![]() |
Kupuj,ne razmišljaj puno,za te pare se isplati,a to je vrh vrhova,među aranžerima,jebeš ogrebotinu.Pozdrav!
|
A, zasvrbio ga desni dlan....;)
To je onaj potrosacki dlan.(tako kazu) U svakom slucaju,neka te dobro posluzi,ako je kupis. |
joj ta kupovina je ko crv.kad nesto covjek naumi tesko ga ko moze odgovoriti,moj ti je savjet,ako imas pare i ako stvarno daju garanciju,ja bih je kupio
ali na tebi je da odlucis jer neces moci cekati dok dode na tu cijenu, |
Moj savjet je da kupiš(ako je samo do ogrebotine) al obavezno vodi računa da ti izdaju garanciju,a ona ti vrijedi godinu dana! Ja sam uspio tu u Splitu sredit Tyros3 za 23 600(gotovina) u EURO UNITA uz garanciju od godinu dana,dakle nova potpuno iz dućana...ali ta tvoja cijena je definitivno najniža do sada za koju sam čuo...dakle kupuj!
|
ali :D nemam pare :D
Ako je neko ne kupi prije mene, morat ću nažicat starce po 100x...Al onda prodajem krz i psr, definitivno |
ma ko sto je kolega rekao, jebesh ogrebotinu, ja sam uvek gledao da uzimam te klavijature sa vizuelnim manama, da ubijem na ceni, ma bitno je da se para okrece nije bitno ako je ogrebana ako te sluzi ;)
|
ja isto tako lovim po sloveniji takve instrumente sa malim ostecenjima jer ovi ovdje stavrno odmah skinu cijenu zbog toga i mislim da ti to ne smete ako je negdje malo ogrebana.
|
viđeno - kupljeno
društvo, kupio sam... :D
sprobavam i presretan sam |
sretno i da te dugo sluzi pa vidi kad mognes ubaci koji snimak sa tyros da cujemo ...pozzz
|
Hvala puno...trebaće mi neko vreme da to skužim i da sredim,,demo snimci naravno bit će...
pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org