YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kosarka (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10943)

Burli 31.03.2010 17:25

Ima li ko od kolega da živi u Parizu, treba mi smještaj za vrijeme trajanja F4? B-)

Uzmi DULE evro titulu!!!

mimiki 31.03.2010 17:58

samo napred

misa1265 02.04.2010 01:09

Svaka cast grobari..puno srece u Parizu..;)

Dell 02.04.2010 01:50

svaka cast Partizanu, nije to mala stvar, chuck norris, makabi, sljedeci? :D :D :D

Vule 02.04.2010 02:00

Čestitke grobarima

mimiki 02.04.2010 03:22

Sledeci na tapetu ponovo Olimpijakos :),mislim da je bolje sto Partizan igra s Olimpijakosom nego sa Barsom i CSKA jer mislim da protiv olimpijakosa ima najvise sansi

aleksandar031 02.04.2010 09:59

samo je bedno videti kako su sabili narod u areni,pa nije ni cudo sto je bila puna,kad su im sedeli po sipkama.
samo da uzmu vece pare.
inace za utakmicu,fenomenalna,ali ono nema smisla.

Vule 02.04.2010 10:15

Naprotiv,ima smisla. To je pravi ambijent...ludnica!!! Da su publiku složili u redove kao u pozorištu i svakoga na svoju stolicu ništa od atmosfere,veruj mi ;)

aleksandar031 02.04.2010 10:31

ne kazem da nije bolja atmosfera,logicno je da je bolje kad ima vise ljudi.
ali nisam nigde video da su onoliko ljudi bili sabijeni,kao u kosnici.ipak mislim da se igralo u pioniru-obe utakmice preko 20 razlike bez problema,tamo su ipak navikli i igraci i navijaci.
sta ce,onaj jadan Anderson igra ok kad je pozorisna atmosfera u Madridu,gde se bukvalno i ne navija vec samo posmatra utakmica.
sa olimpijakosom tesko,bas zbog atmosfere,ipak ce partizan igrati u gostima,bice tu grobara,ali ne i ta potrebna atmosfera koja ih nosi.

Dell 02.04.2010 12:17

kao ex navijac (prestao s tim ima 3 godine) i ja kazem da je bolja atmosfera kad je zbijeno, ludnica :)

jeftabgd 02.04.2010 12:53

Grobari,svaka cast!

Burli 02.04.2010 22:15

Todoriću, Todoriću spremaj karavane,
da u Pariz, da u Pariz šalješ huligane!!!

Uzmi DULE evro titulu, evro titulu, evro titulu!!!

mimiki 25.04.2010 21:59

Cibona-Partizan KECMAN kos za pobedu 0.6 sekundi
You need to upgrade your Flash Player

bez reci ,nepobedivi dule :)
Dodato:

click here to watch the video

keyboard_man 25.04.2010 22:34

gledao sam utakmicu...jednostavno ne mogu vjerovati...ista stvar ko hrvatska turska na svjetskom prvenstvu...valjda ce jednom naucit da nije gotovo dok sudac ne kaze da je gotovo...iako su cibonini igraci bili na terenu, pa je upitan kos, al opet nije to opravdanje....

Dell 25.04.2010 23:03

sad bi se trebao prouciti kosarkaski pravilnik, trenirao sam 5 godina kosarku i znam da je sut regularan, dakle vrijeme se pusta kad igrac u terenu primi loptu i bitno je da je skok uradio prije isteka, e sad lopta se nije mogla izvesti dok je neko osim obje petorke u terenu, medjutim to je bio Marin Rozic i igrac je Cibone, tako da ne znam jeli Rozic samo trebao dobiti tehnicku, proucice se, ali to je kosarka i svaka cast Partizanu, inace ovaj Bojan Bogdanovic sto je dao zadnju tricu za Cibonu je poceo u Zrinjskom i mogu vam se pohvalit da sam jedno vrijeme i trenirao sa njim, pa i jednu utakmicu igrao u istoj ekipi sa njim, tako da mi je to velika cast :)

ружица 25.04.2010 23:12

Citat:

Originalno postovano od keyboard_man (Post 131209)
...iako su cibonini igraci bili na terenu, pa je upitan kos, al opet nije to opravdanje....

sramota je ovako nesto izjaviti nakon onakve utakmice, a popgotovo nakon onakve zavrsnice oba tima!
ovakve makijavelisticke izjave unistavaju sportski duh svakog sporta :mad:

negovan 25.04.2010 23:32

Po pravilima,trebalo bi se ponoviti taj napad,ali i dosuditi tehnicke,tako da bi partizan imao slobodna bacanja i napad. ali ovako je lepsa pobeda. svaka cast. neverovatna utakmica..

Vule 25.04.2010 23:48

Iako sam Zvezdaš iskreno čestitam Partizanu...bili su bolji tim na parketu

Burli 26.04.2010 01:20

Košarka je sport u kome uvijek na kraju pobjedi Dule Vujošević sa svojom ekipom... :)>-

Zaslužena i čista pobjeda kolektiva, trebalo je utakmicu i ranije privesti kraju, ali ovako je slađe...

Ne bih želio da stvaram neke tenzije ovdje na forumu jer smo okupljeni zbog i oko muzike, ali moram prokomentarisati žalosno i jadno komentarisanje na HTV-u "stručnog" konsultanta Ace Petrovića i komentatora plaćenog da objektivno i nepristrasno prenosi dođaje sa terena!!!

Osim toga, nije samo Rozić bio na terenu, bio je i pomoćni trener sa onom tablom na kojoj se crtaju akcije...

Uostalom sudije su dale znak da akcija može početi, Dušan je prevazišao i Đorđevića, ne možda po važnosti koša već po udaljenosti

Partizan SAMPION Evrope
i

Srbija vs. Hrvatska - KoĹĄarka
, žalbe isključivo Romanu(Liscu, ne Abramoviču) a šampion nastavlja pripreme za pravi i jedini F4

UZMI DULE EVRO TITULU!!!

Dare 82 26.04.2010 12:36

Tako je a i koji djavo su trazili ovi na teren pre isteka vremena.

drakan 26.04.2010 14:04

Imali su više sreće i ništa više! Neko je morao pobijediti. Čestitam.:)

Vule 26.04.2010 14:25

Sreća prati bolje...i hrabrije :)

Pobedu su ostvarili na "gostujućem" terenu,sa ni malo fer navijanjem itd...još jednom čestike Partizanu i srećno na F4,ovo je ipak bio lakši trenig,prava stvar tek sledi :)

drakan 26.04.2010 15:03

Treba čestitati pobjednicima. Nema tu šta da se kaže, ali treba imati na umu da uvijek od boljega ima bolji.:) Pozzz.

Burli 26.04.2010 15:36

Naravno, treba biti realan, ima i boljih, recimo Klivlend sa Lebronom ili Lejkersi sa Kobijem, dok ova evropska "buranija" nema šta da traži protiv Duleta(Gospodara Prstenova) i njegovog "Drim Tima"... :-"

P.S. Lijepo je bilo sinoć vidjeti u punoj Areni da je vrijeme netrpeljivosti iza nas, a najočitiji primjer je bio kada se svih 16200 ljudi radovalo pobjedi Partizana... =))

drakan 26.04.2010 15:47

Da,da! Kako da ne!:D

Dare 82 26.04.2010 16:22

Samo me zanima da li bi ulozili zalbu da smo kojim slucajem promasili kos!?

Vule 26.04.2010 17:24

Zaista je bilo divno gledati korektnu zagrebačku publiku kako se raduje pobedi Partizana,ali idemo dalje...F4 je sledeći,treba se radovati i dalje,zar ne? :)

Dell 26.04.2010 18:18

u Cibosima moji sugradjani Mostarci, Bojan Bogdanovic, Marin Rozic (5 zgrada od mene) i fino je znati da su se mogli nosit s jednim ove sezone prejakim Partizanom i nakratko imati pobjedu u rukama. To vam je kako se tretiraju sportski talenti u mom gradu. Utope ga za veliku lovu i boli ih neka stvar. Samo cu spomenuti neka veeelika imena, mada su neka i pomogla mostarskim klubovima. Dalipagic, Semir Tuce, Baka Sliskovic, Josip Sesar, medju njima i ova dva prije spomenuta kosarkasa i mnoooooooogi drugi. Kod nas isto tako korupcija u klubovima i politika "tatinih sinova" tjera ovakve igrace od maticnih klubova. Eto samo da znate da ni mi Mostarci nismo mala maca ;)

milepsr 26.04.2010 18:25

U velikom broju klubova je takvo stanje. Svako se snalazi za opstanak (finansijski) kako zna i ume. Nazalost...

Inace odlicna utakmica, vredelo je gledati.

mimiki 27.04.2010 00:09

Dusan Kecman nece ni ici u Pariz,on ce trojke da sutira iz Beograda:lol:

Burli 27.04.2010 01:36

Oplakah, Todorić show:

http://img203.imageshack.us/img203/2372/98230189.th.gif

Uploaded with ImageShack.us

svirko 27.04.2010 08:24

Dok god mi ne završimo Drugi svjetski rat, ostavimo ustaše i četnike iza sebe, i okrenemo se budućnosti, nemojmo se čuditi niti pogrdnom navijanju u Zagrebu, niti u Beogradu, ili šta ja već znam gdje.....
Da uvjek ima idiota i u puiblici, i na televiziji od voditelja, i među igračima....ima.....i bit će ih.....
A mi smrtnici se tu prepucavamo, i grizemo, i podhebavamo jedni druge.
Za šta?
Da bi igrači dobivali istu lovu gubili ili pobjeđivali,dok mi smrtnici okrećemo đepove naopako da skupimo za karte....
E, žalosti moja balkanska........

makso68 27.04.2010 08:53

Svirko,potpisujem tvoj post u potpunosti.Man´te se ćorava posla.Partizanu i Duletu sve čestitke i puno sreće na predstojećem final 4-u Eurolige,a svim kolegama veliki Pozdrav!

Vule 27.04.2010 09:57

Kako ne kapirate suštinu? Pošto ne možemo da igramo možemo da se prepucavamo...kako bi inače uživali u pobedi svog tima? Naravno,u granicama pristojnog,jer kao što reče kolega Svirko,nekima nema spasa....

...bili kako bilo,volim Zvzdu al onaj Dule na kraju uvek pobedi...:lol:

nije fer

Kažu da ni Čak Noris ne može da isprazni zagrebačku arenu kao Kecman za 0,6 sekundi...:lol:

Dell 27.04.2010 18:06

to se recimo posebno ocituje kod mene u Mostaru na gradskim derbijima, dok se navijaci prepucavaju, skandiraju i pozivaju na mrznju nogometasi iz oba kluba se prijateljski rukuju, a mnogi od njih su i dobri prijatelji

Burli 27.04.2010 22:31

Citat:

Originalno postovano od svirko (Post 131350)
Dok god mi ne završimo Drugi svjetski rat, ostavimo ustaše i četnike iza sebe, i okrenemo se budućnosti, nemojmo se čuditi niti pogrdnom navijanju u Zagrebu, niti u Beogradu, ili šta ja već znam gdje.....
Da uvjek ima idiota i u puiblici, i na televiziji od voditelja, i među igračima....ima.....i bit će ih.....
A mi smrtnici se tu prepucavamo, i grizemo, i podhebavamo jedni druge.
Za šta?
Da bi igrači dobivali istu lovu gubili ili pobjeđivali,dok mi smrtnici okrećemo đepove naopako da skupimo za karte....

E, žalosti moja balkanska........

Slažem se u potpunosti sa prvim dijelom tvoga posta mada ovdje nije riječ ni o Drugom svjetskom ratu niti o ustašama i četnicima...

E sad, pa taj sport samim tim i košarka se igra radi publike tj. nas običnih smrtnika, za aplauz, za titule, za extra akciju, zakucavanje, trojku, rampu itd. i meni je najnormalnije i tako sam naučio još od malih nogu da poslije pobjede ekipe za koju ja navijam(a to je u zadnje vrijeme vrlo često, da ne kažem stalno:p) zezam navijače protivnike ekipe i vrlo dobro znam da će mi vratiti istom mjerom kada bude obrnuto...

Uostalom ko nije bio u punom Pioniru, Areni, stadionu JNA, Marakani i sl. ne može shvatiti kakav je to osjećaj i da je to nešto što se novcem ne može kupiti!!!

Uopšte zar Vi sve stvari i zadovoljstva u životu posmatrate kroz prizmu novca???

Ja sam pozajmio novac da odem na treću i četvrtu utakmicu protiv Makabija u Areni gdje je za te dvije utakmice se orila pjesma iz preko 40000 grla, gdje je adrenalin bio na limitu, gdje su suze samo navirale i opet bih to uradio bez trena razmišljanja, pare će doći i proći ali uspomene i sjećanja u duši ostaju trajno...
Tom logikom bi i ljudi koji dolaze na naše svirke i nastupe mogli reći: "Ma mi se ovdje opijamo i trošimo teško stečen novac dok oni(muzičari) uzimaju lovu"...

E žalosti moja balkanska II.........

svirko 27.04.2010 22:53

I te kako ima veze ovo sve sa ratom, Drugim svjetskim, a da ne govorim o ovom nedavnom.
Dok god sam ja iz Hrvatske za nekoga tamo u Beogradu ustaša, i dok god je neko iz Srbije za nekog u Zagrebu četnik......i iako niti ja nemam veze sa ustašama, i neko od mojih kolega nema veze sa četnicima, druže moj, tu mira neće biti......niti fer i korektnog navijanja, odakle god igrači i gosti dolazili.
Druga je stvar što se to u evropskim zemljama fino riješilo, al daj ti ukroti i nauči pameti nas Balkance!?!?!?!?!
Nema li "rata" između Delija i Grobara??
Nema li "rata" između BBB i Torcide??
A da ne govorim o međunacionalnoj mržnji, pogotovo između naroda koji su bili u nedavnom ratu.
Malo je ovakvih ljudi dobre volje, i pravih drugova ko što smo mi ovdje na forumu, gdje nigdje nikoga ne gleda otkud je, kakav je, i čiji je.....
Al nas je nažalost premalo
E žalosti moja Balkanska III.....

Burli 27.04.2010 23:17

Nacionalista jesam, šovinista nisam i vraćam se na dešavanja na samoj utakmici, hoću još malo da likujem, danas je odbijena Cibonina žalba!

Pozivali su se na povredu pravila i na činjenicu da napad Partizana nije mogao početi jer je na terenu bilo lica kojima tu nije mjesto(Perasović, njegov pomoćni trener, povrijeđeni Marin Rozić, zatim jedan igrač sa klupe i kamerman), te da se morala dosuditi tehnička Ciboni što bi značilo 2 bacanja i lopta sa strane za Partizan!
Sad se ja pitam da li se zbog toga moralo dosuditi svih 5 tehničkih(10 bacanja) i kako bi se u tom slučaju utakmica privela kraju, tj. kakva bi sudbina bila slovenačkih sudija i ekipe Partizana???

I za kraj, jedan od rijetkih realnih članaka u hrvatskoj štampi ovih dana

neconix 27.04.2010 23:54

Kolege muzicari,dok se malo ne smire strasti,ova tema ce da ide u LOCK do daljnjeg.

Vule 02.09.2010 19:59

Da ne otvaramo novu temu,ovde možemo malo o Mundobasketu 2010

Srbija-Argentina 84-82

Opet učimo svet kako se igra košarka ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 11:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org