![]() |
Dobar programcic!!!
|
Citat:
1. Zatvori Winamp 2. Trazi u Winamp Folderu, (tamo gdje ti je instaliran), File "paths.ini" 3. promjeni ime Filea u 'paths.ini.off' 4. Pokreni sad ponovo instalaciju E sad bih instalacija trebala da krene. Pozdrav |
Magic - boy svaka cast
Kad sam file promjenio "paths.ini.off" Klikno da instaliram ista mi se poruka pojavila, nakon par sekundi onda nekako je uspjelo. Hvala na pomoc |
Hvala sejo na upatstvo ,moj sin se obradovao na ovaj plug.za njega ce ovo biti od pomoci(on je prvi razred srenje muzicke skole pa za njega je ovo kul iako nije 100% tacno ali za pocetnike je super)
|
Zgodan programčić...mada nekad ima i viška akorda al to je vjerojatno zbog vokala.
|
Pa mnogo bavno mi radi sporo otvara do sad nije ni jedna pesna otvorio kompletno neznam sta je problem a sve sam instalirao kako sto kazete
|
slabo skenira uzivo mp3 inace nije za bacanje
|
Ne znam da li se varam, ali mi se cini da on ne prepoznaje sedmice??!! Inace je od koristi.
|
cao kolege ja imam jedan mali problem instaliro sam sve ali pojavise samo jedna mala plava strana pored winamp neznam staje kako bi resio problem
|
Pa to valjda i treba da ti se pojavi!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org