozdravljam Envera i zelim mu da brzo ozdravi i da jos malo vise uzivamo u njegovoj svirci. Mene si brate odusevio tvojom svirkom i zato ti svaka cast.
nevezano stim sto se licno nepoznajemo ali imam osecaj da si covek prva liga. naravno zahvaljujuci i Miodragu o kome je suvisan svaki komentar jer je to ljudina kojeg stvarno treba traziti. Sve najlepse zelje i pozdrave s moje strane i da nam se uskoro opet ovde pridruzis. pozdrav Vlajko |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org