![]() |
Ja nisam hvala bogu nikad naseo jer trgujem samo sa proverenim ljudima,a u ovom tvom Boki slucaju posto si iz Pirota ne bi mi bilo tesko da upalim auto i odem do Nisa,dalji komentar je suvisan.
|
Jbg,mizerno!
|
roland e50 bre:)
Strašno i daj Bože da to bude i zadnji slučaj takvog nečega!
Probaj da isteras pravdu,povedi nekog ko je ekspert u tome,pa da mu objasni kako je hteo da te pređe...a postoje i drugi oblici komunikacije....B-) |
Iskreno da kazem i meni je padalo na pamet da preduzmem neke "radikalne" mere ali ipak mislim da ce vise izgubiti ukoliko ga muzicari izbegavaju.Ocigledno covek voli novac vise od svega i ne moze da zamisli da se rastane od istog pa pretpostavljam da ce ga vise i duze boleti kad ga ne bude imao!
|
Pa,ako i nije bas neka velika lova i ako nisi taj tip da ga juris i primenjujes neke 'radikalne'mere,onda na svim mogucim forumima koji imaju veze sa muzikom postavi upozorenje slicno ovom ovde.I malo ga 'izreklamiraj'usmenim putem jer,DOBAR GLAS DALEKO SE CUJE A LOS JOS DALJE.
|
Da se malo razumete u elektroniku zna li bi da u sve i jedan aranzer odgovara
Fllopy od kompjutera i nebi placali nenormalne sume za iste,nego bi otisli u prvu prodavnicu PC opreme i uzeli obican za 750 din.:) Roland E96,E50,E60,Em2000,Em55,Va serija.... Korg I30,pa60,pa800,is35 Yamaha Psr1000,Psr9000....... Na ovima gore navedenima provereno radi. |
Zar pa800 ima flopi? :confused:
|
flopy
Da od danas un 12:05 ima i taj model flopy....=))
|
Moja greska u kucanju Pa80 ne pa800,ali imate mogucnost postavljanja floppy i na pa800.
|
Boke, bas mi je zao sto si nadrljao sa ovim tipom..
Ajde da se zaletimo do Nis pa da mu se nacestitamo mile nove godine :mad: |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org