![]() |
Pa Minicevac mogu ti rec da si upravu.Stvarno je Windows Movie Maker vrlo jednostavan.Ja njega koristim kad prebacam nesto sa digitalne kamere sto sam snimio.Ali sad cu pokusat i muziku.Pozzzzzzz
|
Pozz. Zelim da vidim kako izgleda "audio-stereo kabal" da neko postavi sliku.
nemam miksetu, zelim direktno prikljuciti svoj Korg pa 50 u KOmp ;) lijep pozdrav |
Inace o ovome se vec dosta pisalo,trebao si malo prelistati forum ima dosta toga vec recenog.
|
Pozz svrakan
ma znam ja to prikljuciti bez problema, ali "audio-stereo kabal" ima ih dosta, samo je problem ne znam koJI se koristi.? |
cubase ...
eto konacno sam naso kome treba cubase ...:D
gorane ako ti treba cubase javi mi sa i saljem ti ja jednu malko stariju verziju orignial! za tebe kao starter taman pasent pozdrav |
erno, mislam da je ovaj
http://www.pc1.hr/Img/Artikli/9174.jpg |
Nije ovo taj kabal koji njemu treba.
Mada moze i on posluziti,ali opet trebaju prelazi,to jest dvije stereo banane,koje bi isle u Left i Right izlaze na sintu. Erno brate dragi,napisao sam jednom vec. Otidji u prodavnicu i trazi audio-stereo kabal.Sa jedne strane jedna deblja stereo banana a sa druge strane tanja,isto stereo banana. E tu deblju bananu ustekas u,recimo,izlaz sa slusalice a tu tanju u kompjuter u Line in.To je inace jeftin kabal.... I onda snimaj do mile volje....;) |
1 Privitaka
dellboy .. taj kabl koji si ti nasliko bi bio koristljiv iz miksete u zvucnu od kompe ...
sejox je mislio na ovaj kabl = 6 evra |
momci imam problem...ubodem ja sve sto treba lepo. imam gold wave, i kada ubodem u PHONES veliku bananu zvucnici na klavijaturi se ne cuju. kliknem da snima u gold wave-u i tu nista. jel znate mozdda sta je? ubedjen sam da je sve lepo povezano...
|
pa i ne treba da se cuju zvuc od klav kad ubodes u phones.
a u programu odaberi mic ili line in u zavisnosti u koji su input ubo klav. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org