![]() |
ako nemate poblem onda je najbolje netraziti ga i ne menjati nista ovaj sam savjet dobio od prijatelja(strucno lice)pa sad po zelji svakog od nas jel...
|
kaspersky
|
AWG Anti-Virus Free vec 7 godina.
|
Avira AntiVir..za sad je dobar,a i free je..koristio sam sve moguce antiviruse,i svi rade ok neko vreme i onda pocinje propustanje virusa i drugih stetocina(avg,nod32,pa cak i kaspersky)
|
Jbg, ne znam sta da radim- najverovatnije cu zadrzati AVG, a Avast preskociti ovaj put. Jel neko radio sa njim, koliko je pouzdan Avast?
|
Citat:
Potpisujem... |
Sa Kasperom imam lose iskustvo, Nod sam koristio nekih pet godina i bio je dobar dok ga nisam testirao sa Avirom (sta je Avira reg kao prljavstinu, nod nije mogao...
Tako da sad i u firmi i na kucnom racunaru mi je Avira i odlicno radi. Uz to sam stavio i Spybot, a veoma cesto ga propustam kroz Malwarebyte... Za sada sve sljaka kako treba! |
A kad smo vec kod tog pitanja sta kazete za Norton posto njega vec koristim sigurno 10 godina nisam nikad imao problema.Volio bih vase misljenje
pozdrav |
Ako pazish shta radish, i Avast ti je dovoljan...
Pa chak i ona panda, iako to stvaaarno ne mogu nazvati av-om... Ako ne pazih... Ni jedan te nece spasiti... Shto se Avire tiche, nije losha... Jedino shto ima ruznu naviku da kao maligne prijavljuje stvari koje to nisu... Lichi, ali nije... |
Koristio sam Kaspersky pre dve godine i nije bio los u kombinaciji sa Ad-aware-om. Sad koristim Aviru i prezadovoljan sam, tako da mogu da je preporucim, a i free je!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org