![]() |
Mesec dana je dovoljno.
Toliko su i drugi slichnog kalibra dobijali. I, momchino, pa5 pomoc nikako nije "dobra formulacija naslova"! 1000. put treba da ponavljam ono shto pishe u pravilniku?!? |
[quote=MusicAngel;74030]A ako ti se desava da kad promenis performans da ti se poremete sts-ovi style-a onda ti je verovatno ukljuceno ovamo na desnoj strani "style change", pa ti se promenom performance-a promeni i Style...
Moze mi neko detaljno objasniti kako da namjestim da mi se Style Change ne ukljucuje prilikom podizanja sistema na klavijaturi jer me nervira da ga stalno iskljucujem a nekada se desi da ga skroz zaboravim iskljuciti pa ona ode sve u zbrku...POMOZITE!!! |
Probaj podesiti kako hoes da ti bude nastimana klavijatura! Sve sto ti ne treba pogasi, sto treba upali i onda usnimi u global! Ja sam tako namestio split! Stalno mi je bio do tona A2 pa sam pomerio do D3 i to usnimio u Global! I sad kad upalim split je na D3! Tako probaj i ti! Ne garantujem uspeh ali to je ja mislim jedino resenje! pozz Javi ako uspe! ;)
|
Jaooo momci,
pa kud opet otvoriste tu temu... Pa stvarno o tome ima poprilicno receno,samo su te teme malo starije pa treba malo dulje i kopat. |
U pravu si kolega Svirko
LOCK!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org